Вие се чудите защо мечтите тогава тази статия - за вас

Сънят при хора, като всяко животно, обикновено е причинена от умора и преумора. Това води до необходимостта за почивка и отдих. В състояние на сън да отслабва след много часове на енергична дейност на организма постепенно да се върне на необходимата смелост и сила да се възстанови от започване на дейността, от която целия живот и се развива. Но защо хората имат мечти? Когато нервната система е изтощена, това води до забавяне на циркулацията на кръвта, което от своя страна забавя дейността на всички жизнени функции. Внимание и ще бъдат загубени в резултат на това те са заменени или забравен сън. В заспиването човек временно спира комуникацията с външния свят, сякаш частично губи чувство му същество, всички външни явления и обекти вече не го засяга. Само на мозъка се стреми активно да си интелектуална дейност, чрез който да дойде и сънища и мечти.В периода на нерви съня вече не предава на мозъка чувство. От всички органи на гумите преди всичко със зрението; това налага око почивка, почивка и сън, на първо място. Но в същото време да спи по никакъв начин не всички органи: докато един от тях, най-уморена, заспива, а втората, по-малко уморени, бди. Отговорът на въпроса "Защо имаме мечти" е съвсем очевидно: мечтата на мечтите е точно така, защото някои органи вече са заспали, а други продължават да са будни за известно време. Но постепенно са се успокоили, така че идва един спокоен и дълбок сън.

Въпреки това, заболяването на нервите и други заболявания може да причини загуба на съня, безсъние, нарушена будност, или, напротив, достатъчно дълбок и тежък сън, нещо като зимен сън, а в някои случаи дори и летаргия. Всяка мечта е в резултат на дейността на паметта и въображението, разработен, които са свободни от участието на други сетива и способности. Ето защо сънищата, които са толкова различни по значение, но имат много общо с това, което може да се случи в действителност. Така, например, болни хора или участва прекомерна преумора, сънища често са ужасни и тежки. Когато един от жизненоважните органи раздразнен, преуморен или болен, че сънят е често неспокоен и светлина чувство в този момент стана изключително ефективна. Така например, шумът извън прозореца на превозните средства може да се разглежда като гръм или изстрелването на оръжията; комари хапят - като ухапване от скорпион или огромна змия.Чудили ли сте се защо сънища, които по природа е почти винаги съответстват на умственото развитие, социалния статус, физическото състояние, възрастта, темперамента, спи човек? В крайна сметка, богат мечтата на основно лукс и удоволствие; лошото - необходимостта, молбите за работа, унижение; художник мечтае сцена аплодисменти, публиката; пациент - лекари, болници, лекарства и т.н. Също така мечтае на поета или художника никога няма да мечтая за обувки-машина, но е малко вероятно да се види един просяк олигархичните мечти. С други думи, кой какво прави "диша", както и че сънят, защото те не винаги, например, астронавтите знаят тънкостите на производството на химически реагенти.

Мнозина се интересуват от въпроса какво мечтае. Да, това е вероятно, че в някои случаи се превръщат мечтите всъщност показват снимки от миналото или прогнозират бъдещето. Но ако не ги третира като нещо мистично, всички светли, добри или лоши сънища са предизвикани от определени причини. Тя може да бъде силни впечатления, получени в будно състояние, което се дължи до известна извънредно повод или събитие, както и лично участие в този или онзи извънредно произшествие. И те могат да бъдат причинени от лошото състояние на стомаха или преяждане през нощта, неудобно легло или неудобно положение на тялото по време на сън. От това може да се отбележи, че много малко сънища имат реален пророческа стойност.

Освен това, въпреки факта, че човек има мечти всяка вечер, не винаги може да ги помня на сутринта. Ако можете да си спомни нещо, то е само на малки парчета късно, на сутринта на съня, което човек вижда преди събуждането. Каквото и да е, до края на човешкия мозък все още не е проучена и защо мечтите в реалност, която стои зад тях - все още е любопитен и неразгадана мистерия.

Какво определя мечтите