Twister косата как да се използват и да направи красиви прически (видео и фото)

За това как да направите косата

Дългата коса винаги е добре поддържан са истинско украшение за всяка жена. В допълнение, много по-нататъшно подчертае красотата им с помощта на допълнителни аксесоари. Колкото повече, че можете да купите щифтове, гребени, шноли и други орнаменти за всеки вкус в модерни магазини.Как да използвате въжеиграч коса?

Цялата конструкция на този интересен клип е доста проста. Тя е изработена от мека тел, което е огъва лесно, дори и с минимални усилия. Най-високо то нарушава структурата на различни текстури. Това може да бъде прост плътен цвят памук за ежедневни прически, и по-елегантен и празнична кадифе.

Вътре, някои модели имат пяна. Благодарение на него, косата е по-буйна и обем. Магазините варират днес можем да намерим фиба дори пластмаса.

За това как да направите косата

Създаване на прическа с помощта на дискусия аксесоар всяка жена ще може да се лесно и бързо. Научете се как да го използвате, може и бебето. Колкото повече, че голямата част от производителите да инвестират в инструкциите на продукта за това как да го използвате правилно. Между другото, това е възможно дори и за къса коса.

Фризьорски изчислили, че с помощта на торнадо може да изгради почти две дузини напълно различни прически. Сред тях са опциите за празничната вечер, както и за работа в офиса. Тъй като въжеиграч перфектно държи коса, може да се използва дори и по време на тренировка. За този случай, просто е най-подходящ лаконичен сноп от косата.

  • В първата фаза ще изисква внимателно се съберат всички на косата на тила на принципа прически "конска опашка", но не се привързват тяхната група. Само в случай, че се строи празничната вечер опция, може да се наложи да се оставят няколко направления безплатно за къдрици. Опашката трябва да е чист. За да направите това, косата по целия скалп трябва да бъде внимателно сресана и гладка.
  • Следваща фиба смазва и пада на краищата на косата. В средата на това има специална дупка, в която трябва да поставите ключалки. Уверете се, той също трябва да бъде точна. Важно е да се гарантира, че няма заключване не е оставен извън клипа.
  • Сега можете да започнете да навиете косата на Twister, тя се върти бавно и внимателно да нарасне към основата на опашката.
  • Последният етап - връзката свършва на щифтовете. Това трябва да се направи, когато Торнадото ще се появи в самата глава. Височина прически, така че да могат да коригират. Ако искате да направите много къси светлини в началото не трябва да събере косата на опашка, а просто трябва да ги оставят на свобода.

Но има и други важни приложения за обсъждане аксесоар. Тя може да се замени обичайната момичето, но. За разлика от миналата въжеиграч мека повърхност няма да бъде много по-за затягане на косата и да ги наранят. В допълнение, много гумени ленти не са в състояние да задържат опашката (особено на гъста коса) и постепенно започва да обходим за дълго време. С гилзи нещата по различен начин. Той е трудно и в същото време Умерената държи опашката в рамките на няколко часа.

За това как да направите косата

Между другото, собственик на мека оформяне на косата забелязах, че Торнадото все още в състояние да създаде леки къдрици. Освобождаване от длъжност на косата си след няколко часа, този ефект може да се види на неговите нишки.Удобно, днес можете да си купите този аксесоар в различни цветове и стилове. Се продава дори и фиби с различни допълнителни декорации на повърхността - с мъниста, кристали, модели, бродерии и т.н.

Има огромен брой прически варианти торнадо. Най-популярните от тях - това е "Classic лъч" и "колан".

Стъпка 1. Първо всички коса трябва да бъде сресана внимателно и се съберат, не чрез осигуряване еластична лента. Следваща - резба през отвора в средата на щифтове и разпространение на него.

За това как да направите косата

Стъпка 2 трябва да бъде леко, но достатъчно силно, за да се обърне косата на Twister, се движи нагоре - към задната част на главата.

За това как да направите косата

Стъпка 3: След като аксесоар се завърта до край повърхност на главата на - трябва да спре.

За това как да направите косата

Стъпка 4. Краищата на Twister слизат. Елегантна женствена лъч е готова.

За това как да направите косата

Стъпка 1. За да започнете цялата маса на нужда косата да бъде разделена на две части. Можете просто да държи до средата на главата граничния гребен. Колкото повече коса ще бъде в долната част - колкото по-дебел се пригответе за "колан".

За това как да направите косата

Стъпка 2: В горната част на най-доброто в момента на клането, "раци" и извадете напред. Работи се пристъпи към долната част. Необходимо е да се върти на Торнадото в стандартната схема. Краищата на завоя все още не е необходимо.

За това как да направите косата

Стъпка 3. В горната част на косата пада върху фиба с въртеливо движение в долната си част. Сега можете да се свържете краищата на Twister. Така се оказва, че оригиналният "влачене" от косата рамки на опашката.

За това как да направите косата

Как да направите свои ръце на Боби ПИН?

Twister ако желаете, можете не само да купуват, но и да направи свои ръце. Това няма да повлияе негативно на качеството, както и атрактивна, и в допълнение, максималният бюджет.

Това ще изисква: медна тел, нарязани кадифе плат, клещи, лента.

  • За да създадете началото на тел пръстен, чийто диаметър трябва да е около 25 сантиметра. Броят на намотки от проводник в зависимост от вида на косата. Ако косата е дълга и гъста, по-добре е да ги направят по-големи. Рамката за бъдещи клипове трябва да бъде плътна.
  • сега Полученият меден пръстен трябва да бъде точно обвивка лента чрез свързване на всички слоеве на тел и по този начин увеличаване на дебелината на аксесоара.
  • Дело за торнадо трябва да направи предварително podsmotrev проба от оригиналния стоката. Важно е да се вземат под внимание параметрите на рамката на тел. В средата на корицата е необходимо да се направи отвор за косата.
  • Clip е напълно готов. Остава само по желание Accessorize декоративни елементи. Можете да го използвате за осъществяване на най-сложните прически.

Обратна връзка от тези, които са използвали

Тоня Морозов: Искам да ви разкажа за моите любими аксесоари за коса - Twisters. Често той използва, за да се срещнат момичета, които ме изненадаха с перфектна си лъч от косата на главата си. Аз наистина исках да се повтаря, но той не работи. Докато не разбрал за тайната - този невероятен аксесоар. Купих я само за 90 рубли, а сега аз използвам почти ежедневно.

Във всеки случай тя е придобила торнадо също набор от невидим, но те не са полезни за мен. Запазва косата дори на моята дълга гъста коса много трудно. Гредата остава в първоначалния си вид през целия ден. И, не на последно място, главата ми не се уморяват.

След като наели фиба остане сладки къдрици върху съвети за коса. Това е нова част-коса направено.

Вера Lyubinina: Разбира се, има момичета, сред нас, които са в състояние да използват един чифт щифтове да направи на главата си шик прическа. Имам ги, за съжаление, не е мястото. Аз често остава за дълго време в огледалото и се опитва да изгради нещо стойностно. Резултатът е само аз достоен прическа с помощта на Twister. Съжалявам само едно нещо, което не е чувал за него преди. Без значение колко време може да ви спести на сутринта, преди да отиде да работи ....

Между другото, това е един чудесен подарък за жените от всички възрасти. В същото време достъпни, е необходимо и оригинално.

Къде можете да купите фиба-торнадо и за колко?

Купете аксесоари могат да бъдат обсъждани във всеки магазин или в "остров" търговски център, която продава бижута и коса орнаменти. И, разбира се, най-удобен начин е да се купи тематични онлайн магазини. Така например, в morezakolok.ru, който предоставя огромен избор от аксесоари за коса. Twister цена започва от само $ 100 на парче.