Статуси на поръчка aliekspress

Състоянията, в Aliekspress - е информация за на какъв етап е вашата поръчка или изпращане. Необходимо е да се прави разлика между състоянието на поръчката (в очакване на плащане, плащане с чекове за обработка на поръчките) и изпращане на състоянието (колет пристигна на мястото за подбор, напуснали митническата, износ, внос). Състояние на поръчката възлага гарантирате на самия сайт и информацията в него може да се види в информацията за поръчване. Статус на колет се възлага на пощата и обичаи и следи на специализирани сайтове.


Ще разгледаме и двата вида състояния и да видим какво означават те.

Какво означава това за български за

Статуси на поръчка Aliekspress


Тази цел е в очакване на плащането - плащане очакване.

Това състояние се определя на заповед за незабавно след натискане на бутона Направи поръчка - до датата на плащане. давана на клиента срещу заплащане на реда Време е посочено по-долу под формата на таймер с обратно броене. Ако поръчката не е платена в този срок, тя ще се затвори автоматично и ще отиде в затворен статус (затворено).

Плащането Ви се проверява - Aliekspress проверява плащането.

Веднага след плащането на плащането е изпратено до зоната на изпитване, като променя поредността в състоянието на плащането е проверено. проверка плащане обикновено отнема 24 часа, след което е време да се изпрати на поръчката от страна на продавача

Доставчикът е обработването на поръчката - продавач обработва Вашата поръчка

Продавачът изпрати поръчката Ви - продавачът ви е изпратил заповед.

Това състояние на заповед, получена след изпращане на поръчката и въвеждане в номера на песента, да я намерите. Заповедта е с нов таймер за обратно броене показва колко време остава до края на програмата на Aliekspress защита на купувача. Искане за удължаване бутон защита Покупка ви позволява да разшири програмата за действие в случай, че след 40 дни на заповедта не е бил доставен. Open бутон спорове ви позволява да отворите спора (спор), в случай, че стоките ще бъдат пристигнали с лошо качество, или не дойде изобщо

Внимание: Можете да анулирате платена поръчка, само ако продавачът още не е изпратил парцела.

Спор в ход - от порядъка на спор (спор) и неговото мнение се провежда.

Завършен на спорове - дебат е над

Този послепис към състоянието се появява в заповедите, които се отварят спор

Завършен - да е завършил.

Това е състояние на крайна цел. Статус завърши на Aliexpress получи всички поръчки, с изключение на неплатен и отменена. Оказва се, след потвърждаване на получаването на заповедта, с която всичко е в ред (Потвърди поръчката бутон получил), или след края на спора в случая с поръчката пристигна имаше проблеми. В зависимост от превода, готови е състоянието може да бъде показана в руски като "завършен", или със статут на "Ready" на Aliekspress.

По значение и състоянието на "завършва" - не е най-добрият превод готови статус.

Статус при изпращане на поръчки за Aliekspress

Първо, нека да се определи кой път минава парцел от продавача на купувача, за да стане по-ясно, което означава, че всеки един от нейното състояние.Какво означава това за български за

Какво означава промяна на статута?

Статус променя, когато парцела минава етапи на своя път към получателя - пристига в пощата се проверява чрез митници, ще лети до страната на местоназначение, влиза в транзитната летището

Всеки нов статус на пратката, получена след пощенските работници (или обичаи) го правят всички необходими стъпки, за да се сложи знак и разполагат с данни за него в компютъра. Все пак, това се случва, че изпращането на "около себе си", или се появява друга марка. Това е положението, когато състоянието на парцел не се променя в продължение на дълъг период от време - това е вероятно, че той отдавна е напуснал страната на местоназначение, както и статута си остава същата. Също така, не забравяйте за разликата във времето - това е така, защото на нея статут на някои места по няколко пъти може да се промени за един ден. Например, NULL ПЕК FRA FRA VIE ПЕК - това не означава, че парцелът се завръща в Китай, или пътува в един ден, пет държави.

Какво означава NULL статус колет?

NULL означава, че няма данни. Тази липса на превод от китайски различен вид междинно състояние, за да определят вътрешните процедури агенции. Ако състоянието на вашата пратка се появи NULL, погледнете в страната по местоназначение. Ако има все още си струва RU, UA и KZ - не се притеснявайте. Ако страната на дестинация за всички записи е заменен от КН, и в областта на местоположение показва индексът на китайски софтуер - вашият пакет, независимо по какви причини, той се завръща в Китай. Напиши за това и да поиска от продавача да се разбере.

Понякога, когато има нулеви - например, NULL ПЕК, NULL FRA. Това писмо обозначение на летището, от което лети на борда с вашето помещение.

Това е добре, ако:


- номер на записа не се проследява в продължение на повече от 5 дни - трябва да се разбере, че не всички продавачи доставят стоките в определения срок. Дори и ако продавачът дава номер на песен, а не на факта, че парцелът е изпратен. Фактът, че някои продавачи са набира предварително в пощата изброява номерата на записите и парцелите, изпратени от натрупване. Това е точно ситуацията, когато номерът на песента не се проследява в продължение на 10 дни или повече, тъй като се добавят към системата, а след това изведнъж започва да се следи

- Един и същ статут се повтаря. Изпращането може да се изнася по няколко пъти да напусне сортирането и така нататък. Текущ е винаги последното съобщение.

- между износа и вноса на повече от 10 дни. Така че пратката ви е в транзит през други страни, всяка от които в момента се тества или на друго въздухоплавателно средство.

- парцел се намира на митническите 3 или повече дни. Тя може да се загубиш в купчина други пратки или статус просто не са имали време да се промени.

- след изпращане обичай нула тегло (0). Не, това не е било откраднато. Изпращането веднага се претегля преди възлагането на пощенски клон. Преди това, от момента на митническото оформяне, парцел тегло просто не са известни.

Така че, това, което върши статуса на поръчката по Aliekspress:

Колекция (Приемане) - пакет пристигна по пощата в Китай.

Откриване - пристигна на транзитния пункт. Това състояние не посочва откриването или изпращането на замяна. Без допълнителни символи е само междинен статут в изпращащата път.

Пристигане на транзит офис на обмен - пристигна по пощата транзитен пункт.

Тръгване от транзит офис на обмен - напусна транзит пощенската пратка.

Получено в Sort Facility - пристигна на мястото на сортиране парцели.

NULL - без квалификация, този статут показва преминаването на междинните точки на територията на страната на отпътуване.

Тръгване от външния офис на обмен (износ) - износ на съответния парцел, да го изпратите на страната по местоназначение. Статус може да се повтори няколко пъти. Когато видите това състояние, можете да започнете да следите парцелът, на мястото на страната - това ще има след 5-10 дни.

Пристигане в навътре офис на обменните (внос) - внос - пристигането на пратки в страната по местоназначение. Изпращането на парцели в митническото учреждение.

Притежавани от митниците - (Лечение - Изпратено от митниците) - направи пропуск митническа проверка.

Митнически обработка клирънс пълни - митническа проверка приключи

Тръгване от вътрешната служба на обмен - пакет премина обичаи, оставен на вътрешния служба на международен обмен и изпратени до пощенската зона.

Окончателно доставка - колет доставени до местоназначението си.


Не успяхме да намерим отговор? Задайте въпрос. Ние ще ви отговорим!