Съвети за мъже за жени какво да правят, а не да се правят в леглото

Не всички жени са добре запознати с какво да се прави в леглото. Можете да направя всичко възможно, за да научите няколко трика през годините, но за да научите всичко, ние трябва също да проучи и да се учат. Аз призова своите приятели-момчета да слушате съветите им. В крайна сметка, те го знаят най-добре. Те ни, че те обичам и че казах - не. Следващият път, когато остана сам с приятеля си, не забравяйте, съвети за данни.Какво да правя с него в леглото

Не всички жени са добре запознати с какво да се прави в леглото. Можете да направя всичко възможно, за да научите няколко трика през годините, но за да научите всичко, ние трябва също да проучи и да се учат. Аз призова своите приятели-момчета да слушате съветите им. В крайна сметка, те го знаят най-добре. Те ни, че те обичам и че казах - не. Следващият път, когато остана сам с приятеля си, не забравяйте, съвети за данни.

Не се притеснявайте

"Няма нищо по-непривлекателна, отколкото срамежлив момиче, което не е сигурна в себе си - в леглото или извън него", - казва Иван, на 30-годишна възраст. "Ако тя обича тялото си и знае, че тя е красива, тя е много по-добре."


Така че, когато правите любов, винаги помнете, че сте привлекателна. Има дни, когато не се чувстват superkrasivymi (хормони, стрес и т.н.), за да го оправи, мами себе си, като се носи секси бельо.

Поддържайте форма

Това може да бъде от полза както за здравето и сексуалния живот. Поради това е необходимо да се извърши упражнения. "Спорт фитнес помощ за подобряване на секса", - казва Дмитрий, на 28 години. Проучванията показват, че упражненията се увеличава силата и ни дава повече енергия, за да бъде "активен" за по-дълго.

Не бъдете прекалено силен

Въпреки това, може да е виждал порно сцена с много въздишки и стенания, че не е като всеки човек. В действителност, на четиримата мъже, с които съм говорил, и тримата не обичат прекалено силен по време на секс момиче. По този начин, дами, да намалят стене до минимум и, разбира се, не крещи.

Говорете с момчетата, какво искаш

Момичетата, които управляват и казват, че искат по време на секс. като момчетата повече. Момичето, което не прави нищо в леглото и не е активен участник, е да стане от леглото и да остане. Кажи му, което ви харесва, какво да направя - това го вълнуват само повече.

Да, орален секс

Дори ако един човек е срамежлив, за да разкажа за него, това не означава, че той не иска. Разбира се, това е опция за тези, чиито отношения са се преместили от преминаване под сериозно. Просто го направи, дори и ако никога не сте направили.

"Това означава, че е уверен в себе си и да може да се насладите напълно на пол, - каза Артьом, на 32-годишна възраст. Ако след известно време момичето продължава да отказва тази форма на секс, аз се чувствам така, сякаш недостоен за такива удоволствия. Не мога да разбера, че за такова отклонение - до такава не се ожени. Точно навреме за тези, които ще се жени и които знаят как да направят всичко. "