Сватба в Москва цени и разходите по организирането на ключ

Можете да се възползвате от нашата сватба калкулатор за предварителен изчисляване на разходите за сватба в Москва или района на Москва.

Ако се интересувате от по-подробно изчисление, моля, изпратете ни най-podrobnuyuonline -zayavku,и ще получите предварително сватба бюджет по електронна поща!

Ние разбираме, че този въпрос не може да ти не се притеснявай, така че ние няма да пиша една неясна фраза, която не може да бъде дадено индивидуално и уникално цена на сватби в Москва, въпреки че това често се случва. Ние ще се опитаме да ви ориентира за цените на сватба организация до ключ много подробности и ще ви помогне да планирате вашата сватба бюджет. Понякога ни двойката, които са готови да се обадя на определен брой, които те са готови да похарчите за предстоящата сватба, и питам:

"Това е един добър бюджет за сватбата?"

Като организация, сватба, нивото на атмосфера и емоции, които ще бъдат запомнени от гостите ви, зависи до голяма степен, защото, както ви разпределя бюджета сватба: не броят на сватбени услуги и тяхното качество често е определящ фактор. Не винаги "пълнени" различни видове шоу програми сватба е показател за високо ниво, както и dorogushchy сватбен фотограф е малко вероятно да се създаде желаната атмосфера на вечерта и незабравими емоции предизвикват вашите гости. Всичко е добре в умерени количества, но за да се определи тази мярка само от професионалист!

сватба на разходите до ключ първоначално зависи от броя на гостите. От опит можем да кажем, че тя обикновено започва от 20 до 000 души. Но, което прави списък на поканените, е по-добре да се действа от сърцето, а не да не мисля за това как да получите ефекта на "икономии от мащаба" или нещо подобно. Нека да анализираме по-подробно какво е включено в тази цифра - 20 000 рубли на човек.

Трапезария за сватби

  • Разходите за услуги за организиране на сватбеното тържество не трябва да надвишава 40% от общия бюджет сватба.
  • Развлечения програма обикновено е от 20% до 30% от разходите за сватбата.
  • Сватбена декорация - 20-25% от общия бюджет.
  • Техническо осигуряване на мероприятия - 7-13%.
  • Допълнителни разходи - около 3-7%.

Тези цифри трябва да се спазват рутинно, което е, например, на сватба в 1 милион. Рубли си площадка с банкетни зали трябва да струва не повече от 400 TR Ако е по-скъпо, а след това има 2 сценария: или да разширите бюджета, или ако имате нещо да се получи.
Подобен пример може да бъде около цената на сватбата декор или дори про фотограф. Понякога развитието на концепцията за сватба украса човека "списък с желания" извън скалата на мястото на "цветар". След това започнете да спестявате за устройството, фотографи и други сватбени най-важните компоненти, но също така не е наред.От кой от тях предизвиква бюджет сватба и колко сватбената до ключ в Москва?

Таблицата по-долу, на която може да се определи цената на сватба в Москва или района на Москва в размер на 50-60 гости. Важно е да се отбележи, че 40% от бюджета на сватба, която ще похарчите за организиране на банкети, включва не само в менюто и наем на ресторанта, но екстри тази платформа не предоставя. Например, това се отнася за тортата или алкохол: дори ако закупите и донесе собствените си напитки, вие ще трябва да се харчат пари за тях, които също трябва да бъдат взети под внимание при изчисляването на разходите за сватбата.

Трапезария за сватби

Как да изчислим разходите за сватба до ключ?

1. Ресторант за сватби. цени:

Повечето ресторанти не считат разходите за менюто на сватбата на броя на гостите, и наречени на минималния размер на затварянето на ресторанта / стая / етаж / района. Изчисление на депозита се извършва въз основа на максималния капацитет на обекта. Например: ако в ресторанта могат да се настанят 100 сватбари, средната цена на меню 5000 рубли на човек, депозитът, най-вероятно, ще бъде 500 000. Изберете ресторант за сватба с минимален депозит от полза за броя на гостите и 80-100 не са много рационално на сватбата за 50 души, например.

В цената на сватба до ключ също често се отразява на цената на наем платформи, данък корк, ако искате да внесете собствен алкохол и почти навсякъде в предходните точки, плюс такса 10% услуга.

Така че, ако, например, да се вземат ресторант от среден клас (меню 6000 рубли. На човек), и покани на церемонията на 50 човека, общата стойност на Вашата сватба ще започне в 900,000 рубли. от които 350 000 ще бъде на стойност направи сватба (около 40%). Ако имате намерение да похарчи за сватба до ключ до 1 млн. Рубли, а искате ресторант, минимален размер на затваряне, което е 500 000, че повече от 40%, а след това най-вероятно, няма да отговаря на планираната сватба бюджет.

Нека разгледаме по-нататък. J

2. Сватба декор. цени:

Декорът също е в пряка зависимост от броя на гостите: колкото повече, толкова повече гости маси и столове, които искате да украсите сватба в един стил. След говорим за сватбата декор, имаме предвид не само сватба цветя, но също и текстил, както и отпечатването. И говорейки за разходите за сватба украса, нямаме предвид само декора на стаята, но и красива декорация посещения на туристически обекти регистрация на брака, и бюфета и сладки таблицата, както и много други подробности, които след това ще искат да се приложи.

Обикновено бюджета за сватба украса е от 4 000 до 15 000 рубли. на човек. Така че, за сватбата на 50 души, ще трябва най-малко 200 000 рубли на сватбата декор.

Цената на затваряне ресторанта на страната зависи от това къде избраното местоположение е: защото вие разбирате, че цените на Rublevo-Успенски магистрала, например, на Shchelkovo силно достатъчно да се различават.

5. Entertainment програма / сватба съдържание.

Вашата сватба може и трябва да бъде пълна с изненади. Тя може да бъде водещ специалист за сватба или богата развлекателна програма. което ще създаде един вид атмосфера на вашата сватба. Ценовият диапазон за тази позиция е максимум: музика кавър банда може да струва между 50 и 000, а може би и десетки хиляди евро, ако говорим за медийни художници. Важно е да се знае кога да спре и да не се прекалява с вашата сватба все още остава като събиране на семейството, а не на "концерта на Кремъл". Разбира се, вашите гости ще дойдат на сватбата не е за "хляб и зрелища", както и да се радват заедно с вас щастието си. Но от своя страна също така е важно да се обърне внимание на тях и да се покаже, че сте били в очакване на появата им и подготовката за него. Така че просто се откаже от шоу-програмата не е необходимо - изненада гостите си с трогателна загриженост за тях.

Ако се чудите колко ще ви струва лично, вашата сватба, моля, изпратете ни най-podrobnuyuonline -zayavku. и ще получите предварително изчисление по електронна поща!