Тълкуване на сънища дросел, задуши какво мечтаят тълкуване на сънища, ако мечтата на душене в съня си, за да видите

Oracle тълкуване на сънища

Сънувах, че някой удушен - скоро ще се близо лице извършва неочаквани подлост към вас. Вашите искрени чувства силно засегнати от това предателство, особено по отношение на който е безгранично доверие.Ако сте имали шанс да се задуши, това означава, нежелание да се поеме отговорност за постъпките си, грешни стъпки. Въпреки това, тази тежест ви дебне, което води до психически тормоз, в безсъзнание желание да върне на събитието.

Когато го задави, а след това отива на характера на обстоятелствата, когато сте принудени или да приеме, се подчиняват волята на някого.

Няма начин да се предотврати следващата сцена, така че е най-добре да ги вземе здраво, спокойно анализира, че по-късно да се окаже победител.

Тема. Действия и събития

Положителен. 0 Neutral. 0 Отрицателни. 7

Удушена за гърлото в съня

Sleep, където можете удушена за гърлото, е хит за кратко време в подобна ситуация, когато създавате непоносими условия, ще се стреми на всяка крачка, която се нарича "блокират кислорода." Продължавайки претенции, искания ще бъдат смразяващ ефект, се изнервя.

Стойност. Изключения от приложното поле. Важността на събитието. централен

Какво една мечта, която е удушил момичето

Тълкуване на сън, където се е удушил момичето обясни като упражнение за вас морален натиск, различните нападения от всяка страна. Такива действия са голям окове способността си да маневрира, да действа извън кутията, тъй като обстоятелствата го налагат.

Опитайте се да запазите спокойствие, за да се изясни тяхната собствена визия за снимката, така че да не бъде изтласкана в ъгъла, има шанс да се докаже истинността на необходимостта от такава тяхното поведение.

Стойност. Изключения от приложното поле. Важността на събитието. централен

Някой задушаване по време на сън

Вижте някой задавяне с Oracle тълкуване на сънища, символизира преследването, претърпени атаки реалност. Многобройни врагове ще се опитат всички възможни средства, за да ви навреди. Вижте с външния му вид - сред собствените си усилия сами не можете да се измъкне от хватката на силна.

Опитайте се да предугади посоката на потенциалните заплахи, да бъдат подготвени за свирепа битка. Осигурете си подкрепата на приятели за хеджиране.

Стойност. Изключения от приложното поле. Важността на събитието. централен

Мечтаех да удуши жена

съня, в който тя трябваше да удуши жена е знак за несигурност, нестабилност на личната си връзка с любовника си. Взаимното недоверие, чести кавги причини ревност, може да се окаже сериозна пречка за изграждането на силен съюз.

Погледнете вътре в себе си, се тества собствените си чувства. Дайте честен отговор, ако имате доверие на партньора, дали има смисъл да продължи тази връзка.

Стойност. Изключения от приложното поле. Значението на връзката. централен

Мечти, че задушава любим

Вижте съня като катар любим избор - знак, който потвърждава наличието на несъгласие, в очакване на конфликти в отношенията ви. Дебнат негодувание, чувство на неудовлетвореност не е благоприятна за сближаване, но носи предчувствие, депресия.

Ако се потвърди взаимния им интерес от друг, за да го разберете значителни взаимни претенции. Стигнем до дъното, ще откриете заедно по правилния начин навън.

Стойност. Изключения от приложното поле. Значението на връзката. централен

Покойният задушаване в сънищата

Ако е удушил починалия, на сън книга третира символа, както следва: има твърде много препятствия, капани, поставени на пътя ви. Съперници суетяха хитър мрежа от интриги, да се прекъсне са сами вие очевидно не са по рамото.

Осигурете си подкрепата на близки, по-ясно виждане от ситуацията. сили за реакция на атакуващите да се оттеглят.

Стойност. Изключения от приложното поле. Важността на събитието. централен

Тълкуване на сън, което се задушава ръце

Сънувах, че се опитвате да се удуши с ръце - предвещава трудни обстоятелства, ситуацията, която пречи на ръцете и краката. Може да се отнася както към бизнес сектора, както и в областта на лични проблеми. Каквото и да беше, би било трудно да се преодолее тяхната собствена.

Чудесна възможност да разберете кой можете да разчитате на в затруднения. вижте сами как надежден и доверен хората около вас.

Стойност. Изключения от приложното поле. Важността на събитието. централен

Нашите експерти ще ви помогнат да научите какво Strangle сън в съня си, просто напишете една мечта във формата по-долу и ще тълкува какво означава, ако в съня си видях този символ. Опитайте го!

Този сън видях преди четири години, но тя е толкова ярък и запомнящ се, че аз все още, когато си спомня ясно го vzragivayu страх.
Сънувах тази нощ аз излизам от техните родители. Коридор светлина, освен това, че докато майката държи вратата отворена, светлината все още изостава от апартамента. После вратата се затвори. Трябва да сляза по стълбите. Имаше доста тъмно. Обръщам се с лице към стълбата и изведнъж виждам как от тази ужасна тъмнина само чудовище отигравания мен. Това е един огромен мъж, като пиян, но много зловещ - син на лицето, някои жълти светещи очи огромен, огромен изгърбена фигура и ужасно огромни силни ръце. Аз се оттегли към вратата, но той ме хвърля и започва да се задуши. Опитвам се да изкрещи, но не мога (както обикновено по време на сън). Веднъж се отцепи и направи някои драстични стъпки към вратата, сега ръката ми е почти достигнат за камбаната ... Разбирам, че ако ти се обадя, а след това ще спаси ... Но чудовището ме грабва с нова сила, и аз плача отново - е много силен и събуждам се крещи! Изкрещях, се събудих и съпругът ми и дъщеря. И аз току-що стана истеричен, че плача и не може да се успокои по никакъв начин. Казах на мъжа ми сън, но това не се чувствах по-добре. Тогава аз почти не съм спал цяла нощ.


Това е, което е било ужасно кошмар!
Може ли да се обясни по някакъв начин?

Вие се опише изображения характеристика на Nigredo състоянието, в което можете да получите или от държавния rubedo [коридор светлина, докато вратата е отворена, светлината все още изостава от апартамента] някой от албедото [вечер излизат от родителите си]. Както можете да видите, преходът между района с добри познания за себе си и неизследвани доста остър [там беше доста тъмно]. Такива пътувания в тъмните региони на душата, по принцип често събитие: умът е в постоянна индивидуация (разкриване на всички лица и лични способности) - и в този самопознанието намери своя "Бермудски триъгълник", просто заплашват целостта на Аза. Със сигурност във вашата личност живее силна емоция, опит да се докосне и която се проявява под формата на сън. Трудно е да се каже какъв е произхода му. Това може да е дете, до сега все още продължаващата strahpodavlennye непосредствените желания или мотиви. Обикновено, когато самостоятелно потискане на всички нужди за първи път идват под формата на сънища, които имаме някой боли, а след това - във формата на животни в клетка, а след това под формата на ядосани или животни атакуват и т.н. - като зомби / чудовище / Мъртви спомен за неприятен които за дълго време ще трябва да бъде погребан (да погребе)
Във всеки случай, те докосна една от друга, което означава, че егото е физически докосна с тези идеи, които са толкова страшна и отблъснаха [той хвърля и ме задушава, аз се опитвам да избягам] и техния потенциал да Ви предам. Поради това, че не са само крещи (протестира) и се събуди, но не можа да заспи до сутринта. Така че винаги с безсъние - мисли, идеи. Но тъй като вие сте силни в борбата срещу идващи от подсъзнанието, и тя е принудена да ви атакуват impodtishka, а след това тези идеи не са били истински проблем, и неговата символична форма [велик човек, но много зловещ - син на лицето, някои жълти светещи огромни очи, огромен изгърбена фигура и ужасно огромни силни ръце].
Какво имаш това се е случило преди 4 години, тя дойде като зомбита?

Добър ден, Ярослав! Благодарим Ви за препис. Всъщност, аз честно казано не си спомням точно какво се е случило след това, но си спомням общия фон положението - тогава ние сме били най-трудния период на отношенията с мъжа, аз често мислех за развод, психическо състояние беше като депресия, така че е вероятно мога мисли страхуват дори да се даде възможност (например, че все още трябва да напусне съпруга си), но те все още идват при мен в съня като monstrov.Seychas, за моя радост, аз трябва да кажа, че аз почти мечтая чудовища. Аз го обясни с факта, че аз се опитвам да бъда честен със себе си и, като цяло, са се научили добро разбиране на чувствата си, но, както знаем, няма ограничение за съвършенство, така че аз съм щастлив да обсъдим моето sny.Ochen би желал да получа вашето дешифриране мечтата на beremennosti.Spasibo!

Сънят показва, че се опитва да изнасили инстинктивно си природа и потискат (биологични) аспекти на личността. Моите психотерапевтична praktivka днес, показва, че най-вероятно е свързан с религиозната обстановката, в която се готви. Най-вероятно сте християнин, и като аскет християнството противоречи ни полигамен езически същество, това означава, че сте склонни към невроза.
Биологични аспекти на психиката винаги мечтаят във формата на животни. В зависимост от това как се разбираме с животни в съня си (и в действителност), можем да говорим за степента на психическото си здраве.
Ние силно препоръчваме да Hippotherapy. Улавянето дълбочина психология (включително тълкуване на сънища), дойдох да се мисли, че след като в сънищата ни представляват нашите животински инстинкти са едни и същи, съзнателния контакт с животни в действителност ще се нормализира психическото ни състояние. Така че независимо стигна до идеята за "терапевтичен комуникация с големи животни", а само този понеделник посети конюшните, където прекараха един час (езда) на кон. Все още впечатлен. Днес научихме, че тази комуникация се нарича терапевтична Hippotherapy (IOPS - от латинската дума "кон"). Нещо подобно може да се уреди с делфини в Делфинариума. Това, което все още има голям добри домашни любимци?

Уважаеми д-р Филатов, благодаря ви за всички обясненията на мечтите ми (макар и не всички), моля, обясни още един мистичен yavleniyu.Eto не е мечта, но в държава, където не е възможно да се събуди, но можете да чуете всичко, което се случи, ти осъзнаваш, че спиш и да вземат големи усилия, за да се събудят. Той се спусна (падания) при вас и да знаят на заден план (чувство на задушаване, тежест, ужасен страх, сърцебиене) започвам да представляват (опит) ярко зелена трева, смеят децата, на слънцето, цветя и да се казва, че всичко върви, вижте как голям кръг, не се страхуваш от нищо, не е заплаха за вас, успокой се и се събуди. Най-любопитното е, че това явление в нашата (не-руски) език има име. Трансфер не може да бъде около - чувство udavlivaniya. Много известни. Възможно ли е да го обясня рационално от гледна точка на европейската медицинска наука на? Дали това състояние на повреда поради, болезнено състояние на някои органи (кардиология, щитовидната жлеза, хипертония и т.н.)?

(С транслитерация) zdrastvuite :) Мисля, че всички корените на явлението не etogo в физиологията, а в някои дълбоко предвидени и депресирани strahe.mozhet съм да направим opredelitchto UTB от страх, може би той може да повече irracionalnii.takoe например odinokh случи при жените, но аз съм от вас, не знам нищо - нито възрастта, нито pola.a възможно UTB страх smerti.opyat'm ти казвам - аз съм на теб не знам ... но това може да помогне на някои Како творческа дейност - например живопис? вие никога ispytivali тяга ще изчака отговора - и ви желая здраве и Schastie.

Аз се облегна на стената на дивана, като се опитва да заспи. Изведнъж чувството, че някой невидим започва да се променя задуши. Това, което е невидимо, разбрах, аз се опитах да се обърне. Напразно се опита да се освободи от невидимата примката около врата му. Мъжки глас ВЕЧЕ ме води в полусъзнание държава, искаме да назовем номера. НО аз смътно през мъглата, виждам нещо човекоподобна, на гърдите не са ясно видим цифрите 6. I вече три пъти задъхани, дрезгав глас казват думите :. "SIX" Събуди се, събуди, аз чувствам, че в една минута, аз не бих събудих се. Аз отдавна се опитваше да си поеме дъх, да отскочи, все още чувам ИЗИСКВАНЕ :. "КАЖИ ФИГУРА" I-главен счетоводител. Сега аз седя в болница майчинство. Син родих BAD: Той оцеля хипоксия (вътрематочна издихание) .u HIM повишаване на налягането, което съм много загрижен.

Мечтая, че щях да последната покана към училището. Чаках един приятел в 10 часа. Вървя из апартамента облечен, бялата училище престилка, бели чорапи, но тъй като не мога да се облече и да си отида polurazdetoy.Ya Чувствам, че нямам време в 10. Мисля, че - най-малко до 11 soberus.Prodolzhayu се опитва да се облече, всички в място. Крайчеца на окото си виждам родителите komnate.Ya отида до тоалетната и отново се опита да сложи баща chulki.Tut идва и ми казва нещо неприятно. Започвам да крещи и обижда него, те казват, че са ограбени през целия си живот, ти дори не ме поздрави с края на училище, защото на теб не мога да получа последните zvonok.Otets започва да ме бият, аз се бореше яростно и да продължи да крещи, че те пият кръвта ми. Аз падне в банята, и той започва да ме задуши. Аз се задъхва, а за това, че ще трябва да ме преструвам, че е мъртва. Но той не се пусне, понякога дава дъх, а след това отново натиска gorlo.Ya плаче, че umirayu.Chuvstvuyu недвижими udushe.On ме отвежда на високо диван и пунктирана вена към мен, като пъпка, така че аз се опитвам legche.Ya избягат, но са обвързани с дивана. От вената поток от вискозна, съсирена кръв като makarony.Ya крещи - Виж какво направи за мен! И аз разбирам, че съм на почивка не е имал време дори до 7 часа. Бях завладян от една ужасна отчаяние, доколкото си спомням, че бях там и те чака за любимата си момче. Аз съм на 29 години, аз живея без roditeley.Redko ги видите много skuchayu.V реалния живот дилема сега - и толкова лошо, и така не е добре ...