Въпроси и отговори

В този раздел, ние предлагаме отговори на най-често задаваните въпроси.

Въпрос: Възможно ли е да се опаковат сапун база претопяване (опаковане чрез горещо стопяване)?ОТГОВОР: Основата на сапун в контейнер - удобна опаковка за тези, които ценят здравето си и време. Нашата фирма предлага да купи сапун база в контейнер за храна, която се пакетира в сертифицирани обекта с разрешение на производителя на сапун база (Stephenson Group Ltd UK).

Опаковка сапун база осигурява топла хигиенни условия на производство. Целият процес на опаковане основите на автоматизирани сапун контейнери. Базата за сапун не е в контакт с ръцете, мръсни ножове, дъски за рязане, и със сигурност не намали "на коляното" в домашна кухня. Основата на сапун е бутилирана в отделни, добре вентилирано помещение и получава директно от резервоара на биореактора за топене на сапун база в храна пластмасовия контейнер.

В допълнение, сапун дъното на съда е много лесен за магазин. Капакът плътно затваря контейнера и предотвратява изсушаване на сапун база.

Въпрос: Къде мога да купя алкохол за пръскане с различни слоеве в производството на ръчно изработени сапун? Или от алкохола може да се замени?

ОТГОВОР: Може да се закупи алкохол е почти невъзможно. Но вие можете да го замени с настойка от глог. който се продава във всеки аптека. В състава съдържа 70 процента етилов алкохол, тинктура от глог така подходящ за пръскане с различни слоеве в производството Мирликийски си ръце. Просто в едни и същи аптеки, могат да бъдат закупени антисептичен разтвор (например, "Aseptolin"), който се състои от алкохол.

ВЪПРОС. Защо не разполагат със система за отстъпки?

ОТГОВОР. Каква е отстъпката? Това е бързо продаваният продукт. Причините за това могат да бъдат теглото: 1) То се провежда в един склад, 2) не продава, 3) в края на срока на годност.

Когато притежават акции с подаръци за клиентите, отново се сблъскват с липса на разбиране. Много уточни, че той ще получи подарък и недоволни грухтене, ако той не се боксира на сапун база. Искаме да направим нещо хубаво за човека, а в замяна да получите, за да изненада недоволство. Затова на въпроса: "А какъв подарък ще бъде в моя заповед", ​​ние казваме: "Подаръци, изненади и други удобства, които правим по своя преценка Обикновено започват от порядъка на купувача и се опитват да добавите към него подарък може да бъде и в бъдеще .. вие възлагането му не оценявам, но когато започнете процеса на вземане на тяхната шедьовър, ще разберем, че това е тази част просто не е достатъчно. "

ВЪПРОС. Защо онлайн цени различни от цените в магазина на някои продукти?

ВЪПРОС. Какво е сапун база?

ОТГОВОР. Основата сапун - е готов сапун, безцветен, без мирис, неутрално в техните свойства. Този сапун база може да се купи за изготвяне на сапун у дома или за производството на търговски мащаб. Обикновено, сапун база е базирана на нивото на рН и хранително съдържание на мастни масла.

ВЪПРОС. Как да си купя сапун база за първи път?

ОТГОВОР. Когато ти предстои да си купи сапун база за първи път, не сте сигурни. Колко сапун база ще бъде най-добре за начинаещ? Като правило, за първи път, ще трябва само един килограм прозрачен сапун база и 500 грама бял сапун база.

ВЪПРОС. Как ще се отрази сапун парчета на един килограм сапун база?

ОТГОВОР: Това зависи от това какъв вид парчета. Средната част на сапун 80-90 грама. Съответно, ние получаваме 11-12 парчета.

ВЪПРОС. Как ще килограма килограма сапун база?

ОТГОВОР. Килограми на сапун база ние ще получат абсолютно същия сапун. С добавки (ексфолианти, блясък, пигменти, оцветители, парфюми, масла) от теглото на готовия сапун може да се увеличи с 10%.

ВЪПРОС. Каква е разликата между сапунени бази?

ВЪПРОС. Кое е по-добре да си купи сапун база: бял или прозрачен?

ОТГОВОР. Всичко зависи от това какъв вид сапун, който искате да създадете. За да създадете перфектната дизайнер сапуна да купуват прозрачен сапун база и бяло. Тъй като е контраста на сапун бази често са направени всички дизайнерски решения.

ВЪПРОС. Аз сапун база много бързо замръзва?

ОТГОВОР. Избрали сте малко количество сапун. Колкото по-малко сапун база в тенджера, толкова по-бързо тя замръзва. Dabavte няколко кубчета сапун база и стопилка смес. Важно е, не загрявайте.

ВЪПРОС. Аз сапун база се свива. Какво да се прави?

ОТГОВОР. За съжаление, това е доказателство за сапун база, или неправилно съхранение на готовия сапун. Не може да бъде продукт на сапун база за съхранение на гореща стая без опаковка. Опаковайте сапун в найлоново фолио, така че вече да запазят своя аромат и форма.ВЪПРОС. Мога ли да смесвам няколко вида на сапун база?

ОТГОВОР. Възможна. Основното, което да вдигне тяхната масленост. Например, че е трудно да се комбинира китайски и немски сапун база. Но на английски и немски сапун база се комбинират перфектно.

ВЪПРОС. Защо в сапун база се добавя мазнина масло?

ОТГОВОР. Маслото в сапун база се добавя, за да се намалят агресивни повърхностно активни вещества. Най-често, сапун база вече базирана и съдържа достатъчно мазнини от животински произход. Ако сапун база не е достатъчно пластмаса или суха кожа, мастни масла ще ви помогнат да направите необходимите хранителни свойства на сапун.

ВЪПРОС. Какъв сапун база е най-"естествен"?

ОТГОВОР. Ако имате нужда от най-голяма прозрачност на сапун база, трябва да сте наясно, че в такъв сапун база съдържа повече "химия" от жълтеникава. Избелващ сапун база се добавя специална съставка - пентасодиум pentenat. прозрачен сапун база, толкова повече от него. Тази съставка изсушава кожата, но потиска неприятна миризма характеристика на сапун база. Поради това, на базата с приглушен миризмата съдържа повече химикали, отколкото база сапун със силна миризма. Дори в Британска органичен сапун база съдържа активна съставка. Съответно, по прозрачен начин още повече.

Ако искате да си купите сапун основа, която се разпенва добре, а след това се сблъскват с химията отново. Сапун база разпенва и поради високото съдържание на повърхностно активни вещества (повърхностно активни вещества). Най-често се използва в сапун базирани натриев лаурет сулфат и натриев лаурил сулфат. Тези вещества също изсушава кожата и разрушат липидния кожната бариера. Например, добре известно английски сапун база не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS Crystal свободен) допълнително съдържа натриев лаурет (също повърхностно активни вещества), която не присъства в други видове английски сапун база.

Сапун от сапун база

Въпрос: латвийски сапун база не пухкава пяна. Какво да направя, за да се подобри пяна?

A: Проблемът може да бъде решен с помощта на редовни захар. Направете концентриран захарен сироп и добавете около 5-7% в разтопеното сапун база. Струва малко повече тогава сапун база на водна баня, така че водата от захарен сироп леко изпарили. След тази проста манипулация на пяна ще бъде много по-добре.

Въпрос: Има малък въздушни мехурчета в готовия баровете на сапун.

A: Причината за това е, че сте твърде бързо изсипва сапун във формата. Понякога е по-добре, защото мехурчета ще ви напомнят за роса върху листенцата, но най-често те са нежелани, така изливат сапуна бавно и внимателно, като се избягва въвличането на въздух в сместа.

Въпрос: Готовият сапун изглежда малко по-мътна.

Отговор: Вероятно в основата сапун има малко вода от водната баня. Ако водата не е прекалено много, то не е наистина развалят завърши сапун.

Въпрос: Защо растения, които добавям към сапуна, винаги плава вместо да разпределят парче?

Отговор: добавите растения, докато сместа е твърде гореща. Оставете го да се охлади за няколко минути и след това се смесва с листенца. Ако те се появят, оставете сместа в продължение на няколко минути, след което се разбърква отново.

Поп баня

Въпрос: Pops да излязат от формите.

Отговор: Вероятно сте добавили твърде много течност в сместа. Също така тя има стойност на температурата на околната среда. Висока стайна температура може да доведе до набъбване на сместа.

Въпрос: Pops разкъсване в сухо състояние.

А: Кристали сода или лимонена киселина е твърде голям. Те са лесни за мелене до състояние на пудра захар. Счупени бомби ще пръщене, както и, така че не ги изхвърлят, просто оставят за себе си, и не се дават.

Въпрос: Плочките са все още меки и изглежда няма да се замразява.

Отговор: Може би това е въпрос на време. Сложете ги в рамките на няколко часа в хладилника. Ако те бяха меки - Ти не кардирани или масло добавя твърде много от тях. Отново се стопи плочки сварени и добавете малко трудно масло (Маслото от шеа, какаово масло), или пчелен восък.

Въпрос. или те са твърде трудно.

A: Melt и добавете малко меки масла като масло от карите.

ръчно изработени свещи

Въпрос: Как да се изчисли необходимото количество восък за да се образува?

A: запълване на формата с вода и се измерва обемът му: всеки 100 мл вода съответстват на 90 g студена восък.

Q: Как мога да се определи размерът на фитила в съотношението на диаметъра на свещта?

A: свещ диаметър 2.5 cm отговаря на фитила, издаващ се над него от 2,5 cm, и т.н. Ако предпазителят е твърде кратък - твърде ниско пламък освен улей свещ фитил или погасява в басейн на разтопен восък (парафин). Между другото, фитила не свети, той се свързва чифт разтопен восък с пламъка и да изгори нещо само на двойки!

Аромати за сапун

Въпрос: Каква е разликата козметичен сапун парфюм от аромата на сапун?

Отговор: Aromas предизвиква спомени от най-интересните. Когато и да мирише позната миризма на детството си, в памет плава приятен за сърдечни моменти. Днес ние можем да се върнете към любимия вкус всеки ден. За да направите това, можете да добавите и аромат в козметиката сапун ръчна изработка. Няколко капки козметични аромати в сапуни ръчно изработени и се потопите в приятни спомени. Козметични аромати днес са много лесни за купуване. Така например, в магазина "Vydumschiki.ru" на повече от 100 предмети. Освен това, за разлика от етерични масла и аромати парфюми много по-достъпни. Много от тях са объркани от синтетичен характер на козметични аромати. но трябва да се отбележи, че за разлика етерични масла. парфюм по-малко алергени и тествани всички необходими дерматологичен контрол. Хората често бъркат двете различни концепции на вкусове и аромати. Flavors са по-подходящи за ръчно изработени козметика. като балсам за устни или червило. Но вкусовете не са съвсем подходящи за сапун от нулата. и ръчно изработени сапуни, изработени от сапун базови аромати, за да остане много дълго. В допълнение, на цена от вкусове често струва не по-малко козметични аромати. въпреки че неговите характеристики са ниско ароматизиращи ароматизатор. Козметична парфюм има по-широк спектър от приложения. Парфюм е идеален за сапун ръчна изработка от сапун база и сапуна от нулата. Също така, аромат често се добавя към ръчно изработени кремове. Бомби за баня. пралина баня. и дори ръчно изработени свещи.

При избора на парфюм или аромат е от съществено значение да се отбележи, че тези продукти в оригиналната си форма е много концентрира. Не е необходимо да помиришат самия парфюм. достатъчно, за да улови аромата идва от капачката на бутилката.

Препоръчителната доза на мирис или ароматизатор в козметиката ръчно изработени 1-2% от общото тегло на продукта.