Тълкуване на сънища обезглави какво се превръщат мечтите обезглавени в съня си

"Off с главата си в съня си - не е ли кошмар?" - решава да се почти всеки събуждане. След това видение на самата страна се простира до мечтая книга, за да разберете това, което тази мечта парцел. Въпреки това, тълкуватели на сънища, в някои случаи, развенчават митовете за лошите последствия от такъв сън, консултиране отзоваване, да започнем с това, чийто подстрекател беше отрязан.Сън Милър

Тълкуването на една мечта, една мечта книга, която предлага Gustava Millera история, в която се отреже главата на някого, означава, че ще се срещнете с човек, способен да "реши съдбата."

Сънувах, че черепът е бил покрит с кръв? Не се ангажирайте в конфликт - в крайна сметка е на врага. Подстригване golovushku роднина - знак, че не искат да имат една обща кауза с този човек.

Как да му отсече главата

Изпълнението на човек: от грешки на несъгласие

Най-ужасяващото в историята си сън, в който ще видите, че те трябва да се отреже главата човек. Въпреки това, дали толкова зле, интерпретация на това, което като сън в кошмар, или не?

Ще видите в съня си, че отсякоха главата на дете с меч? Това означава, че вие ​​не даде отчет, че това се прави много грешки.

Отделен от бабата на тялото golovushku или майката - в знак на несъгласие с факта, че се опитвате да се наложи. И ако този човек, чиято глава е отделена от вас от тялото на меча беше човек, това означава, навика на сънуващия да се намесва в делата на другите.

Отсякоха главата на разстояние от змия - знак на потенциален проблем

Сънувах, че отсякоха главата на змията, съскаше към вас и се опитват да хапят? Той казва, че сте настроили своите действия срещу себе си враг, плаши мечтата тълкуване интерпретация на Медея.Как да му отсече главата

Но тълкуването на съня Ванга показва друго: да се отреже главата на разстояние гърмяща змия - символ на игнориране на мъдрия съвет. Казано по-просто, ще се прояви като сноб и отвор, като се има предвид, че не е нужно някой по-умен.

Една мечта, която сте нарязани наполовина по тялото на кобра? Вие ще можете да се отървете от злия враг, просто да си умен и хитър, Източна разказва сън книгата.

Notch домашни птици, или нещата ще се подобрят, би искал!

Защо мечтата на парцела, в който вие ще обезглави пиле или петел, кажи славянски мечта книга: проникна до смърт в съня си пиле - сигнал да се премахнат от живота си досадно приятелка, но и да обезглавят петела - знак за отстраняване на стимул, което не позволява да се концентрирате върху въпроса.

Но мечтата книгата Лонго като лакомства, какво сън сън, в който ти режат гърлото на пиле: ви липсва смелост да защити мнението си, следователно, че единственият начин да не бъде в сянка за вас е да се елиминира конкурентите си.

Как да му отсече главата

"Затворете врата" кокошката, по време на сън, отрязват му главата - признаване на собствените си грешки. И ако се отсече главата гъска някой на друг, след това можете да се отървете от бремето на отговорността.

Убийството на животно: Истинските приятели и врагове

Ако сънувате, като обезглавен котка - поличба на вашия триумф над някого. И ако имаше една мечта, която отсече главата на малко мъртва котка, не можете да се страхуват от завистливите и злобни критици.

Сънувах, че само главата на едно куче? Някои от приятелите ще се съблазните в ви за доверието, показано от вас към него. И ако се намали главня бясно куче в съня си, а след това да разгледаме, дали всички приятели заслужават такава "титла".

Кой друг е бил обезглавен в съня си?

Спомнете си, може някой друг е трябвало да бъде обезглавен. Това е, което мечтае, като обезглавяване:

Как да му отсече главата

  • прасе - да се отървете от невежи колеги;
  • Witch - вашия случай ще отидат за изменение;
  • мъртвец - не забравяйте, минал опит, предприемане на нещо ново;
  • хищник - вие ще бъдете в състояние да свали всички отрицателни.