Стол-стълба с техните ръце снимки, рисунки, видео

Използването на традиционни стълби стълби прави възможно да стигнем до върха на стените или тавана, за неща, гледам в тавана, високо монтирани рафтове. Ако в частна къща за съхраняване на това оборудване много място, а след това на въпроса за апартамент е много по-сложно. Като алтернатива, по-тромаво сгъваема стълба, можете да получите компактен стол преобразяващата стълбата.Рисунки стол с ръце

Присъствието в домакинството на един стол-трансформатор позволява да се извършват различни манипулации на височина по-високи от човешки ръст (завършване на тавана, стените, завинтване крушки в плафониери; съхраняване на неща, на тавана, търсене на книги в дома си библиотечни рафтове и т.н.).

Как да си направим един сгъваем стол, стълба

Рисунки стол с ръце

Инструменти и материали

Рисунки стол с ръце

За производството на дървени стълби стол ще трябва да имате под ръка следните инструменти:

 • ножовка или циркуляр;
 • пъзели;
 • отвертка;
 • малки "мелнички" с почистване на диска на дърво;
 • чук;
 • Сандер;
 • комплект четки за рисуване.

Рисунки стол с ръце

Най-подходящ материал за производството на шперплат стол не е с дебелина по-малка от 12 мм. Шперплат голяма дебелина ще бъде много по-силен, но използването му ще се отрази увеличението на теглото на продукта. Ако имате намерение да работят на стола не само на закрито, но и в условия на открито, че е необходимо да се даде предимство на водоустойчив шперплат.

Рисунки стол с ръце

Като помощни материали, е необходимо да закупите: панти участък пиано, винтове за дърво, боя или лак за дърво.

Рисуване столове, стълби

Рисунки стол с ръце


Рисунки стол с ръце

След дефиниране на основните размери на бъдещите столове, стълби, изрязване на схемата на шперплат листа да бъдат показани на лист милиметрова хартия. На следващо място, с помощта на индиго, трябва да се движат на изображение върху лист шперплат.

Стъпка по стъпка инструкции за сглобяване на столове, стълби

 1. Чрез-ножовка лопатка със зъби за рязане шперплат или циркуляри трябва да изпълнява рязане на фурнира на отделните елементи на бъдещата структура.
 2. Намаляване на вътрешни извити външния контур елементи на продукт чрез ръчно или електрически мания.
 3. Шлифоване на ръбовете на филийки, представляващи артикули, изработени от ъглов Сандер (български) с почистване на диска на дърво.
 4. трябва да направите ръчно шлифоване шкурка за фино полиране на повърхности. Външно самолет борави Сандер.
 5. Изрежете и пясъчни всички празни места, можете да започнете да ръководи събранието на стълбата на стол.
 6. Първоначално, използвайки отвертката и винтове за дърво ще вертикални структурни елементи на дъното, горните части на изделието.
 7. Средна етап, състоящ се от две части, свързани помежду си с болтове посредством подходящ размер пиано панта.
 8. Освен това, на ниво средно образование са фиксирани горната и долната част на стола. Пиано панти по време на действието на продукта ще служи като панта, по който се развива, разгъва стола.
 9. След сглобяването на проект за неговата безопасност и подобряване на външния вид, че е необходимо да рисувам на крайния продукт с акрилна боя или лак за дърво. За да се осигури устойчивост на влага, е желателно да се използват бои за външно или яхта лак.

Рисунки стол с ръце

Рисунки стол с ръце

Рисунки стол с ръце

Готовият продукт е успех ще служи като удобен, не заемат много място стълбата и ще се вписват перфектно в удобен стол за кухня, коридор. Отлична устойчивост, достатъчна якост на стол-трансформатора позволи използването му по време на височина манипулация безопасно. В допълнение, това е - хубаво, оригинални мебели за дома, използването на която е одобрена от всички членове на домакинството.

Добра тема thermopanel! Бързо топло и безопасно! Има термални панели, изработени от keramobetona офис просто страхотно.

Аз построил къща от газобетон и ще го слагам в ножница извън термопанели. Кой трябва да ги монтирате? Тъй като резултатите? Или може да направи мокра фасада по-просто и по-евтино, въпреки че той не го направи.

Благодаря ви за подробни инструкции! Аз съм в къща, разположена около просто една стара пералня. Ще бъде необходимо да се използва двигател от него да се създаде шмиргел машина. Уникалност.

Интересен дизайн решение, вземат под внимание! Единственото нещо, което не ми хареса това, което вижда на снимката, на която тази плочка се използва като престилка в кухнята. Точки.

Този стил е много ми напомня на филма Великият Гетсби, в които интериора на къщи и апартаменти в 1930 г. са украсени много луксозни и помпозни. Разбира се, това е прерогатив.