Wtf - какво означава това наименование съкращение в кореспонденцията и нейният превод

Какво означава това, WTF?

Мрежата толкова пълен с различен жаргон думата и съкращения, които не винаги са разбрани от общата интернет потребител. Когато се сблъскват с непознати думи и изрази, особено ако те са написани на английски език, ние се стремим да научи колкото се може повече за нова концепция за нас, за да го използвате и в бъдеще.Един от най-популярните английски съкращения, използвани от потребителите на интернет, е израз на WTF.

Какво означава това за български за

Интернет жаргон

Въпреки факта, че много жаргонни изрази и съкращения се използват за повече от една година, не всички потребители на мрежата си знаят буквален превод и ситуациите, в които те могат да бъдат използвани.

WTF Съкращението е акроним за много грубо американски изрази какво, по дяволите, която често се използва в злоупотреба начин. Кога и как се е озовала в интернет и е придобило популярност, никой наистина не мога да кажа.

Много е вероятно, изразът Какво, по дяволите проникнала Интернет жаргон благодарение на американските бунтовниците, в която се използват доста често. Зрителите харесаха как изразяването и неговата емоционална изразителност, след което падна в активния речник на интернет потребителите.

WTF на Руски

Както и всяка друга абревиатура, на WTF има не само стенограмата, която, както вече бе споменато, това звучи: "Какво, по дяволите», но и нейният превод. Заслужава да се отбележи, че много от преводите, с по-голямата част от тях са доста груб, обаче, има и по-неутрална. Така че, какво, по дяволите израз може да бъде преведен на български език, като:

- Какво става?

- Що за глупости?

- Какво е това?

- Какво, по .... Това се случва тук?

- Що за глупости?

- Какво, по дяволите? и т.н.
Сменете акроним WTF възможно варианти за смекчаване WTH, което означава «Какво, по дяволите?» И преведен на български като "Какво, по дяволите?".


Често се среща така наречения руски език версия на тази абревиатура - WTF. Въпреки това, да го наречем превод или негов аналог WTH е невъзможно, тъй като тя е в действителност, това е транслитерация на американските съкращения.

обхват

С този израз те хареса на начинаещите, които сега започват да се учат една или друга игра и позволи на много грешки, които пречат на по-опитни играчи.

Много рядко е израз, използван в SMS кореспонденция.

Когато кандидатствате?

WTF израз се отнася до емоционално оцветен речника и се прилага с цел да се подчертае:

 • възмущение, например: "Какво е това? WTF. Не е необходимо да се направи подигравка от мен, нали? ";
 • неодобрение, например: «WTF. Мислиш ли, че главата ви, когато пишете? ";
 • Изненадващо, например: «WTF. За което той ми забрани? Аз спазени искането му! ";
 • изразяват негативни емоции: "Вече имаме! WTF. Върви по дяволите! ".

Замяна на това емоционално изказване, можете да използвате обичайния проблем с неутрален цвят, "Това, което се случва", или "Какво става".

WTF - популярен жаргон съкращение, използвано от напреднали потребители на Интернет, когато общувате в чат стаи и форуми. Тя е с отрицателен емоционален и се използва главно за изразяването на негативни емоции.

Какво означава това за български за

Свързани пунктове:

 • Какво означава това за български за
  Какво означава това, FAI акроним за интернет ...
 • Какво означава това за български за
  Списък на популярните английски думи ...
 • Какво означава това за български за
  Английски език за деца в игриво начин с ...
 • Какво означава това за български за
  Като самостоятелно обучение на английски?
 • Какво означава това за български за
  BTW в младостта жаргона на
 • Какво означава това за български за
  Сегашно перфектно и сегашно продължително: примери, правила и ...