Vkontakte не работи - защо не работят контакт

Какво не работи в контакт
Здравейте, скъпи посетители на нашия сайт smartronix.ru. Искате ли да знаете защо VKontakte не работи? Днес, в тази статия ще се опитаме да отговори на въпроса, защо не работи контакт. Днес на масата на вируси, които излизат всеки ден. Ето защо, обикновено, когато контактът не работи, това означава, че на ликвидация вирус на компютъра си.Защо не се свържете

Причината, поради която не работи контакт файл може да бъде система, която ние сега трябва да намери и да проверите за ненужни записи. Този файл се нарича HOSTS. Ние вече писа за това в другата ни статия. Между другото, аз открих връзката, която можете да изтеглите за вашата операционна система и да се замени. Как да го направя? Толкова е просто, просто отидете в системната директория:

Папката с операционната система Windows обикновено е на устройство C. Както можете да видите в следната картина, източници присъства на САЩ са дали резултат пътя.

Какво не работи в контакт


За да получите достъп до него ще трябва да използвате бележника, което е задължително да работи като администратор, както е показано в следния скрийншота.

Какво не работи в контакт

След като започнете да бележника от администратора, който трябва да намери файла на хоста и изберете го отвори в Notepad.

Какво не работи в контакт

Отворен? След това трябва да го тестват за наличие на неразрешени записи. Фактът, че вирусът може да бъде написан на домакините допълнителни вписвания, които попречиха да влязат в контакт. Нормално файл домакини трябва да изглежда така:

Какво не работи в контакт

Заразения файл може да изглежда така:

Какво не работи в контакт

Както можете да видите във файла добавя към редовете, които искате да изтриете. Или дори по следния начин:

Какво не работи в контакт

Както можете да видите от предишните снимки, източници файл може да бъде заразен от "тайно", че е необходимо да се премахне шевовете могат да бъдат предписани в долната част на файла. Тя трябва да бъде проверен. По-лесен, да изтеглят съответния файл от статията, линк към които ние вече даден по-горе.