Списания за котки и къде да ги вземем

Списания за котки и къде да ги вземем

Списания с котки
В интернет намерих само три издания на руски. Тя записва:

Има някои сайтове с електронни дневници, но аз все още не са измислили какво е то.Списания с котки

Сайт на списанието: droug.ru

Сайт на списанието: koshki.info

Списания с котки

Сайт на списанието: zhurnaly.biz

Списания с котки

Чужди издания много повече. Само в САЩ пространства преброих толкова, колкото 7 парчета.Списание «CatFancy» - най-четения и признати от списанието за котки. В допълнение, той описва не само чистокръвен, но и обикновените домашни котки, които се нуждаят от помощ и лечение. Просто издание се фокусира и диви котки, които са на ръба на изчезване.

Списание «CatsUSA» (САЩ Котки) - също е добър списание, което в продължение на петнадесет години, възпитава своите читатели за това как да си купите чистокръвни коте, как да избера най-подходящия породата за всяко семейство с техния начин на живот, как да се грижи за животните, както и някои животновъди те могат да бъдат закупени.

Списание «KittensUSA» (САЩ котенца) - това е най-пълната информация за котенца, смесени и чисти породи. Всеки списание говори за правилното хранене, грижи, управление на поведението, както и специфични навици на всяка порода котки.

Списание «NaturalCat» (дива котка) - това е единствената публикация, посветен изключително на грижите на диви животни. Много наръчници и ръководства относно храненето на диви котенца, които са загубили родителите си. Дай описание на заболявания и алтернативни методи на лечение.

Също така, има списания, посветени на определени породи котки. Такива са: Mainecoons (мейн кун), перси (персите) и т.н.

Така че за тези, които знаят английски, прочетете добра възможност списания за котки, толкова повече.

Е, това е всичко за сега. Желая ти късмет, Людмила.