Word гаранция - че се прикрива на думата, примери за използване

Word гаранция се състои от 6 букви: а до о р р у

Значение на гаранцията за дума. Каква е гаранцията?

Бейл, Vadimonĭum, с обещанието за създаване гарант (VAS; по-късно, също без поръчител), за да се яви в съда на определена дата. Обикновено това обещание е предявено искане от страна на ищеца от страна на ответника (vadari), който е трябвало да Вадим. promittere, смееш, афсуку и т.н.Бейл CIRCULAR - форма и начин на взаимопомощ по руски език. общността, когато членовете на общността заедно, за да плащат данък, мито или отдаване под наем. PK се нарича още като задължение на общността да отговаря за неправомерно поведение на нейните членове.

Frankpledge съм в правото чувство correal вид ангажимент на гражданското (вж.) В своята римска форма, единственият, изглежда, в модерен закон до края на тази форма.

Академично издание на речника ФА Brockhaus и IA Ефрон. - 1890-1907

Взаимна отговорност - отговорността на група солидарност, когато всички членове на групата са отговорни за задълженията на един. Според Закона Dictionary, а взаимна отговорност трябва да се разбират отговорността на всички членове на общността (друг отбор).

Взаимна отговорност, правната. солидарната отговорност на: (. другарство, общност и т.н.), всички членове на групата са отговорни за задълженията на един. Най-често терминът KBrockhaus и Ефрон. - 1907-1909

Взаимна отговорност за мир

Взаимна отговорност за мир (frankpledge или мира залог), система, насочени към запазване легитимен-STI и реда в Англия, общности, които са съществували в от 10 до 14 век. след това на негово място дойде Inst магистрати.

Оксфордският Illustrated енциклопедия на световната история

Бейл [Янис Poruks, 1871-1911] - Латвийски писател и поет. Р. в Ливония в религиозно-сектантски (Hernhuteešu) селско семейство. Учи в Дрезденската консерватория и след това в Рига Политехническия институт.

Литература Енциклопедия. - 1929-1939

Бейл, Джанис [Янис Poruks, 1871-1911] - Латвийски писател и поет. Б. в Ливония в религиозно-сектантски (Hernhuteešu) селско семейство. Учи в Дрезденската консерватория и след това в Рига Политехническия институт.

Бейл, трансфер под гаранция в Съветския наказателното право е форма на освобождаване от наказателна отговорност на лица, чиито действия не са предизвикали сериозни последствия, а те не представляват голяма опасност за обществото.

Поръчител сред начините, за да се гарантира ангажираност (вж.) - е един от най-старите. Първоначална форма - вземане на заложници - конкурира със залога, като свойство obespecheniem.Vydacha главата е позволено на всички, когато не е имало гаранция за ответника.

Академично издание на речника ФА Brockhaus и IA Ефрон. - 1890-1907

Примери за използване на думата под гаранция

Сега, за да ВМА достигна един вид солидарност, защото това, което правим, ние отговаряме заедно.

Взаимна отговорност и корупцията, а не идеите на другаря Мао ..