Водна магия, обучение и практика

магия вода

Вода - първи елемент, открит човечеството. Жилищна споразумение, основано само когато има източник на вода, то е основно условие за живот.

Освен това, човешкото тяло е осемдесет процента вода, така че да се надценяват ролята на този елемент е много трудно в човешкия живот. Без вода човек може да се очаква да живее не повече от три дни. И, според научните изследвания, животът на нашата планета е роден именно в този елемент.Вода Магия е един от най-отговорния в елементарна магия. Водата е основен елемент в алхимичната огън боксьор четири.

Нейният символ - обърнатия триъгълник, символ на течаща поток, за разлика от огнен стълб нараства нагоре.

Според китайската система от елементи, U-Shin вода идва от метал и подхранва дърво. Потиска огън, и, от своя страна, потиска земята.

Вода елемент от древни времена се смята за женски поради своята мекота и плавност. Богиня, управлявал езерата, славяни, наречена Bereginya и блата духове - русалки. Великата богиня-стругар Makosh управляват водните източници, както и да й угоди, момичето хвърли лично свързана прежда в кладенци. От време на годината водата минава през есента, а сред областите, тя отговаря на запад.

Магията на водата, основни свойства

Вода елемент управлява емоциите и чувствата в човешкия живот. Това не е идеята, която защитава огъня, а по-скоро релационни аспекти и всичко, което е свързано с интуиция. Ето защо, вода магия се използва най-често, когато любовта заклинание. В допълнение, многобройните легенди за мъртвите и живите водата, която може или да убие мъжа, или да го излекува и дори да възкреси от мъртвите са довели до факта, че водата често се използва магически магьосници и лечители.

Отрицателните страни на елемент включват такива качества като сълзливост, колебание, вибрации безделието, лъжа, прекомерна емоция, настроение летлив, тайна и не изглеждат правдоподобни.

Как да овладеят магията на вода, образование и практика

Образование магията на водата трябва да започнете малък. Увеличаване на размера на прясна вода в диетата си. За да научите как да се управлява уверено елементите, нека да бъде в тялото ми, колкото е възможно. Пийте най-добрият пролетта безформен вода, но преди напитката, уверете се, че той е чист. В противен случай си обучение рискове се озовават в болницата, а не наистина започна.

В същото време, представете си, на явленията и обектите, които ви свързват с вода.

Ежедневно актуализиран списък на тези асоциации, тя ще ви помогне да научите как да се рови по-дълбоко в същността на елементите и да ускорят обучението.След като сте направили тези две упражнения, трябва да се запознаят с елементите, по-добри. Вана или басейн в този случай не е подходящо, трябва естествено езеро, река или езеро. Накиснете във вода на главата, диша през сламка. Нека вълните да разтърси тялото си и се чувстват единството с елементите. Предайте този етап от обучението, не е трудно, защото в паметта плава първо неясни спомени от престоя си вътре в майката.

След като се почувствате контакт с водната стихия, времето да продължи обучението в медитация върху елемента. Затворете очи и си представете, ако не и осемдесет и сто процента от тялото ви се състои от ясно, чиста вода. Представете си прохлада и влажност на въздуха, нека тялото ви се отпуснете и да удобна позиция по време на обучение по медитация. Това упражнение ще ви помогне да научите как да се слее напълно с елементите, и по-ефективно да го управляват.

Инструменти за управление на елемента вода

Някои от вътрешните сили може да бъде достатъчно, за да се работи с елементите. Укрепване на способностите си, можете да използвате амулети и талисмани.

Опитни илюзионисти се използват в магии и ритуали следните магически предмети:

 • Alchemist вписан символ вода или oberezhny славянски, показваща вълна;
 • Чаши, чинии и тенджери, пълни с вода или карта - Таро вода в костюм писти чаши;
 • Фигури от риба, делфини и русалки;
 • Сред камъните: аквамарин, син топаз, цитрин, лунен камък, сапфир, перли;
 • Тамян: най-подходящ кехлибар, както и да увеличи ефекта на магията лотос и мирта;
 • От растения - водни лилии, маргаритки, жасмин.

Ритуали и заклинания на елемент на водата

Водата има прочистване и лечебни свойства. Ето защо, вода често се използва в магически заклинания за различни промоция на здраве и любов заклинание. Също така, водната стихия се използва, за да се инициира в магическите практики. Водата също може да се зарежда с положителни мисли за това, проникването в организма, подобрява здравето и повишава имунитета.

Дори и през миналия век, учените провели експеримент доказва, че водата е в състояние да поеме както положителни, така и отрицателни вибрации. Те взеха две колби с вода и се поставя в друга стая. Близо една от колбите се обърна към класическата музика, а другият край - запис на експлозии и стрелба. След това водата от двете колби са били замразени. Първите кристали са имали редовен шестоъгълна форма, а вторият - на тяхната структура е била счупена.

Как да си направим вода амулет със собствените си ръце

Отличен талисман елемента вода ще стане перла гривна или перлена огърлица, която може да бъде получена като подарък от приятели. Можете да изберете и други камъни, най-важното, че те са сини или синьо. При производството на амулети, използвани морски дарове: седеф, черупки, морски кончета и "Пилешки богове" - камъни с проходен отвор.

Пиле Бога "себе си се смята за силен талисман, особено ако собственикът го намерих себе си на брега на морето.

Също популярни са висулки във формата на риба или черупки. Най-добре е да ги направят светлина сребро или друг бял метал. Вода "обича" среброто, не е чудно, че е толкова силно свързана с Луната.

Особено магията на четирите елемента:

 • магия вода

  Земя
 • магия вода

  въздух
 • магия вода

  пожар
 • магия вода

  вода