Сънна при котките е всичко, което трябва да знаете за котка линеене

Ако сте живели в къщата топла пухкава топка, собствениците се отегчават или самотни.

Като котка навеси

снимка вчера драскате Myrfa ....

Когато дадена игра или нов любим Kitties смешни пози, които са избрали котката за ден за почивка (добре, с изключение да спи удобно на ръба на дивана, главата му виси надолу?!) Върху появява лицето на усмивка. Но това може веднага избледняват, когато окото спира върху тапицерията или килима, напълно осеян с животински кожи.Сънна котки - това е нормално явление, което обикновено се случва два пъти годишно: през пролетта и есента. По това време, котката е напълно променящата odezhku си от зимата към лятото и обратно. Освен това, дългокоси породи вълна отпадъци падат, а в краткосрочен праведните равномерно заливат. По-малко вероятно да хвърли котки, които не разполагат с грунд, но те са в този момент, нуждаещи се от грижи.

На първо място ние трябва да отида до магазина за домашни любимци за специални устройства: дълго палто сресана гребен, изработена от стомана или хром, с подкосъм се отстранява чрез четка. Собствениците на къси коси породи удобна ръкавица четки - много удобни за отстраняване на мъртвите косми.

Важно е да се да се купуват лекарства за стомаха, за да обединят косми от тялото на животното, тъй като тя все още ще падне в стомашно-чревния тракт, когато котката реши независимо освежаване. В допълнение, някои мастни киселини, например, помагат на котката бързо да се справят с сезонната смяна на перата, така че е препоръчително да ги добавите към храната през пролетта и есента.

Като цяло, промяната на вълна е лесно да се осъществи, при положение, че този процес не се случва твърде често. Друго нещо, когато то започва внезапно, като животно навес, поради различни причини. Ако една котка изведнъж започна да отиде плешив или има обрив по кожата, което причинява дискомфорт, принуждавайки трудно за оформяне, една веднага да се консултирате с ветеринарен лекар. Може би за домашни любимци дерматологични проблеми, които изискват лечение.Подсилени линеене и може да бъде резултат от стресови преживявания. Така например, в дома на един нов член на семейството, който получава вниманието на домакинството, и за съжаление котката изглежда, че за нея напълно забравена. Или фаворит домакин за дълго време си отиде, оставяйки я на грижите на роднини. В края на краищата, ние само си мислим, че животните не могат да се тревожат. В действителност всички те са тънки усещане и тя е в състояние да оцелее, или дори депресия. Ето това е само любов и привързаност ще се превърне в най-ефективен лек за скука.

Ако косопадът напомня продължителна сезонна проливането може домашни няма никакви витамини или помещението е прекалено топло и сухо. Специалистите препоръчват веднъж седмично да се даде една котка сурово яйце и расте на перваза на прозореца на специална котка трева. Освен това, необходимо е да се обърне внимание на избора на храна - някои компоненти могат да причинят алергии.

Любовта на котката да батерията, и да спи под одеяло изглежда забавно, но също така може да доведе до загуба на коса. Една студена зимна вечер, ние обичаме да седне с чаша горещ чай в меката килим пред камината включена. Лош пример е заразен, и нашите домашни любимци твърде помазват най-близо до радиатора, изглежда, скоро ще започнат да пушат. Разбира се, при такива обстоятелства, луксозно палто не е необходимо. Може би трябва да се проветри помещението по-често или от време на време животното отпращам балкона. Просто не ревностен - някои породи котки са склонни към настинки.

Няколко думи за Сфинкса и Рекс

Гледайки откъслечни кожа на килима, някои съжаляват, че не са придобити по време на канадската Сфинкса или Корниш Рекс. защото тези скали почти не са избледняват. И има защо. Skin "голи" котки не изискват по-малко поддръжка в сравнение с дълги коси. усилията Просто домакин ще бъдат насочени в друга посока. Затова при избора на бъдещето на домашен любимец е най-добре да слуша сърцето си, той ще ви каже какво да донесе бебе в къщата.

Като котка навеси

Тук целогодишно линеене - това е прав за моята котка. Не мога да разбера какво става. И витамини за коса, трябва да се даде, а храната е добра, на ветеринар, който не се препоръчват и все още вълна изкачва постоянно. Здрава кожа, без раздразнение. Аз не знам какво да правя. Никой не се сблъскват с подобна ситуация?

Като котка навеси

Може ли някой да препоръча някои добри витамини? котките ми постоянно, попадащи коса. Изглежда, да се хранят правилно. Бях започнал да мисля, че това се дължи на капките, че я е спаднал от сексуалната лова. Тя е, че дори е възможно?