Сватба хороскоп на знаците на зодиака при никакви звезди е вашата сватба

Сватба хороскоп

Новото семейство, като нов живот, че е роден под определен "звезда", поема особеностите на определена зодия. Ако вашата сватба е над погледнете сватба хороскопа да се знае силните и слабите страни на брака им. И ако сте просто планира да влезе в брак, няма да е излишно да прочетете отново целия хороскопа да се определи идеалната дата за създаването на силни и щастливи съюз.Двойка позира семейството си през пролетта, е обречен на бързото богатство. Емоциите ще бъдат ключов елемент в самото му създаване. Караници, спорове, изясни връзката - движещата сила, която ще износи все пак, но също така да попълнят брака жив с енергия и страст. Това е улеснено от Mars. Подхранване на планетата дава съпрузи не само войнствен уреждане на поста си, но също така обединява. Силна алианс на такава двойка е построен на надежден партньорство.

Сватба хороскоп

Семейството е създаден през този период, много добра репутация, подхранвана от Меркурий. Няколко отношение в обществото, се радвам да се видим по всяко събитие, и с не по-малко удоволствие да отида при тях на най-често организират приеми за приятели. Регистриран в Близнаци няколко много сплотена и активна. Любителите на всички да правят това само заедно, а дори и на останалата част не от друг, и с всички останали. Ако нещо и може да повлияе на тяхната хармония, разчитането прекалено само на общественото мнение.

Сватба хороскоп


Хората, които отразявали сватбата им по време на царуването на Лъв, тя ще бъде трудно да се създаде лош съюз, тъй като пътя им осветен от самото слънце. Световната обединява ярки, идеологически и активни хора. Те никога не се отегчават, а заедно те ще могат да развиват успешно напълно във всички посоки. Но специално силата на техния съюз получава след раждането на деца. Слабата страна на брак с Лео, че двойката не винаги могат да се справят с характерната егоизма на връзката им.

Дева дава обединението на хората, които са избрали за сватбата на нейния патронаж, най-добрите качества - надеждност, измерени, спокойно и прагматично. Меркурий, който ще урежда отношенията на влюбените, да споделите вашите силни страни - мъдрост, интуиция и повишено внимание. В такъв брак няма да бъде спонтанни боеве, унизително конфронтация и всякакви други замърсявания (буквално и преносно). Основното нещо за една двойка, за да не умре от скука в блажено си вакуум.

Сватба хороскоп

Двойките, които са сключили брак по време на управлението на Стрелец са на власт ментори планета Юпитер. В семейството си всичко рационално, съзнателно и смисъл. Ако в къщата, това е само примерен илюстративна ако ваканция, а след това - Laksheri ако децата - идеала. В тази двойка, и двамата партньори се стремят да развиват и да се срещнат помежду си, което означава, че такъв съюз ще има почти никакъв шанс да се разпада.

Сватба хороскоп

Създаване на семейство под знака на Водолей, двойките трябва да помнят, че този знак е майстор на противоречия. Неговата хвърлей до крайности балансира умен Сатурн, така че двойката са в състояние да правят компромиси, взаимно уважение и изненада подаръци, но те в никакъв случай не са пригодени за организиране на ежедневието и стопанисване. Често това е животът на любовни яде и заплашва да разбие брака. Ето защо, "vodoleevym" двойки е по-добре да се намери най-добрият начин да се премахне тази опасност.

Сватба хороскоп

Двойка празнува сватбата им в периода на Риби, не може да се тревожи за семейството криза, тъй като семейството им ще бъде под егидата на Юпитер. Но тази планета е щедър на интуитивни догадки. Въпреки това, съпрузи могат еднакво с еднаква сила и двете се чувстват помежду си с всяка фибра на душата, както и да бъдат в пълно безразличие. Семейство, родени в знака на Риби, не страдат от емоционална сила, характерни за този знак.