входящ тест програма за професионална ориентация на творчески и (или) на

Студентите не плащат такса за обучение за II семестър от следването си не са разрешени.

Creative това изследване

В художествено отношение на кандидата трябва да има следната основна обучението.чертеж:

 • знанията и уменията си на шарката на изкуството (линия чертежа, ходът на рисунка, негативен образ) по различни начини: с молив, мастило, цветни моливи, химикалки усещат;
 • се специалиста в извършване на скици, чертежи и довършителни изображения на различни предмети и състави, за да може да ги предава на формата вярно и изрично, като се използва разделяне на изработване на форма елементи с прехвърлянето на материала текстура, цветови контрасти и пропорции, светлина и перспектива;
 • в състояние да анализира изобразени продукти и на тази основа да се въведат някои опростяващи форми им с продукти правилни пропорции изображения, да бъде в състояние да прилага детайлите на прости и сложни форми;
 • притежават основни познания за бъдещето, да бъде в състояние да изпълнява перспектива на прости геометрични фигури и предмети с помощта на спомагателен postroitelnye линия;
 • да могат да направят рисунки от природата, от паметта, представянето и въображение, представлява появата на различни материални обекти в различна техника.

за боядисване:

 • За да притежавате техника на рисуване с акварел, гваш, темпера, пастели;
 • Знаейки, цветовата гама и цвят създаване техника чрез смесване на основните цветове;
 • Били знания цвят хармонизация (триади контрастират нюанс) техника и хармонизиращи отношения цвят;
 • Притежаването техника предаване основен цвят изображения тема, цветовете на тонове (светлина и сянка), а отразената наситеността на цветовете желаното предаване на светлината и визия;
 • Подготовка и изобразяват живота с постановка осветление, показвайки по този начин цялостни композиции, изработен въз основа цвят хармонизация.

от състав:

 • знам основните принципи и правилата за построяване на равнинни (отпред) и триизмерната форма на състава като неразделна продукт, в който изобразени всички елементи (обекти) са в хармонични взаимоотношения и единство;
 • можете да изберете обектите, техният размер и мащаба на изображението на хартия;
 • знае принципите на стилизация и да може да стилизирам биологичната структура в подходяща геометрична структура, и обратно: геометрични - в структура с biopriznakami;
 • в състояние на въображението прост графичен означава да представлява триизмерен състав на даден технически обект (битови предмети, часовници, инструменти, спортно оборудване, превозни средства и др.)


Процедура за изпитване на рисунка, живопис и композиция

2. На всеки участник съставен лист хартия за чертане и размер картина 420 х 600 mm (А2 формат) и състав - 300 х 420mm (A3 формат). Листове хартия донесе кандидати.

3. За да изпълнява задачите на рисуване участници при условие, един набор от природни обекти (един натюрморт) за всеки 7-10 души.

4. Работата, извършена по време на теста, кандидатите няма да бъдат върнати.

5. Снимки на кандидатите да работят по време на изпитването е забранено.

6. Тестовете за рисунка, живопис и композиция се извършва в три стъпки:

I. Разглеждане на рисунката се провежда под формата на съставно изображение с подкрепата на природата.

За бъдещите служи за изобразяват на обекта 3 -4 (типични промишлени продукти или елементи от тях) с проста геометрична форма в съставния връзката.

Търсенето - 5 учебни часа с една почивка.

Материали: хартия (А2), моливи.

II. Изпитът се провежда от състава на деня на модела изпит след един час почивка.

Цели са избрани от списъка, предложен от Комисията при тестове на композициите.

Участниците специализация "Графичен дизайн", се предлага да се извърши без декоративна композиция с размер на плакат 200 х 200 mm по темата за още живот, избран от тях въз основа процес. Съставът трябва да бъде поставен върху лист хартия с размери 300 х 420 милиметър и се извършва без зависимост от естеството или извършената работа на чертеж тестове.

Времето за задача пробег - 3 учебни часа (без прекъсване).

Максималният резултат - 50.

Материали: хартия с размер A3 и средства за изпълнение на черно-бял състави (молив, мастило писалка, четка, маркери, мастило на хартия и т.н. - за избор, линийка, компас, разположени перпендикулярно).

III. за боядисване на изпит се проведе на следващия ден след изпити по рисуване и композиция.

Участниците са поканени да се извърши още живот, съставен от няколко битови предмети, прости по форма и различни по текстура, материи и цветове, и допълнени с платове и така нататък.

Времето за задача пробег - 5 учебни часа (една прекъсване).

Максимална първи резултат - 50.

Материали: хартия (А2 формат), четка, боя (за предпочитане акварел).

за отнасяне Изисквания

Заявителят трябва да докаже притежание на основите на визуалния език на академичната рисунка, техника и тонове и скици от примера на обективната околната среда, на достатъчно високо ниво на умения, реалистични умения за изготвяне и дълбоко разбиране на същността на творчеството, на ясно разбиране на процеса на формиране на художествения образ.

Участникът трябва изцяло да бъдат себе си, представена като резултат от процеса на рисуване е изкуство с форма на знание заобикалящата действителност пространство графичен четене и писане в развитието на творчески и естетически изпълнение възприятие.