Съпруг и венчален пръстен марка, и мъжът не носят пръстена след смъртта на съпруга си

Мъжете носят сватбен пръстен

Съпруг и брачна халка - тези две теми, които вече са били основание за цял набор от афоризми, така че той се носи на пръста, от които винаги вземат кръв - и останалата част е в същия дух. Днес на сайта Koshechka.ru се опита да ви убеди, че от това бижу не винаги зависи от това, което се случва след това в брачния живот.Как да се справим с пръстен след смъртта на съпруга?

Продължете направо на тъжен въпрос за брачната халка след смъртта на съпруга си - вашите и вашата съпруга.

Вашият пръстен може да се носи по същия пръст, ако е трудно да го премахнете; преоблечете по същия пръст на лявата ръка (както е в развод). Но ясно правилния отговор на този въпрос, тъй като всички чисто индивидуално. Някой не може психологически приемам, че няма непосредствена любим човек.

За тези, които след това ще се ожени отново, по-добре е с появата на нов човешки живот, не носи пръстен.

Звънете на съпруга си на починалия, особено ако сте се венчали, трябва да се съхранява в дома си. Въпреки това, сега не се придаде особено значение на сватбата, не се спазват много канони.

Друг важен момент за връзката имате в живота. Не е тайна, че личните вещи на хората да запазят властта. Ако добре, пръстенът може да действа като личен талисман. Ако семейния живот не ти носи радост, а след това на ринга е по-добре да се отърве от или поне прилично: оставете за няколко дни в управлението и се стопи, а след една седмица да се сложи в подсолена вода. Но това не е нещо задължително, разбира се.

Загубата на брачната халка съпруга си: признаци и примери от живота

Със загуба, свързана неприятно поличба: предстоящото раздяла, много кавги, дори и хората казват за високия риск от смърт след това. Вярвате или не? И какво да правя?

 • По-добре е да се забрави и да си купи нов пръстен. Катя.
 • Понякога хората не губят пръстена, и се развеждат бързо. Елена.
 • Съгласен съм с факта, че загубата на пръстена - да се промени. Но това не винаги е една и съща трагичното. По-добре е да бъдем оптимисти за бъдещето. Feechka.
 • Ако мъжът загубил венчален пръстен, съпругата му е по-добре да не се говори за! приятел на съпруга ми направи това. Той просто си купих един и същ, живеят добре. Но ако жената разбрах, би напълно се карали. Тя е много добър с такива моменти, той вече знае. Кира.
 • Мисля, че на ринга, ако изгубено или счупено, сякаш за да предупреди за нещо ... Ето, например, да ви разкажа за нас. Срещу съпруг загубил пръстена, което съм научил толкова ядосан, че я хвърля през прозореца. Тогава след спор се завтече да се търси - не можах да намеря. Бях толкова истеричен, тъй като децата не са успех ... Когато бурята утихна, той предложил да се оженят. Поръчахме нови пръстени и обменяна в църквата по време на церемонията. И след 2 месеца - тест //. Сега чакаме близнаци! Анонимен писмо.


Мъжете носят сватбен пръстен

Ако нещо не е наред в отношенията със съпруга си, брачна халка и признаци, свързани с него, могат да бъдат общо с това!

Пръстен: да се носят или да не носят - това е въпросът!

Мъжете носят сватбен пръстен към приятели симпатизирал ... Ако мислите, че по този начин, след това просто се придържат към съпруга си, ако забележите, че безименен пръст е празен. Но не и по целия път до най-глупави шеги, аз вярвам.

Ако мъжът не носи брачна халка, той не говори за неговата изневяра. Сега е времето, че много жени, той дори увеличава украса! Не забравяйте примера на най-малко за Джоли и Пит. След като се срещнаха на снимачната площадка, а тя със сигурност знаеше, че Брад е женен!

Защо съпруг не могат да носят "символ на съпружеската любов":

 • да се чувства свободен,
 • Той не обича ненужни "tsatsek"
 • позволява да се работи, ако той е свързан с машините, например,
 • Това е малък или голям.

Но мнения ko6e4ka.ru редовни читатели на сайта.

 • Съпругът й се халката на първия ден след сватбата, когато се прибрах. Направих го не напишеш просто реших да гледате. Погледни - сутрин сложи. Вечерта той дойде отново - на рафта. Започнах да имам приятели ме питат, много от тях са каза, че къщата наистина неудобно, те също са премахнати. Лариса.
 • Но моят веднъж безуспешно да се измъкнем от автобуса, я хвана за нещо, пръстенът се наведе силно (това е наистина Тънките), грешки, забити в пръст. Ухапване от неговите машинки, защото в противен случай тя не се отлепи. Тук мисля, че ще е сега ... Реших да го поръчате нова дебел годишнината и да го изрежеш приятни думи. Нана.

Разбивка, загуба на брачната халка на съпруга си - понякога просто извинение за друга кавга. И не всеки, който редовно носи тези украшения, и денем и нощем, живее дълго и безоблачно. Всичко това суеверие, което трябва да се вземат по-малко сериозно. А истинските признаци понякога просто защото ние самите програма за това развитие.

Да, и се радвам, ако съпругът ви не носи пръстен, и вие знаете. В края на краищата, той може да го свали веднага щом волята на вратата! И вие няма да знаете какво да се промени мъжа си и венчален пръстен отдавна научих да стреля в джоба, само ловкостта на пръстите на дясната си ръка, като на шега.

По-дълъг доверие на възлюбения, не се хипохондрик, и не забравяйте, че мъжете, особено брутален, понякога просто не обичат всички тези "tsatsek", ги разглеждаме като наченки опашен прешлен.

Връзката не е определено от орнаменти и действия!

Ева Радуга - особено за Koshechka.ru - сайт за любителите на ... а