Военен самолет - България е удушил финансовата примка - свободната преса - новини днес, 25 юли 2019 снимка

Новината, че в самолета

В сключеното неотдавна представители МАКС на отбранителната промишленост и военни лидери на най-високите рангове традиционно споделят с журналистите най-оптимистичния информация за нарастващата сила на въздушни и космически сили (ВКС) на Руската федерация. И на какво принос за това прави домашното отбранителна индустрия. Това е разбираемо: в Жуковски е празнична атмосфера. И говорим за тъжни неща тук са неуместни.Бондарев подчерта началото на доставките в FSI модернизирани хеликоптери "Нощен ловец" - Ми-28 nm, което значително надхвърлят възможностите на база промяната. На нови радари, хеликоптери, инсталирани по-ефективно, осигуряващи видимост във всички посоки, актуализирана система за управление, което увеличава възможността за използване на високо прецизни оръжия.

Новината, че в самолета
България-Беларус съюз разрушили в Киев

посещение Лукашенко в Украйна е показала, че страната му се стреми за по-нататъшно се движат далеч от Москва

За съжаление, плановете са навсякъде, ние не винаги съвпадат с реалните възможности на страната. Военната авиация - не е изключение. План за държавна поръчка отбраната за следващите седем години през последната година заради кризата бе коригиран от гледна точка на пари. Паричната стойност превръща в намаляването на произведени и закупени от военна техника и въоръжение на Министерство на отбраната. Не е фактът, че тези нови промени няма да се повтори в обозримо бъдеще.

Очевидно е, че поради тази причина прави публични само общи данни за договори самолети и хеликоптери за обществени поръчки. Имайте предвид, че те са в никакъв случай не детайлна yea-. В лаконични съобщения само каза, че така и, че нещо трябва да бъде предоставена от определен краен срок. И нарушения на Министерството на отбраната не е склонен да удължи графика.

изявление Бондарев звучи оптимистично и весел. Все пак, опитайте се да се сравни обема вече поръча оборудването на въздухоплавателните средства с бара, който е определен в главен видеоконферентна връзка.

Самолет завод тях. Chkalov работи ритмично, въпреки сътресенията на финансовите пазари, годишното производство на 16 изтребители-бомбардировачи Су-34. Кой в началото на следващото десетилетие трябва да бъде напълно да замени ветерана Air Force - Су-24.

Е, все още около 20 машини, които могат безопасно да бъдат наречени внуци дядо Ми-8 - Ми-8 MTV и Ми-8AMT, Ми-8AMTSH.

Общо е приблизително същото количество - повече от сто годишно, и говори за Виктор Bondyrev. Въпреки това, тази ситуация е върху машините, които са вече произвеждат с търговска цел и доста ритмично българската авиокомпания. И това се разпределя достатъчно финансиране.Това, че дружеството не е в несъстоятелност, е взето решение да не променя покупната цена, но за една и съща сума на договора, за да получите по-малко самолети от планираното. Така да се каже - не повече от тридесет. По този начин, БТА в обозримо бъдеще, ще трябва да изпълняват част от товара на остарели самолети.

Фактът, че в България се експлоатират, според различни източници, от 9 до 15 по-стари самолети AWACS A-50, които вече не отговарят на съвременните изисквания и границите на откриване на вражески самолети, както и броят на проследяват цели, както и точността на указване на целите на борците -perehvatchikov.

Сега A-50 модернизирани до A-50U. Но това е, ако не и онзи ден, а след това със сигурност -vcherashny ден самолет откриване. В допълнение, надстройката е много бавно - 1-2 машини годишно.

А-100 VCS е изключително необходимо, защото тя би трябвало да елиминира появата на високо качество на изоставането в тази област на САЩ, стига да се използва модерни модификации AWACS самолети. Нашата А-100 е в състояние да контролира въздушното пространство в радиус от 650 км до 300 придружаващи цели и да ги убеждават да се 30 бойци.

Лошото положение с генерирането на светлина многоцелеви борец 4 ++ МиГ-35. И това не е дори фактът, че той е много късно във връзка с плана. самолетът е готов сега. И демонстрира отлични резултати на тестовете. Много скоро, един и половина години, масово производство ще започне. Но серията - това е твърде силно. Още в началото на тази година, се предполага, че 170 въздухоплавателни средства ще бъде построен на мястото остарели МиГ-29. Въпреки това, преди една седмица, беше изречението: Министерството на отбраната купува само 24 самолета. Шест от тях получава акробатични отбор "Swifts". Общо - 18 сондажни МиГ-ове. А останалите, казват те, се продава на международния пазар.

И тогава причината е не толкова във финансовите недостатъци. Само в Министерството на отбраната е разработила уникална концепция на строителството на изтребител, който е в противоречие с международната практика. В света вярват, че леките изтребители, за да бъде най-малко два пъти повече, отколкото тежък. Ние имаме след оттегляне от служба на МиГ-29 леки изтребители не остават. От самолета 18 взети предвид абсолютно нелепо.

Той решил да отстрани друг тип самолети - щурмови самолет. Тяхната ВВС е дозвукови с висока преживяемост Су-25 и няколко негови модификации. Самолетът отдавна се прекрати. И съществуващите машини модернизирани чрез повишаване авионика. Смята се, че ресурсът на тези въздухоплавателни средства ще бъдат изчерпани до края на десетилетието. Съвсем ясно е, че тя ще бъде удължен за срок от пет години, а може би - и за всички 10. Въпреки това, по-нататък - празнота. Разработване на нова почва атака в България не се провежда.

Въпреки това, не се получава симетричен отговор в България, тъй като след напускането на Су-25 в покой за поддържане наземните операции на самолета ще бъде само в ограничен размер на МиГ-35. Е, вярно е, че има хеликоптери атака Ка-52 и Ми-28N, но те все още са няколко други възможности.

Новината, че в самолета
Крим - Украйна: "Перекоп близо, проверете Керч"

Полуостровът е пълен с гости от Украйна, но много от местните жители не са добре дошли

Що се отнася до техния F-35 самолети, се предполага, че неуспешен, а след това може лесно да се оправи Су-30 и Су-35. Както и зенитни ракети.

Desantura остава на "крилата", морската пехота - не кораби

IISS: 10 години в авиацията и флота България не е достатъчно транспортния капацитет за "нова Сирия"

самолетоносач "Буря" е тирбушон

Че Navy България полезни - плаващ летище или универсален десантен кораб?

Navy нареди България да се изравнят с и надмине Китай

Тези, които съставил, и със сигурност не разбират, че това е невъзможно