за боядисване на коса без амоняк ревюта на най-добрите марки

Красиво боядисана коса - е ключът към успешната трансформация, но редовните процедури на автостъкла корени или дължини може да навреди сериозно на нишки. Професионален нежен цвят на косата, без амоняк е идеална за бременни жени и жени, които са загрижени за състоянието на косата си.Преглед на популярни амоняк без цвят

Без щателен сравнение е трудно да се каже кой цвят без амоняк коса най-добрите, но ние анализира многобройните мнения, ние ще се опитаме да се намери отговор на този въпрос.

Преди да изберете дадена фирма, трябва внимателно да прочетете състава на продукта, която тя представлява. Фактът, че амоняк е обща боя утаител. която удавя естествената коса пигмент, натурална козметика, която е по-устойчива на него. В допълнение, тя позволява да се боя тъмните нишки в по-светли тонове като кафяво до червено или тъмно кафяв към светлина.

Ето защо, дори и най-доброто качество bezammiachnoy боята съдържа някои химикали отмиване на цвета. Това може да бъде киселина, капаци и други компоненти. Те са нежни, но ако се интересувате, дали тези вредни козметика - да. Редовната употреба на амоняк без дори оцветители свързано с метаболитно разстройство в увреждането на косата и изчерпване. Ако този фактор не е от значение, можете да помислите други популярни професионални бои за коса.

Леене Крем Gloss от Loreal (леене крем Gloss от Loreal) - най-известният, почти безвредни за боядисване на коса, който се произвежда без амоняк. Той не съдържа водороден пероксид но допълнена с химически активни вещества. Пчелното млечице е обогатена за сметка на което я подхранва в нишките и ги прави меки. Ефективно изпълва сива коса, представена в естествени цветове. За по-драматични промени поберат L'Oreal Professionnel DIA Richesse на Diacolor серия.боядисване на коса без окислител
Кастинг Creme Gloss

За блондинки или разяснения е точно за L'Oreal Inoa ODS2 (SLM) - светещо за руса боя без разяждащи химически компоненти. Най-доброто от най-доброто, но скъпо боята. Той е в състояние да се изравнят естествена брюнетка да направи едно момиче с руси ключалки. Сега, този нов продукт се използва широко за домашно боядисване Омбре, да разрушават, и така нататък. Г.

боядисване на коса без окислител
Снимки - L'Oreal Inoa ODS2

Компания Faberlic е друг подобен продукт - той е устойчив на крем без амоняк за Faberlic коса. Той почти не разрушава естествения пигмент, така че е много мек и безопасен, но в същото време има значителен недостатък - не цапа сива коса. Въпреки тъмните нюанси, предвидени в палитрата, този продукт ще оцвети пепелява коса малко по-леко, отколкото естествено, поради което можете да получите уникален ефект на подчертаване.

боядисване на коса без окислител
Снимки - Faberlic

За разлика от своите "братя», Естел Sense De Luxe (без амоняк) от марката Estelle е идеален за оцветяване на сива коса. Състои се от масло от авокадо и маслиново екстракт. Това е уникална възможност, която е подходяща за оказване на краищата, и за пълен цвят. Цветовете са представени в червено, черно, сиви тонове, също имат коректори зелени, сини и жълти цветове. Въпреки факта, че това е масло, подходящ за боядисване всеки тип коса, сравнително безобидни. Неговият аналог - Естел знаменитост.

боядисване на коса без окислител
Оля от Garnier

Помислете какво друго да има боя цвят на косата, без амоняк: