Уфа пенсионер ухапан от леопард, който след няколко часа се превърна в куче

На сутринта на ПП жена, той настоя, че е ухапан от леопард

Ние наричаме само в зоологическата градина на града с леопард - тя принадлежи на Владимир Айвазиан.- Ние никой не избяга, - ни увери Айвазиан.

Така че, рисът може да бъде само начало. Инцидентът е станал на територията на градината асоциация "Агидел" в квартал Киров Уфа. Ходим на мястото, за да се проучи.

"Той и елени, и щрауси. LYNX и беше! "

Спрете първите минувачите - които имат у дома си зоопарк водене?

Между другото, пази леопарди къщи в България не е забранено - закони, които забраняват това, не съществува. Вярно е, че цените на страхотна: Young леопардови малките или вече са не по-малко от 2 милиона рубли.

- Имаме ли такъв в двора на целия си зоопарк - няма такива в цяла Уфа. Има и мечки, щрауси и елени, и орли, - казва местен. - Що се отнася до Leopard, обаче, аз не съм сигурен. Изглежда, че е бил рис. И делото е: изпрати той, така че елен в гората, а след това всичко не е в състояние да събере - Избягах, предполагам. Къщата му - точно там, в самия край: направо и надясно.

Въпреки това, много бързо стана ясно, че няма да видим къщата. Пътят спира на високата ограда. Не е душата - само камери за наблюдение ни гледат. Допълнителна гора, в дълбините на които, изглежда, се крие собственик дома зоопарк мистериозен жилище.

-Така че не се получи вътре - съседът се засмя. - по периметъра на обекта - ограда с бодлива тел. Хората там живеят видни: къщата непосредствена близост до река Бели, бреговата линия, дори за своя сметка засили

Опитах-съди не само

В същото време, местен жител, който представи Вера Ивановна, каза интересни подробности:

- Тази огромна част от ограден гора незаконно. Освен това, растително подход към езерото. Съседите се оплакват, много пъти. Имаше един съдебен процес, но прокуратурата на околната среда, която спечели делото, така че нищо не се прави, и това е било четири години. В същото време, местен жител, който представи Вера Ивановна, каза интересни подробности:

- N гражданин издигнат огради са пречка за достъпа на гражданите до браг и Бяла река. Общият преминаването на вода от страна на обект градина асоциация припокрива метална плъзгаща се врата, - на официалния документ.Само тук съдът постанови: прокуратурата на околната среда е - да се отрича, тъй като ответникът, който бе съден, а не на собственика на сайта. В този случай в застой: председателят на партньорството, се прилага към прокуратурата, внезапно подаде оставка. И, ако се вярва на историята БКД му изгори колата. Новият председател да съди по някаква причина не го направи.

"LYNX в отлично състояние, добре поддържан"

Това, което прави удобна собственик живот на земята и порти железни, не е известен. Но "Land Cruiser", която се движи основните домейни, регистрирани в най-голямата транспортна служба, която се занимава с транспорт в цяла България.

ЛЕОПАРД беше едно куче?

Докато всички разбрахме, дойде официалното съобщение на Министерството на вътрешните работи на Башкирия. Тя Leopard приказен начин се е превърнало в. куче. Пенсионер, че ухапан от животно, каза на полицията, че е куче.

- По предварителни доклади, една жена с дъщеря й ходене техните кучета. По време на разходка с две овчари, един от тях нападна пенсионера, - каза Министерството на вътрешните работи на Република Беларус.

Всичко това, обаче, не изключва възможността, че битът тя все още е на леопард, само за да го публикувате по някаква причина тя не искаше. И ние дори предполагам за тези причини. Въпреки това, официалната версия не споря - кучето, защото кучето.

Вземете от 100 до 500 рубли за новини!

виж също

Момиче, осакатени преди сватбата, имаше седемдесет хиляди за пръст отсече асансьора

Куче скочи на платформата, а когато колата започна, господарка на ръката с каишка засмукан предавка

В Крим, осемгодишно дете почина при счупени люлки

Желязната конструкция извади от земята, когато се извършва разкрасяване двор

В Саров отново търси свидетели на изчезването на Lizy Tishkinoy, липсващи преди осем години

Мама момиче се надява да намери хора, които могат да хвърлят светлина върху мистериозното изчезване на дъщеря си

В Хабаровск, момичето си счупи гръбнака на детската площадка търговски център

Разследващата комисия открита на факта на наказателно дело

Танци вечния огън от жителите на Омск изправена наказателно производство

Потребителите на социални мрежи активно обсъждат се появи на снимката [снимка]

Калциниран тийнейджър, който загубил баща си при пожар, сестра и трима братя, изтича на половин километър, за да получите помощ

Сега той е в интензивното отделение, спешна нужда от кръв

В Якутия в летище Тикси на пистата самолетът се запали

На борда са били 31 пътници и членове на екипажа, няма пострадали

В Урал, затворник на гладна стачка заради забраната да се срещне с две жени

Заедно с него в Тагил наказателна колония №5 гладувам 13 души

В Саратов, шофьорът на автобуса заспал зад волана и се блъсна в "Камаз", 10 ранени

Всички аварийни услуги работят на мястото на инцидента [актуализирано]

В Кемерово настъпили в въглища на мината и газ

Под развалините остави един човек

Похитителят парцели в Ростов на Дон се озова сортировъчен център на служителите

Той е бил задържан и отведен в полицията

В Самара, пет деца са починали на зъболекарския стол, наказателно дело

Според предварителната версия на следствието, момчето умира от обща анестезия