Уийвинг дрънкулки панделки с ръцете си

Как да тъкат Baubles на касетите

Тъкане на панделки дрънкулки

Baubles - това е един интересен аксесоар, който дойде при нас от древността. Уийвинг дрънкулки измислени индиански племена са все още преди много векове. По-рано тази украса играе специална роля, тя е направена в основните традиции за всеки отделен племе. Second Life гривни дадоха известния хипи субкултура, както ги наричат ​​на "децата на цветята".Те са инвестирали в тези гривни са не само религиозна традиция, но и душата. Fenichka донесе подарък за тях означаваше да изразя дълбоките си чувства към този човек. Както и преди, и сега най-популярните материали за тяхното производство са шевни различни панделки и шнурове.


Декорация символизира приятелство, сплотеност, любов и свобода. В древни времена Baubles бяха перфектни подмяна венчален пръстен се носи на пръста на Своите избрани в знак на любов и преданост.

Baubles тъкат различни цветови комбинации. Ако сега тя е по-скоро като аксесоар и моден изявление, а след това хората от миналите векове, определянето на цвета, извършени много по-голямо значение. Червено и бяло Fenichka говори за свободната любов, това е типично за хипи културата. Също така, цветът на гривните може да се определи не само възрастта на лента носител, но и неговото положение в обществото. Различните цветове отличили се хора, които принадлежат към определен ранг или общност.

Как да тъкат Baubles на касетите

В съвременния свят е все по-възможно да се срещне млади хора, които красят китките си с гривни, изработени от панделки. Това предполага, че модата за тъкане дрънкулки връща. Повечето от по-младото поколение да има желание да тъкат Baubles, не само за себе си, но и за близки приятели.

Едно просто гледа орнаменти и се наслаждава в тяхното многообразие, и някой наистина интересна техника на вземане на гривни. За да направите красив и модерен аксесоар е съвсем проста. Много техники и схеми позволяват да бродят въображението на невъобразими граници, обаче, има елементи, които не са толкова трудно да се разбере. Учебни тъкат fenechki панделки може в един прост пример.

Метод за тъкане и необходимите материали за fenechek

Baubles за производство на един прост трябва да се вземат две ленти, дължината на всеки не по-малко от един метър. Цветът е по-добре да се избере не само на тези, които изглеждат добре един с друг и се открояват. Можете да вземете бледо синя панделка и сметана. От ширината на първата тъка е по-добре да се вземе лентата над една сантиметър.Как да тъкат Baubles на касетите

Обърнете подготвената лента, налагат един на друг и възможно най-близо до ръба на обвързване възела. В резултат на това, трябва да остане контур, получен от възела, свободните краища на лентата трябва да бъдат насочени в ленти.

Как да тъкат Baubles на касетите

Уийвинг дрънкулки панделки снимка

Освен това, на всяка от лентите трябва да се направи една линия, диаметърът на който е близо до 10 см. Golubenky резби дупчица в крем, а след това внимателно golubenky затегне примката.

Как да тъкат Baubles на касетите

Сега правим golubenky линия и е преминал крем, най-новата закъснението.
После направи същото нещо, само че в обратна: в крем вденете линия на бледо синьо и я затегнете внимателно. Ако продължите да тъкат, а Fenichka не придобие необходимата дължина.

Как да тъкат Baubles на касетите

Няколко съвета за тъкане дрънкулки

1. Изберете цветове за бъдещето на бижута с голяма отговорност. Не е лесно гривна и бижута дойде при нас от древни времена, които носи със себе си известно усещане за дълбочина.
2. Да не се стегнете прекалено стегнати Baubles веригата. По-добре е да ги оставите леко намалява, така че те ще имат по-важна и ясно изразен поглед.
3. За удобство, в началните етапи на тъкане си помогнете малко щифт. Това ще ви позволи да се избегнат нежелани подхлъзване колани от примките.

Прочети други статии в този раздел от нашите подаръци

 • Как да тъкат Baubles на касетите
  Baubles майсторски клас
 • Как да тъкат Baubles на касетите
  Лесни и красиви гривни със собствените си ръце
 • Как да тъкат Baubles на касетите
  гривни плетени дантели
 • Как да тъкат Baubles на касетите
  Приятен prezenty на сатенени панделки с ръцете си на ...
 • Как да тъкат Baubles на касетите
  гривни, тъкане схема на дъвка
 • Как да тъкат Baubles на касетите
  Гривна дъвка везни драконови