Тинктура от водка у дома рецепти със снимки

Как да си направим тинктура у дома

Аз може би има повече от един път призна в блога си, че се чувствам слабост към алкохола, произведено от грозде. Ето защо, аз съм изненадан, че толкова проста напитка, като тинктура от водка на стафиди се появява имам точно сега. Напитка е наистина много интересно.Как да си направим тинктура у дома

Как да си направим тинктура у дома

Моето име е Сергей. Pashin реши да откликне на призива и да участват в конкурса. Аз ще ви кажа как да се държим на лунна светлина дъбова кора и някои билки и подправки. Получената напитка е имена кол като у дома Cognac "Дъбрава" е една от любимите ми напитки.

След като я занесе на работа и каза, че неговото собствено производство. Тъй като всеки харесва толкова много, че те започват да попитам коняк марка.

Как да си направим тинктура у дома


Моето име е ... Добре, обади ми се Михайлович, така че името ми приятели и колеги. Ето, аз реших да подкрепя паша със своята конкуренция и да изпрати само един голям рецепта за любимата си напитка - ликьор на сушени кайсии на лунна светлина. Вместо това, можете да използвате лунна светлина водка или разреден спирт.

Всъщност искам да кажа, че преди да се опита да настоява кайсии, но напитките се оказаха не е важно. Но когато разбрах, тази рецепта - вливане на сушени кайсии се превърне в един от моите задължителна за готвене. Жена ми и сестра й, наречена амброзия.

Как да си направим тинктура у дома

Днешната рецепта ми изпрати Олга К. от Vyshny Volochek в конкурса. посветен на годишнината на блога. Предложих й питие - Orange ликьор с водка, лунна светлина алкохол или канела и кафе.

Лично аз съм част от съставките е много заинтригуван. Аз предлагам да го изучават и да се подготвят курс.

Как да си направим тинктура у дома

Здравейте на всички!
Днес разпространението на класическата рецепта, създадена преди няколко поколения, и в продължение на много години, остава непроменен. Така че, добре дошли - Латгале коняк водка, той също коняк на Latgalsky.

Не е трудно да се отгатне, ела напитка от Латвия, където се приготвя повече от десетина години. Дори и малко разстроен, че не го постави преди - рецепта проста, че е трудно да се обърквам, и тинктура получава отлично и наистина изглежда като истински коняк.

Как да си направим тинктура у дома

Тогава аз не са имали моя блог, както и за производството на алкохол, не се увличайте. Сега си мислех за него, наречен приятел и написа рецепта. Сега аз го споделя с вас.