Това е време, за да роди! Когато децата са подправени други нетактични въпроси за майчинството

Как така са подправени
Това е време, за да роди! Когато децата са подправени? И други нетактични въпроси за майчинството

"Мисля, че в нашата страна е. Манталитетът или нещо такова. Никой не си мисли, че въпросът не е лесно и не е приятен за ответника, а себе си не е в ситуация, в която не искате да отговорите на въпроси.Често ме питат за възможността за майчинството. Но всеки отговорим на въпроса за причините и последствията не искат да. И аз съм поразен от глупостта на хората. Мисля, че всички чували за проблемите на безплодието, здравословни проблеми на един или двамата съпрузи. Хората не осъзнават, че може да дойде при възпалено място. "

Да, това е един от въпросите, които се нарушават всички записи, и пред които са изправени много много момичета и жени. Въпросът, който е в състояние да донесе много страдание.

Ако мислите, че по този въпрос няма нищо лошо, и че лицето, което иска въпросът за деца, просто искам да споделя най-прекрасните неща в живота си, бих искал да ви покажа другата страна. Имал съм няколко клиенти, които в продължение на много години безуспешно лекувани за безплодие.И никой, но съпругът й не е знаел за това. Дори и родителите. А освен това, те не са били много щастливи приятел, който се надпреварвали всеки казва деца, майчинство щастие, още по-трудно, извършена от тези хора, които е толкова нетактично попитал: "Е, когато? Биологичният часовник тиктака! Това е време, за да имат деца!". След публикуване на съобщението и въпроса, след седмици на затишие и сълзи.

Майчинството - това е много личен въпрос. това е болезнено за някои хора. И на този въпрос е много важен, информиран избор, който коренно променя живота завинаги. И някой прави съзнателен избор не е в полза на децата.

Това решение трябва да се спазва. И някой наистина иска, но по някаква причина не може и затова тази тема е все по-остро и болезнено. И това често не казва на роднините, да не говорим за някои приятели.

Следователно, въпросът за деца - много нетактичен и безцеремонен. И не е чудно, той все не е много любезен отговор. И ако наистина искате да попитате за това, си струва да се претеглят плюсовете и минусите.

В близост до няколко души, с които те са готови да споделят - и така информирани.

Но ако те биха искали с всички, за да обсъдят проблемите си с концепция или нежелание да имат деца - големият въпрос.

Какво мислите за това?

Хареса. Laykni, да споделят с приятели, да изпращате към страницата си: