ТВ входове

AV на предния или страничния панел

S-Video към предния или страничния панел


VGA го RGB

 • DVI-I Single Link - един аналогов и един цифров канал.
 • DVI-D Dual Link - два цифрови канали. Позволява използването на резолюции до 2560 * 1600 при честота на опресняване от 60Hz или 1920 * 1080 @ скорост на опресняване 120Hz (необходимо да се използва технологията NVIDIA 3D Vision). Най-подходящите сега.
 • DVI-D Single Link - само един опции цифров канал интерфейс са ограничени резолюция 1920 * 1200 или 1600 * 1200 при скорост на опресняване 60Hz да подкрепят по-високи резолюции трябва да използвате Dual Link или аналогов интерфейс.
 • DVI-I Dual Link - един аналогов и два цифрови канали, най-пълното прилагане на един интерфейс.
 • DVI-A - само аналогова част, без да е цифров, в действителност - това конектор VGA, направени в нова форма фактор. Това се случва обикновено само DVI-адаптер на DVI-VGA.
 • Максималната дължина на DVI-кабел, който не е строго определен в стандарта, но без никакво ограничение на кабела може да бъде до само до 5м върху максималната поддържана резолюция намалява с разстоянието, например за кабелна единния стандарт Link дължина екран 15метра максимално поддържаната разделителна способност е 1280 * 1024 ,

  Ако дефектен DVI кабел, или за неговите честотни характеристики показват прекомерно резолюция (по-специално с обща дължина на кабела 10 m или повече), това се проявява като трептене специфични пиксела на монитора.

  VGA го RGB

  HDCP поддръжка DVI интерфейс


  Но ако се избира между DVI и HDMI, трябва да се отбележи, че HDMI ще произвежда най-високо качество на картината и звука.

  HDMI на предния или страничния панел

  Ако вашият телевизор има цифров оптичен аудио вход, тя дава възможност за значително подобряване на качеството на вашия инструмент звук. Основната разлика между оптичния вход е, че за предаване на сигнала в този случай не се използва електрически и оптични кабели. Тя е тази разлика да се избегне, когато оптичното предаване на сигнала от почти всяка електромагнитни смущения, предаването на многоканален звук в един кабел. Други функции са подобни на потребителя: аудио сигнала (и стерео и многоканален звук) се предава от превозвача в цифров вид.

  Коаксиален вход се използва за предаване от външен източник на звук в цифров формат, както и в стерео и многоканални. Като външен източник може да бъде всеки запис, предавателят със съответния интерфейс. Предимства на предаване на сигнала в цифров формат са очевидни: репродукция почти без смущения и шум и предаването на многоканален сигнал по един кабел. Standard екраниран кабел с RCA конектори позволяват да се свърже с цифров коаксиален вход.