Тонколони не работят или пукнатина в колони, компютърни съвети

Здравейте приятели. Той си спомни, че като че компютъра на приятеля ми проблем с високоговорителите.

По-подробно, по време на игра на музика в високоговорителите се чуваше пращене. Е, разбира се, играе много бил на ушите, и удоволствието от музиката не е, освен това, че е ужасно досадно.Защо шумни високоговорители

Аз отивам да кажа, преди да сме го заменя звукова карта, но преди да се стигне до това заключение съм направил серия от тестове, които най-вероятно ще решите проблема си. Тези съвети могат да ви помогнат, а не само когато чуете шумът, но и когато говорителите не работят изобщо.

Тонколони не работят или чули пукота?

Като направи всички тези действия на компютъра на приятеля си, стигнах до извода, че проблемът е имал в интегрирана звукова карта. Ние просто си купих и инсталирането на друга звукова карта, както и всички заслужена.

Но това се случва и че такава разбивка колони, както и с помощта на съветите по-горе, това е много лесно да разбера. На добър час!

Подобно на ... Забелязал съм. Източник треска в колони открих: кога да се изключи лаптопа захранва от 220V или извадете щепсела от жак nouta аудио говорител чука спирки. Не операция (връзка от различни обекти nouta и колони, и отстраняване захранващ кабел nouta на разстояние от 2 m от високоговорителя) дадоха без резултат. В хода на смущения, причинени плевелите хармоници в мрежата, които не са филтрирани nouta захранване. Когато работи на батерия, няма такива проблеми.
С една дума, мисля, че проблемът ще се коригира на регулатора на напрежението или изолационен трансформатор. Аз отивам при един магазин за електроника за консултация ....

Всичко! Разбрано.
В хода на пращенето и бучене от колоната с високоговорители е поради следната причина: компютър захранващи устройства (лаптопи в моя случай) дава да премахнат хармонична мрежа, която, през отвора отидете на системата за усилвател аудио, което е и причината, дори и без музиката свири, дори получени по нула звука на високоговорителите, ние чуваме бучене, пращене, и така нататък. боклук. Аз се отървах от него доста проста - в това число мощност лаптоп власт и под в заземен контакт (това не е основание терминал на контакта, а една трета всъщност произлиза заземяващ проводник (PE) към изхода на гуми етажна комутационна панел Pe.). Казах ли да си представите такъв изход, когато се промени в окабеляването на електрически уреди в кухнята и пералнята.


И (ето) пращене изчезна!
Какво ще кажете за тези, които нямат контакти в апартамента с получен трети проводник заземяване? Необходимо е да се замени контактът с заземяващ извод, и след това се свърже с изхода на земята терминал към неутралния проводник. ВАЖНО: това трябва да се направи първо забранява автоматичното в панела и проверете индикатора за напрежение (сонда, tseshka) липсата на напрежение на контакта.
Ако ме прекъсне контакта, не се грижи за външния вид на свързване с компютър, не се грижи за сигурността, или просто искате предварително да опитате някои от това ще бъде ефектът, без да се налага да се купи нов сокет, можете да го още по-лесно направите: вземете жицата скрап, за предпочитане мед или блокирани , поставете единия край на проводника чрез огъване отвор линия в заземяващия извод на захранващия кабел, а другият край на раната нулева щепсел на захранващия кабел, поставете захранващия кабел в контакт компютъра.
ВАЖНО:
1) ако сте млад, или не е достатъчно квалифицирани, попитайте за родител или приятел електротехник;
2) нула щепсел на щепсела кабел е обикновено обозначени с буквите N или D. Грешката могат да причинят повреда на компютъра.
3) да поставите щепсела трябва да бъде строго нула в "нула" на контакта. Когато нула изход и където фаза може vyzvonit обикновен индикатор напрежение (сонда, tseshka). Грешката може да предизвика късо съединение в мрежата и извън машината в клъстера.

На добър час! И аз отивам да се насладите на чистия звук на музиката!

Добър ден на всички. Момчета и момичета. Вчера най-накрая "затегнат" ми е 90. Но има такъв позьор. Когато proslushivanii- (всеки обем) - е малко крак. Както dumaete-, че може да е причината.
Usilok- Ilet 110- стерео?
Дефектните високоговорители?
Или дори свързан с звукова карта?
(Или, свързани с дори nadstavlennye време wires- високоговорителите?).
Грехът на Ilet (по някаква причина). Преди това беше като вътрешен лента може да даде пукнатина ... особено когато слушане на записи ...
Какво мислите?
Ако свържете Headsets- треска, не, в никакъв случай не звук самата карта изчезва? Но шофьорът да го актуализира все още е необходимо? Дори ако drayvera- актуализира?)

Карта. то картата. Или шофьор, или на оста (10). Проверих. 2 акустика и пращене в слушалките (само със слушалки, така че няма да slyshen- по-малко значими).
Най-интересното е, че имам сте шофьорът от Microsoft, както и че е необходимо да stoyali- от Realtek. Премахна шофьори от Mikrosoft- поставени от Realtek. За да се претовари (от Интернет). Изправи се отново на водача от Microsoft. Дявол да го вземе ... аз трябва да се актуализира ръчно наистина не може да ...?
Като цяло, сега всичко е задоволително. Разкъсване рядко ... но има, не, се случи.