Това, което помогна на целулит 1

Това, което помогна на целулит

Въпреки факта, че всеки един от вас, нашите скъпи читатели, знаете, че в сферата на самостоятелно лечение на целулита е толкова опасен, колкото е във всички останали случаи, вие упорито продължи да изложи тялото си, за да нечовешки изпитания. Някой излиза "невредим" и си мисли: Е, нищо не се е случило! Не бързайте да се радвате: щастлив сега - не късмет следващия път. И някой е изправен пред огромно влошаване на здравето и разбира как е наред, не след дълго, за да види специалист.След кратко наблюдение на нашия форум, бяхме ужасени от мъченията, как се излага. Страх за вашата красота и здраве ни подканени да създадете тази статия, в която ние, заедно с ръководителя на медицинска клиника "Tsellyulayt" Роман Князев. Ние се опитваме да разберем най-честата грешка, която по време на себе си, за да ви даде полезни, компетентни съвети и да предупреди срещу потенциални проблеми. Като "учебник" за тази статия сме използвали цитати от нашия форум. Кой знае, може би някои от вас ще намерите сред списъка на nizheiduschego съобщението си и вашия проблем и осъзнават колко погрешно до сега. Ние искаме да бъде най-красивата, най-подреден, най-щастливите - като цяло, най-най! Така че не отлагайте нищо в килера, започнете.

Дръжте се целулит: дойде до последния си denochki!

"От целулит помага витамин Е! 2 витамин Е капсули Ascorutinum + 1, и кожата ще бъде гладка и копринена ". Dashulka

Роман Князев. "Тя е абсолютно прав: витамин Е, както и askorutin наистина, наистина добре за кожата. Но това, което кожата има целулит проблем. Той се намира в подкожната мастна тъкан. Използвайки този метод, можете само леко подобряване на цялостното здраве и тена на лицето. Най-вероятно, Даша просто не са имали целулит. "

"В най-якото нещо - спорт. Отървах се с помощта на филм и клекове. Wrap, poprisedala, pomylas отново Wrap и т.н. Две седмици - и като нищо »CREATIVE!

Роман Князев. "Това" нищо ", също трябва да разберем - това е много субективно. Мога да кажа веднага, че човекът, който го е написал, много млад, защото, в противен случай, тя казва, че през порите на кожата й вървеше добре, като премахва всички вредни вещества. Ако момичето е по-стар, подобни техники могат да доведат до началото на разширени вени. "

"24 часа веднъж седмично да се бърза и да пие само вода. Зима - горещо през лятото - може да се разхладите, можете да добавите лимонов сок. Но това е в продължение на няколко години, без паузи и капризи. Резултатът ще бъде сигурни, че имате достатъчно търпение! "Anonymous

Роман Князев. "Това е много често срещана грешка: мъж не прави разлика между целулит и затлъстяване. Тази диета - при липса на целулит - увеличаване на срока на неговото не-възникване, но не се отстранят съществуващите проблеми ".

"Искам да посъветвам всички момичета и жени, които имат проблеми с целулита, или които просто искат да стяга кожата, което я прави еластична. Ето една рецепта тайна. Това изисква: глина (синьо, бяло), 3-4 капки портокалово етерично масло, 3 супени лъжици канела, пластмасови листове в ролка да се обърне. Всички съставки се смесват добре и малко глина микс с топла вода. Нанесете върху проблемните зони и обвит с фолио. Ако има тесни шорти, те също облече и покрит с топло одеяло, можете да седнете или легнете за един час. Искам да предупредя, че първият кожата малко жилото, но след това всичко върви, защото оранжево масло вече се абсорбира в кожата. След изплакване под душа и се прилага крем за тяло. Знаеш ли, че ефектът е зашеметяващ! Skin стегна, гладка и равна. Лично аз правех разгънатата в един ден за една седмица. Супер! И не забравяйте, разбира се, за правилно хранене и спорт! Бъди красива! "Джулия

Роман Князев. "По принцип, това е една добра маска за тяло, а когато може да се използва първоначалната степен на целулит. И самата глина има хранителни вещества и портокалово масло е основната съставка при лечението на целулит. Поради факта, че глината се простира порите на кожата, маслото може да проникне да работи върху мастната тъкан достатъчно дълбока и активно. Въпреки това, вместо канела, бих препоръчал да добавите някои утайка от кафе от прясно смляно кафе. Тази процедура може да се извърши до 20 пъти. "

"О, devchonochka, казвам ви! Чисто случайно попаднах на една история за масаж с мед, се чете в интернет е направил. Боли ме малко, синини остават, но това е си струва! След две сесии - значително намаляване на обема на целулита сега се види само в компресия. Като цяло, готин! Мисля, че да се направи десет сесии (така че би трябвало) - краката ще бъдат по-рязко, отколкото който и да е модел "Еленка!

Роман Князев. "Това не препоръчваме меден масаж у дома! Много е трудно за тялото, това е много травматично процедура - дори не всички експерти го направя. И отслабващо действие не се дължи на факта, че меда е по някакъв начин действа върху тялото, но тъй като момичето е в болка шок. Надбъбречните жлези започват да се изхвърлят на адреналина, и като следствие, има загуба на тегло. Но, масаж с мед също стимулира съдово увреждане, те започват да изпълзи. Ако е така, което искате да намажете тялото с мед, мед направи обвивка. Те няма да навреди, но за нищо и няма да се излекува, просто се подобри състоянието на кожата. "

"момичета! Да вакуум масаж няколко седмици, но целулита станат по-забележими. Някои подутини се появиха трапчинки. Кошмар! Какво да се прави? Продължи? Може би някой има подобна ситуация? "ТатянаРоман Князев. "Скъпи момичета! масаж първенство не е за целулита! С помощта на медицински кутии лечение на пневмония, бронхит, и като цяло, банките прилагат за големи и груби части на тялото. "

"Да, абсолютно подобна ситуация: той се изкачва всички по време на масажа, но не спират вече! И това е така, може да спре! Аз също съм уплашен, но ние трябва да продължи и да се свържете друг масаж на ръцете или банки. Сега имам копелето (целулит) започва да мигрират, но те ми казаха, че е това, което се случва, така че е необходимо да се направи повече масажи, най-малко три пъти в седмицата. С една дума, аз питам мъжа ми, за да ме направи. Всичко ще бъде наред, но не се отказвайте. " Жул

Роман Князев. "Целулитът не може да мигрира, но това може да провокира. Например, той може да бъде с вас само от едната страна, на бедрото, и сте започнали да банка на коляното, където тя не беше. Тук и там е ефект на "миграция".

"Имам точно обратното: сега, след медения месец, не вендузи масаж. Взимам един буркан с силикон, за мазане антицелулитен масло - и още! Крака отново покрити с натъртвания, но от различен тип - не като червено и синьо, както е показан в меда, и като, ако удари някъде. Много болезнено, но цялата борба се вижда, особено ако сте се масажира пред огледалото и да наблюдават следи от борба. Между другото, отвличане на вниманието от болката. " аноним

Роман Князев. "Да ... Достоевски още - ни писател, мазохизъм много близо до нас ... На първо място, не синини не трябва да бъдат. Ако има лека хиперемия, че това е достатъчно! Слава Богу, най-малко един буркан от силикон ... "

"Когато разширени вени не могат да го направят, защото венци и колбите може да бъде тежко ранените, а те са толкова слаби. Но аз не съм в действителност, а не специалист, не мога да кажа с абсолютна сигурност. " Puhlopopik

Роман Князев. "Но това е така! Има много противопоказания! И като цяло, независимо и при никакви обстоятелства не направи такова нещо е невъзможно. Първо, как да започна? По принцип, под ямката на коляното, която по принцип не може да се катери. Ранявайки лимфните възли, които се намират там, такива рани могат да се ... "

"И аз не мога купа и така, както трябва, е взел? Керамични, така че се побира в ръката си. Но се е вкопчил едвам, а аз дори не се - опитайте и не ми хареса. Между другото, момичета, срещу синините по свещеникът ми помогнаха Fastum-гел, така че се опитват ". Irene

Роман Князев. "Да ... Отначало не взе травматичен кораба и ранени, решили да упойка. Разбира се, Fastum гел помогна, но защо донесе, че става? "

"Момичетата, аз съм готова ми масаж, разбира се, но това не е всичко е забравено, въпреки че резултатите са обнадеждаващи. Тук Ohoho пише, че масажът се извършва на 3 месеца. Въпрос: и толкова дълго време без почивка, можете да "Фокс

Роман Князев. "Не мога. Масаж разбира се не е само. След определен брой процедури, тялото престава да реагира. Той спира. Ние трябва незабавно да спре, а дори и по-добре - не доведе до това ".

"Натъртване мен - повече от достатъчно! Отначало бях разстроен, също, но колкото повече процедури да направя, колкото по-малко останки от натъртвания. Изглежда, че кожата ще свикне постепенно. Разбира се, старите синини имам много, но новото почти не се появяват. " Puhlopopik

Роман Князев. "Почти ... Това означава, че момичето е имал до такава степен," сините ", че новият натъртване е просто няма къде да се формира. В действителност, тя съзнателно или не, се забави на товара. Всичко, което е изчерпано, се спука. "

"Urrrra! Има резултатите! Първо измерване на обемите, а след това направи 3 пъти масажа и отново след 6 дни obmeryalas. Изгубена 5 cm ОБЕМ! Най-якото нещо - масаж мед "Червено!

Роман Князев. "Това не може да бъде. най-вероятно беше от редица фактори, които, за да се постигне този резултат. Аз не ям след шест, например. Масаж с мед не дава такива резултати! "

"Днес за първи път направи масаж мед, добавете лимонов етерично масло. Направих от вътрешната страна на бедрото, където кожата е доста деликатен. Но сега аз седя и не знам какво да правя. Аз не разполагате с няколко синини, както и много, много петънца синьо-виолетов-червен цвят. Това са синините, и те скоро ще бъде, или е нещо по-сериозно? Страшен ... »Sardegna

Роман Князев. "За да си щастие, това петехии, и те ще преминат. Но като цяло, от вътрешната страна на бедрото, масаж с мед дори не идват от всички експерти ... Това е опасно. "

Аз нямам целулит, но мазнина от двете страни в областта на талията. Аз, масаж с мед може да се направи, или не? "Джинджър

Роман Князев. "Завърти обръч - да."

"Но за мен, масаж с мед не е помогнал, както е целулита, и остава (макар и пълен курс се проведе повече от веднъж, с почивка в края на месеца). Сега се опитвам да приключи + масаж + Миостимулация вендузи. " аноним

Роман Князев: "Ето един пример на честен човек :) Тя живее в реалния свят, а не в техните фантазии."

"Аз съм редуват през годината: на деня - мед, ден вакуум (вакуум - прахосмукачка). Ефектът е зашеметяващ, всеки попитах къде Отслабнах. Сега тук отново започнах да се появи - сега правят мед отново. Само много мързелив - Реших да имат масажистка разбира пропуск. Вчера беше първата сесия - и няма синини, само една малка точка. И когато тя го направи, първите пъти беше покрита с натъртвания. " аноним

Роман Князев. "Е, виждате, се доверят на професионалисти! Що се отнася до прахосмукачката, а след това в никакъв случай не го правете. Вие може да нарани и кожата и подкожната тъкан. Ако толкова искаш да направиш вакуум масаж, купете специален "устройство за вакуум масаж" - сега те се продават навсякъде ".

"Но аз имам един въпрос: кога тайна синя глина, трябва да изгори кожата? И след това минах през във филма и топли панталони за един час. - и нищо друго " аноним

Роман Князев. "Всеки организъм има своя собствена реакция. И глината е различен. "

"Вижте, тук някой пише за" търка пемза "- аз не посъветва. От кожата зависи, аз тогава се появиха стрии, кожата и надраскани, въпреки втрива доста малко. " Маргарет

Роман Князев. "Трябва само да търка по-меко :) Всъщност, пемза има малко въздействие на местно равнище, но за някои подобрения в състоянието на целулита не може да говори."

"И това е, което аз чух: разреждат 5% ябълков оцет с вода в съотношение 1: 1, а след това намокрете кърпа в нея и обви краката си (аз съм на всички крака, не само хип, тъй като аз имам склонност към разширени вени, но това обвивка е полезна за съдове). Тогава на върха на всичко това -. Обичайната найлоновата опаковка, както и за половин час под завивките " Мария

Надяваме се, че като прочетете тази статия, вие ще се отървете от много от техните заблуди и да разберат най-важното нещо, което ние се опитваме да Ви предам, здравето ви е безценен и не трябва да се доверите неговия случай. Потърсете съвет от специалист, и вие никога няма да съжалявам за парите, похарчени за консултация, в действителност ще печелим повече - спокойствие и увереност в бъдещето си.

С тази цел, Медицински център "Tsellyulayt" всяка неделя да се организира "Ден на отворени врати" за всички момичета, които имат въпроси относно методите на профилактика и лечение на целулит. По време на абсолютно безплатна консултация клиника специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси, дават съвети и, ако е необходимо, ще покаже как да се прилагат тези или други техники за масаж. Не бъдете мързеливи - елате в "Tsellyulayt" Една неделя, ще получите много забавно и най-важното, полезна информация, която ще ви помогне да бъдете най-очарователните и атрактивен!

Това, което помогна на целулит

Още статии по тази тема:

Това, което помогна на целулит

Това, което помогна на целулит

Това, което помогна на целулит

Това, което помогна на целулит

Победителите от миналия месец:
  1. Jenny - 1000 г.
  2. Arena - 500 стр.
  3. Lenulia - 300 стр.
обсъждане на резултатите