Виждате ли, магьосникът ни приближава с вас, с нещо - снимка 21491-10

Виждате ли какво

Виждате ли, приближава до съветника за нас с вас, за да докосне нещо, той поклаща глава. Всичко не напълно - нежно, почти, малко съм дошъл, станах, след prilog- не искам отново на път. Той също така обича да се научат, че има нещо в близост: градината на училищен двор да посети, той инспектира, разходка в Морската градина, както и повече от всичко. Когато името на магьосника, по негово инцидент в памет на нея можете да не изтриете.Снимка 10 от представяне "Думи с представки и с предварително", за да уроците на български език на тема "Представката"

Размер: 960 х 720 пиксела, на формат: JPG. За да изтеглите изображение с урока на българския език, кликнете върху снимката на десния бутон на мишката и изберете "Save Image As. ". За да покажете изображения в класната стая, можете да изтеглите презентацията на "Думи с представки, когато и pre.pptx" изцяло с всички снимки в цип архив. размер на файла - 79 KB.

"Приложения с предварително" - I pr..blizhalsya в моята дестинация. Упражнение. Но има един декодер, който е необходимо да се помни правописа! Когато е необходимо да се напише PRL? Сега се опитайте да кажете на ново правило. Урок Относно: "Правопис конзоли предварително - Prix". В предварително декодери. Контролен тест. Преглед: Какво е префикс? Във всеки случай напиши КОГА?"Правопис конзоли на български език" - Урок полезен. Правопис без стрес гласни в конзолите. Напишете думата. Fizminutka. Писма, изписващи без стрес гласни в конзолите. Решаване на пъзела. Orfogrammy. Хапеха гранит наука. Проверете. Неударена гласна в сетотопобокс може да бъде проверена. Слънчоглед. Довършете изречението. Префикс. Помните ли как се пише тази привързаност.

"Думи с представки и с предварително" - Дефинирайте думата с пре- префикс. действие 4.Nepolnoe. Преди или приори-? Fairy Pre-Пре. Приори- или предварително? 2.Prisoedinenie. 1.Priblizhenie. 3.Blizost. Представки преди и приори-. Напишете предварително. Пристигнах, плавали, отлетя. За да се направят изводи. Приори- Write: Когато Wizard награда. 2.Vmesto самите думи. В рамките на краткото име на Pre-Пре.

"Задачи за конзоли" - Be ... късно. Ра ... говори. Данните се обработват. Отне време. В реч пред конзолата се изписва буквата Z. И ... рисуване. Бъдете ... шумни. Ра ... rabotka. № ... на по-тежко. Ра ... победи. И ... е отливка. И ... следват. Бъдете ... вкусни. Вярно е. Ра ... разцъфтя. Ра ... да мечтаеш. тестване време. В реч пред конзолата се изписва буквата C. И ... Запад.

"Предварително Прикачени с" - "стъпки". Ако можете да замените дума или префикс МНОГО Пере. Заменете една дума фрази. Симулаторът. Което може да означава представката ПО -. Привличане на непълно действие. Как можете да се обадите на сайт, който се намира в близост до училище? Префикс с въпрос: ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Думи, означаващи сближаване, са написани с приори- префикс.

"Урок правописни конзоли" - речник на учениците трябва да се намери в раздел II PA-дума с префикса. Теоретичната значение. Отпечатано в съзнанието това не се случи, без студент усилия. Word-кодове: razevat, зяпам, да се унищожи, разруха, в несъстоятелност. Учител иска именуване всички конзоли. Студентите се формулира заключение: префикса с непроменим.

Като цяло, за "Представката '16 презентации