Увеличен лимфен възел, деца, здравето на децата

Колко време минава лимфен възел
parshina *

Колко време минава лимфен възел
IrInKaSt +

ние също след мононуклеоза осезаеми лимфни възли в областта на шията и гърлото, когато сливиците (макар и болен преди 3 години), са били на лекар каза, че е нормално. Въпреки че постоянно притеснен за това. Те казват, че децата вече са limfatiki, това е норма, когато осезаемо лимфни възли до 1 сантиметър.Колко време минава лимфен възел
Anyutik С.В.

Специалист от инфекциозно заболяване в Института за научни изследвания се детството инфекции. По-точно, това е инфекциозно заболяване, имунолог. Chernyaeva. Те бяха там, за двама, ни - zam.zav.otdeleniem. Отидох на "сляпо", защото никой не може да посъветва. В Скандинавия, там са мои. но някак си те не го налага - означава, че не е необходимо. Когато моят номер съм познати сред лекарите - че е невъзможно да се намери имунолог на децата и инфекциозни заболявания. 5-KE също само един лекар - не Comme Ще faut. Като цяло, всички те седят в Нигде. Наречен болницата е описано какъв е проблемът, те ми препоръча лекар себе си. Имам, по мое мнение, почти за първи път в живота си, за да го направят. След това прочетох littlvan - там е много похвали.
Хареса ми, че е много по-който говореше с мене един час, независимо от факта, че приемането на 30 минути, всичко много внимателно разпитан и упрекна, че тестовете I до една година (дъщеря ми 2.10) не донесе. И всички лекари до този момент всичко това се възприема за кратко. Докато ние (и аз също) току-що преминали тестовете, тя току-що се върна от ваканция, веднага да отида там.


Можете да се регистрирате на сайта им все още.

Колко време минава лимфен възел
Anyutik С.В.

Сега каротидна всички изучен, дори и зад възли на ушите. Снимайте, ще мога ли да бъдете съм щастлив в САЩ, след това лекарите

ухото ми, също за там е увеличен лимфен възел. И gablyudaem му 1,5 години. Във всеки случай, не забравяйте, с лимфните възли, на първо място, за да отидете на хематолози. Узи направи - това е добре, просто не забравяйте да се уверите, че е направил и коремна ехография (има limouzly погледна). Аз съм обект на монитори и половина години. В началото бях твърде otpinyvali - да речем, кръв е добро. Но като цяло, хематолог ми каза, че лимфните възли в едно дете на тази възраст трябва да са! Ако те са малки, а кръвта е нормално. Но ако не го направят - това е много лошо. Друго нещо е, че това, което те са prozevyvayut - ние не pochuvtvuem. Ние хване само значително по-голям.
Отново - ако мястото на кожата не е заварена, не много голям, кръвта е нормално - така че няма причина за истерия.
В нашия случай, хематолог и дори тъмни кръгове под очите не ги харесват.

ние възел около врата му беше хубав голям боб, след кошерите. Смятате ултразвук, тя даде limfomiazot, а след това се успокои. са изминали две години, само че сега тя се превърна в една малка, но все още се открива. те имат дълъг "отиде". не се притеснявайте.

Колко време минава лимфен възел
Anyutik С.В.

Аз сега не мога да разбера, защото това е мястото, където на ухото? My Sony под ухото, по-ниска от край костта зад ухото, в близост до врата, но не и под челюстта и се чувствам просто чудесно от двете страни, се отнасят до 3. Тази нощ пипнешком, искам, че б-лекар погледна vdurg не е възли.
А гърлото ние възел, които следя вече е вторият месец, той е 1 см. сега съм зад опита за уши.
Накратко Отивам сега да LORu отново и след това в САЩ, в понеделник ще отидем до педиатър в Детска академия, нека проучване и лекувани.

Колко време минава лимфен възел
Anyutik С.В.

Днес отново беше на Лора и направи ултразвуково изследване. В cherednoy веднъж ми каза, че всичко, което имаме е добро, че на пипане под ухото, аз се почувствах в продължение на почти 3 cm върху ултразвук се оказа най-голямата единица 0.8 mm, тогава защо го докосна толкова голям?
УНГ (вече третият за нашето страдание) заяви, че е от нашия продължителен отит лято. И тихо наблюдава възли.
Но аз все още ще отида при инфекциозно заболяване и да се предадат на антитяло-изведнъж имаше нещо, което ние не знаем.

Ние сме в социалните мрежи