Сватба шампанско със собствените си ръце, майсторски клас

Булс с ръцете си

Добър ден, скъпи приятели!

Днес имам празник тема. Аз ще споделя с вас опита, както го направих сватба шампанско. Аз е възложено да изготви панделки, сватбени чаши за шампанско и сватба. Снимки на тази работа се оказа много, така че няма да се смачкат майсторски клас, аз го разделя на три части:В този майсторски клас, ще обсъдим как правим сватба шампанско, а останалите по-късно. Да, още едно нещо! В допълнение към булката и младоженеца, аз е възложено да организира малка бутилка "момче", защото двойката вече има дете.

За работа имах нужда от:

  1. Bias свързване - бял 10 m.
  2. свързване Bias - Black 8 m;
  3. Bias свързване - крем 4 m;
  4. Lace - 10 см;
  5. Лепило стик;
  6. Лепило "Moment" - Crystal;
  7. Големият носа - 3 m;
  8. Кристали.

Сватба шампанско, можете да се изпълни и сатенена панделка. Но за разлика от инкрустация, лентата не се отнася. Тя е по-трудно да се залепи върху бутилката, която започва да се премине от един тесен част от широка. Резултатът не е толкова точен, колкото с веревна. Отделно от това, което искам да споделя с вас моето мнение за спойката, която аз използвам. Чрез опити и грешки, аз започнах да вярвам, че инкрустация, най-добре е да се залепят с помощта на лепило -karandasha. Той не оставя видими следи по инкрустация, което е важно. И също така, когато изсъхне, тя не се втвърдява като стопяеми "въртящ момент" в тръби или лепило - "Титан". Веднъж експериментира и залепени върху лепилото - "Титан". Той не трябва да си тръгне, но когато се изсушава под инкрустация място да се изрични туберкули. Така че сега, когато направи от сватбата употреба шампанско лепило - молив. Обикновено, взех един молив и фирма "от Ерих Краузе", и се опита да открие "Кристал", червено-жълто му етикета, но това е рядко, че е необходимо да се търси. И този път злополука (за първи път), видя лепило - молива "момент", го купи, опитах преди работа и ги остави доволни. Лепило-молив "Moment", аз съм в този момент и залепени.

Булс с ръцете си

Клей, който се използва

Покажи аз ще главно като направих шампанско сватбата - на булката. Булката и момчето направи подобна, но много по-лесно. Ето защо, с булката и да започнете.

Сватба шампанско - на булката

Да започнем с това, аз се отстраняват всички етикети от бутилките, в допълнение към златно фолио по врата. Потапя бутилката във водата за един час и след това се отстранява гъбата и етикет нож.

Булс с ръцете си

Примери на подходящи дантела и отрязани на излишък. Намазва лепило бутилка и поставяне дантела и да го залепите.

Булс с ръцете си

Сега започвам лепене бяла инкрустация. Аз измерва в аванс само първия кръг, всички останали нарязани след остана. Това спестява Bakey. Като бутилката се разширява и продължителност на инкрустация варира от своя страна да се обърне.

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Направих така: намазва бутилка лепило само леко докосване на предишния завой. Bakey попи леко дърпане на блузата й. Когато стигна до кръстовището на двата края, отсече превишението. После вдигна външния й край Bakey, намазва под лепилото и да го натисне отново. Това е важно!

И все пак! Останки харчат за една бутилка, вертикална линия. В допълнение на това, което се опитвам да подражава. Опитвам се, че ще притисне в място Беки съединения преминали по тази линия. В бъдеще, често все още леко се изнася. Така че, след като включите своя страна, измазана с повечето от хляба.

Булс с ръцете си

Лента на разстояние повече от половината от бутилката

След това, аз не Bakey нарязани и залепени твърда лента в една спирала. И не по диагонал, и има точно хоризонтално. Чрез око, измерена до хоризонтална линия, плосък над задната част на бутилката и dokleila на бутилката до долу.

Булс с ръцете си

Dokleila Бек хоризонтална спирала на дъното на бутилката

Бутилка с тапети. Сега, вие трябва да украсяват сватбата шампанско за булката. Необходимо е да се направи пола, шапка и бижута.

Сватба шампанско - за полата на булката.Реших да направя една пола на волани три широк лък. На всяка яка взех първия метър органза носа и направен от него в кръг, се поклони запояване ръб. Просто добавяне заедно на двата края на носа, пресовани метал началник и проведено от загрява запояване желязо. Между другото, тази техника аз използвах, когато де сватба кошница. и е изработен от розово сатенена панделка.

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Лък възел ръб

След това добавете лък. И не точно на половина, и нещо на една страна е по-дълъг от другия с около 1 cm.

След това, в края на лък той направи малки шевове и се събира лък.

Булс с ръцете си

За да се определи ширината на полата, сложих този ryushu на бутилката, извади резбата, така че тя има малко свободно и сигурно нишка. На снимката по-долу, видими различия между бутилката и монтажа.

Булс с ръцете си

Аз съм твърдо решен да изгради напрежение

Тези възли, които направих три. На всеки равномерно разпределени гънки.

Булс с ръцете си

Изработен три монтаж

Един монтаж украсена златна панделка. Това е най-горната част на полата. За тази цел са взели златни 2,5 см ширина лента, такава дължина, измерена от: Бутилка на обиколките + 2 см + 0,5 см скачване на свобода ... За задния ръб на лентата пришита яка.

Булс с ръцете си

Яка зашит към ръба на златна лента

След това той се наведе златен колан, затваряне ръба къдри. И моля монофиламентите.

Булс с ръцете си

Бент златен лента затварящ ръб къдри

На следващия етап - лепене излишни украшения. Сложих първата яка. Примери, така че тя не достигат малко на масата. Той измерва, за да получите височината и израснал яка по-висока. След това, в молив, се прави лесно с тирета. Фокусирайки се върху таблото, причинени лепило "Moment-кристал". И яка спуска надолу, поставяйки гънки и да ги натискате. Лепене първата яка, пристъпи до 2 см., А също така да е поставен втори яка.

Булс с ръцете си

Лепене на първия яка

Трето волани, със златен панделка, аз консолидирани моно влакното. Той пропусна златна игла в лентата, а след това взима Bakey и така нататък около кръга. Месина е добре, че тя почти не се вижда.

Булс с ръцете си

Закрепете трите къдри

Neck така украсени :. Golden на ширината на лентата на 0.5 см залепена топят кристали. И това лента залепена около врата с помощта на горещ силикон пистолет. Внимание! Ако лепилото горещото, не трябва да докосва лентата дюза на горелката, както това буркани от температурата. И все пак, златна панделка имах ширина - 5 cm широчина на лента, необходима за мен. - 0.5 см, аз реже с поялник.

Булс с ръцете си

Почти готов, остава да се направи прическа

Всъщност, шампанско сватба - булката е почти готова. Остава да се направи шапка. Майсторски клас по шапка и бомбе за младоженеца може да се види тук. Но в края на краищата, аз дойдох тук като булка.

Булс с ръцете си

Сватба шампанско - на булката

Сватба шампанско - на младоженеца

Младоженецът е подобен на булката. Тя се различава само по това, че първите четири завоите са изработени от бял инкрустация, а всички останали - черно. Декорирана пеперуда, изработена от тънка черна сатенена лента и декорирани кристали.

Как да си направим папийонка може posmotert тук.

Все пак, аз записали три straziny симулиращи бутони.

И все пак, той сгънат правоъгълник на тънък, черно тиксо - тя ще махат с джобове. На което, от вътрешната страна, залепил парче бял лента - това ще бъде шал. И всичко това е записано на нивото на вътрешния джоб на сакото си. Сватба шампанско - булката е почти готова, наляво бомбето. Master - клас, в който можете да видите тук.

Булс с ръцете си

Сватба шампанско - на младоженеца

Булс с ръцете си

Сватба шампанско - на булката и младоженеца

Е, малко бутилка е направена точно като на младоженеца. И тъй като на бутилката не е шампанско, а за в бутилка, аз боядисани със златна боя. Затворена повърхност, която боя няма да се лента. И оцветени със златна боя от аерозолна опаковка.

Булс с ръцете си

Тапети с тиксо и боядисани

Булс с ръцете си

Оцветен врата със златна боя

А костюм, изработен от инкрустация, цвят крем.

Това е начина, по който украсени сватба три бутилки шампанско.

Булс с ръцете си

Сватба шампанско със собствените си ръце

Е, пълен набор от фото: Сватбени чаши за шампанско и сватба.

Булс с ръцете си

Сватба шампанско и чаши

Към този набор от сватбени чаши и шампанско, можете да с ръцете си, да направи сватба кошница.

Булс с ръцете си

Подвижна украса шампанско

Булс с ръцете си

Как да украсят шампанското на Нова година