Стихотворения на любовта 1

Как да пишем любовни поеми

Вероятно всяко момиче се опита да пише стихове за любовта си към един мъж. Вие знаете това чувство? Когато всичко вътре трепери, и искат да изразят своите чувства елегантен, лесен и безтегловност, и в същото време ясно - до сълзи и трепет.Опитах веднъж, за да напишете стихотворение за любовта, но честно реализира във времето, че поетичен дар в моя отсъства. Въпреки това, аз обичам литература, любовна лирика и чете почти всички възрасти, като се започне от древната литература към съвременните поети.

Мисля, че прекалено веднъж ще направи по този начин - от класиката до съвременните поети от Златния век до наши век, когато не всички любовни поеми беше дори на хартиен носител - някои все още остават в цифровото пространство.

Повече романтика - повече чувства

За да бъда честен, аз не мога да си представя една романтична връзка, без текстовете, мисля, че това е твърде суха, това малко емоция и много живот, никакви проблеми.

Признавам, че аз и съпругът ми не са толкова често чета един към друг красиви стихове за любовта, но все пак понякога го правя - Обичам тези моменти и си спомням, всеки един от тях много, много добре. Както аз го чете от паметта буксуване, и отидохме за първи път в морето без карта или навигация, или както той ми писа SMS за разстояния и километри между нас - когато работата отиде в Австрия.

Или, както аз се просълзи изпращайки го картичка от Петър - няколко реда за Ахматова бял паун и карти на Америка.

Анна Ахматова - Той обичаше.

Как да пишем любовни поеми

Между другото, мъжът ми ме запозна с някои съвременни поети, които ме обиколи. Например, той обича Asadov - особено Писмо любим.

Едуард Asadov - Писмо любим

Как да пишем любовни поеми

Като цяло стихове за любовта от разстояние изисква специално внимание, аз не знам друг начин да изрази чувствата от един човек на друг, без да се използват думите на класиците. Писах за него, и Асад, който е толкова като съпругът ми и Цветаева, е в изгнание. Кой от момичетата в учебни години не ми хареса Цветаева?

Преди златната ера класиците не сме достатъчно зрели в момента, но Silver Age е ясен и разбираем за нас. Ние дори се поличби на Цветаева - помня един стих за любовта-любов заклинание?

Марина Цветаева - вие се развежда в чаша

Как да пишем любовни поеми


Един от моите приятели от училище все още успява да излее своята любима чай щипка изгоряла коса, и дори да чете стихотворение, но очевидно небесен длъжност към момента не е до осмо-глупави, или чувствата на своите колеги и скрити.

И не забравяйте, стихотворения Есенин е за любов - чрез покаяние и нежна, които поетът признали чувствата си към палава, забавен и злото, което се промъква до сълзи и втрисане. Малцина от класиците беше толкова откровен и смел - обаче, за които любовта е била - и своето поколение, и последващо.

Сергей Есенин - Е, целуни ме, целувка

Как да пишем любовни поеми

Въпреки това, Есенин, не винаги е толкова безгрижен - той знаеше, отвътре навън и страст.

И това е една поема за несподелена любов веднъж изпрати моя приятел е един от феновете остави без внимание. Беше приятно сбогом присъства двор побойник, които не биха могли да се справят с емоциите, които е готова да силни действия и не намери думи по-добре от Esenina - неговата горчивина, негодувание до сълзи, той изрази думи от един и същи побойник.

Как да намерите вашия любим поет

Всъщност, аз мисля, че всеки човек има своя поет или поет. Един чиито стихове за раздяла или любов в сърцето си говорят трептене кристал камбана. За мен, като поет - Цветаева. Бях прочетете биографията й, а след това се търсят паралели, както е отразено в текста на песента и в писмата.

Може би най-голямото откритие за мен беше, че Цветаева пише любовни поеми на момичето - сложно й отношения с Sofey Parnok причина все още е съмнение относно масата сред литературните критици, особено след като цикълът където поемата за любовта й към Parnok влезе, наречен "Girlfriend". Въпреки това, за това дали е приятелство?

Как да пишем любовни поеми

Спомняйки си за поета не може да забрави за Ахматова - но текстовете й едва ли може да се нарече лесно. За мен това е проститутка, светли и малко трудно. Ахматова пише язвително, дори и нескромно.

Анна Ахматова - Двадесет и първи. Night. Понеделник ...

Как да пишем любовни поеми

Любовта Ахматова - тежка храна, сложна съдба, която е едновременно оттеглил и болка и страст.

Ако сравним делата на Ахматова, Цветаева, Asadov и, най-вече, аз съм съгласен с вашия съпруг - Асад е най-подходящ да изрази чувствата си чрез стих той ви разкажа за любовта си, за да изрази най-интимните мисли.

Едуард Asadov - Ще те обичам, може ли?

Как да пишем любовни поеми

Asadov учи читателя си не само искреност, а някои изумително честност.

Как да пишем любовни поеми

Кратко любовни поеми, които той пише Asadov, когато той е бил сляп (но това е още по-чувствителни), подобно на клетвата.

Едуард Asadov - Любовта дава радост и тъга

Как да пишем любовни поеми

Не се колебайте да изразят чувствата си - всяко събитие ще бъде наистина специално, ако намерите правилните думи за него. Особено, ако това е по думите на един от най-поети. И най-накрая - един от любимите ми стихове за любовта, Дана Sideros.

Дана Sideros - Трик

Как да пишем любовни поеми