Тълкуване на сънища трансформация, какво сън в съня си, за да видите трансформацията на

Защо мечтата на една жена се обърна и за този сън?

Трансформацията - Да се ​​мечтата на всяка трансформация означава, че скоро в живота ви се появят внезапни промени в добро или лошо, в зависимост от това, дали сте доволни или уплашени от метаморфозата в съня си.







Тълкуване на сънища психолог G. Miller

Какво мечти Включване на тълкуване на сънища:

Трансформацията - Да се ​​мечтата на всяка трансформация - означава, че в живота си няма да има внезапна промяна към добро или лошо, в зависимост от това дали наслада или ужаси ви метаморфоза на вашия сън.

Тълкуване на сънища D.Loffa психолог

Какво мечта мечтател трансформация, психологически анализ:

Трансформацията - Тъй като повечето хора не са доволни от външния си вид, ние често мечтая за прераждането. В тях се срещаме с миналото в съзнанието ни идеалният начин да въведете свободно в нашите мечти. Понякога може да вземе снимки на животни, а не на хората. Такива трансформации могат да имат различни стойности: имате нужда от одобрението на тяхната идентичност или се превъплъти определено качество за прикриване. В последния случай, ключът към тълкуването на сънищата е нещо от някого, когото да го прикрият, и защо имиджа на това животно, за да е добър избор.







Сън книга Black Magic

Защо мечтата на трансформация на една мечта:

Преобразуване на различни животни или птици - в съня на сънуващия (черен магьосник) може да разпознае и да се види един вид граблива птица, овце или диво животно.

Превръщането на сън, сън символика:

Трансформация - преобразуване (бързо или постепенно) мечта изображение в друго изображение, което да се приемат буквално. Така че в действителност обекта видяхме, можем най-напред да се възприема като един, но след търси по-тясно - като друг обект или явление. ТЕ се превръща в сън характер може да играе първата за нас, но след това се превърне в напълно различно значение. В допълнение, той е в същия смисъл последователност и се подредят събитията от бъдещата събуждането. Този оборот също може да приеме формата на причинно-следствена връзка, в която появата на едно събитие предполага още една проява. В допълнение, трансформиран snovidnaya е основният елемент на парцела мечта като цяло на принципа на асоциативност. Така например, на сънуващия (сън) се намира в асансьора, натиснете бутона, той отива в и се чувства изкачване или спускане, но след това е космическият асансьор е изненадващо такси камион. Мечтател вече не продължава да се движи вертикално и хоризонтално, на пътя. В съня, последната "преходен скачване" е извън обикновената последователно време равнина, която трябва да се разглежда като един-време "ветрилообразна" кондензиран семантична единица. Въпреки това, в действителност това е, разбира се, се проведе във всички физическите закони на наследяване.

Какво мечти Стокова делнични дни:

На дали нощно виждане ще се сбъдне зависи не само от неговото съдържание, но също и в кой ден от седмицата и по кое време на деня имаше мечта.