Украса на сватбен шампанско със собствените си ръце - как да вържеш панделка на сватба шампанско

Булс с ръцете си

Има една стара традиция сватбата на кражба на волове и поиска откуп за тях. Откъде идва тази традиция идва от все още се спори. Някои твърдят, че тази традиция е била първоначално роден в Украйна, докато други твърдят, че за пръв път традицията се е явил в казаци. Откъде е направил тази традиция е отишло ние вероятно никога няма да знаем. Но, въпреки това, от това тя става по-малко необичаен и интересен. Какво всъщност е същността на този красив стар обичай? По-рано в селата за сватбата беше решено да се даде младоженка крава и бик. Тези животни са символ на богатство и плодородие. В допълнение, цената на такъв подарък е много скъпо. Роднини, като крава и бик, вързани им рога червена панделка на двойката през първата година от живота заедно, за да се хранят сами и да не живеят в мизерия. Точно една година по-късно двойката бяха гости да пият мляко, което показва, че в тяхното семейство има пълен ред и благосъстояние: съпругът работи, послушен на жена, ангажирани в ежедневието. Но по време на сватбеното тържество, биковете може да отнеме за забавление и развлечение и искат откуп за тях.С течение на времето, и тази практика е претърпял няколко промени. Село, постепенно разочарован, превръщайки в големите градове и в градовете, както знаете, няма място за държане на животни. Ето защо, недвижими сватбени животни са заменени с символизираща техните бутилки от алкохол. Но тази традиция не е загубила своето значение и продължава и до днес.

Вижте също по темата:

В момента сватба шампанско са необичайни, креативен дизайн и pomeschayutya в центъра на младоженците масата. В повечето случаи бутилка "рокля" в костюми на булката и младоженеца. През цялата вечер, те трябва да останат на масата непокътнат, е отговорен за този почтен свидетел на триумфа - обикновените хора - "моя приятел". Той вижда в това, че пияните гости не крадат "бикове" за откуп. В края на сватбената церемония младоженците поемат "бикове" у дома. Тези бутилки шампанско, се съхраняват в дома си една година, считано от датата на сватбата. Първата годишнина от съвместния живот млад съпруг и съпруга празнуват пиене бутилка, символизираща на младоженеца. Втората бутилка, олицетворяващи булка открито, когато се появява първото дете на двойката. Както можете да видите, шампанското не е просто сватба алкохол, но също играе силно символична роля в тази гала събитие, като на сватба. Разбира се, на сватбата е най-важният и запомнящо се събитие в живота на двойката. Ето защо, когато подготовката за сватбата, всичко е обмислено до най-малкия детайл, от поканата дизайн на булката и младоженеца тоалети и довършителни работи. Банкетна зала, обикновено украсена с много тържествен и елегантен. Разбира се, младоженци таблицата е фокусна точка на банкетната зала, приковаващ вниманието. Така наречените "биковете" се намират в центъра на масата и са направени по такъв начин, че да се хармонизират в стил с цялостната украса на банкетната зала.

Има безброй дизайн и разнообразие от сватбата бутилки с шампанско. Би било чудесно, ако можете да се организира сватба "бикове" в същия стил на масата за сватба. Въпреки че, в повечето случаи, това правило не винаги е последвано и "биковете" в ярък контраст с цялостната украса на залата. Спазване на основната тема на сватбата или отстъпление от темата - вие решавате. Но основната украса на сватбени бикове - това е възможно да се направят като оригинален и запомнящ се за младоженците и гостите и бяха приятно изненадани.

Булс с ръцете си

Разбира се, можете да си купите в магазина готови украсени с бутилки шампанско, но тя е много по-хубаво да бъдат представени пред вас за млади самозвани "бикове". Съгласете се, дарението, направено на ръка, от сърце, в която да поставите парче от душата му, е най-доброто и носи топлина и позитивна енергия дарител.

За да направят свои собствени сватбени "бикове" не изискват допълнителни разходи. За това е необходимо само въображението си, подръчни материали, малко търпение и свободно време. За регистрация на сватбени бутилки трябва: мъниста, колоритен сатен или коприна панделки, салфетки, дантела, бутони, както и различни парчета плат, гофрирана хартия, фолио, полимерна глина, акрилни бои, мъниста. Директно за работа, подготовка на лепилото (можете да PVA), ножици, игли, конци, четки, лента. По този начин, ние се предвиждат няколко варианта за регистрация на празнична бутилка шампанско:Декорация тюл бутилки

Тази опция е най-лесният. Дори и да се борят да се справят с игла и конец, в този случай, дори и да можете лесно да извършите следните действия. За да започнете, се подготвят две бутилки шампанско (разбира се най-добрата и качествена), малка част от бял тюл, три големи копринени бели рози (закупени предварително в магазина за сухи товари или да направите своя собствена от копринени панделки), пет копринени рози малки розови, големи перлени мъниста - 8 парчета, бял сатен лента, ножици и лепило.

Сложете една бутилка шампанско в непосредствена близост един до друг, и след това добре ги завийте тюл кръст. Завържете на възел в средата, и изправете край възел, като ги дръпнете в различни посоки и скрейпи назад с лепило.

Булс с ръцете си

След това ще трябва да направя - е да се направи красива лък на сатенена панделка. За да направите това, вземете бяла сатенена панделка и средна ширина просто го връзвам добре под формата на лък. Внимателно изравнявам краищата на носа, така че те погледна в различни посоки и са симетрични.

Вземи лък и лепило в центъра на получения монтаж на тюл. Изчакайте лепилото и остана.

Когато добре хватката с лепило се пристъпи към следващата фаза на работа. Вземете една голяма бяло цвете и да го залепите в центъра, просто залепени лък, а другите две бели рози лепило горната и долната част на централната роза диагонал. По този начин, ще имате по-диагонално от рози. Останалите малки розови рози се придържаме до тази песен в шахматна дъска модел. Опитайте се да запазите разположението на рози е поставен точно в центъра, свързани с бутилки. Не забравяйте да изсъхне лепилото.

Сега можете да се пристъпи към последния етап от работата. Вземете перлени мъниста ги държим в разнообразен начин по периметъра на тюл. Можете да използвате само големи перлени мъниста и може да допълни своята все още малък и розово. Тук вече, колкото искате.

Е, тук е вашата сватба, "бикове" и готово. Не забравяйте да споделите с работата си суха. Едва след като лепилото изсъхне напълно, можете да използвате вашата работа по предназначение, а именно - с гордост представя своята младоженците. Безспорно такъв подарък ще доведе до много положителни емоции от булката и младоженеца и очите им ще се зарадва повече от една година.

Украси за сватбена шампанско гофрирана хартия

Нека разгледаме още един вариант на декорация на сватбени бикове. За да работите ще ви трябва: две бутилки шампанско, бяло и черно креп хартия, снежнобял дантела, панделки, предварително направени розетки от креп хартия синьо, жълто и розово, лепило и ножици.

Булс с ръцете си

Приемайте по една бутилка шампанско и внимателно obkleyte своя бял гофрирана хартия. Това е "булката". Придържайте се към средата на бутилка "полата" на гофрирана хартия. Направете на синьо, розово и жълто хартия малки розетки. Залепете тези рози да "пола", "булка" по повърхността на "поли", твърдо постави над 12:59 всяко цвете. За да залепите яка на врата бутилка дантела. Можете да получите рокля на булката.

Сега ние се пристъпи към "младоженеца". Вземете бял креп хартия и obkleyte второто си бутилка. След това вземете черен креп хартия и да го obkleyte същата бутилка шампанско, като се започне от средата на бутилката. бутилки от лепило в средата на вертикалната черен сатен лента, така, както се разделят крака. Определят черен сатен линия лента колан. За да залепите вратовръзка бутилка врата с черна сатенена панделка и пеперуда, колкото искате. Сега имате костюм на младоженеца.

И сега да вземе червена коприна панделка, сложи рамо до рамо двете бутилки и да ги свърже с тиксо. Вашата сватба "бикове" са готови.


Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си