Скрити снимки VKontakte като виж


Например, много въпроси за това, как са получили скритите снимки VKontakte. Но се случва така, че потребителят се скри страница си от любопитни очи. и вие отчаяно се нуждаем, за да видите картините му. За етичната страна на това намерение, аз няма да кажа, но това ще ви предложим един метод, който също може да помогне.Как да се скрие снимки

Преди да се обърнат към темата на тази статия, бих искал да ви напомня как можете да скриете вашите снимки. Мисля, че много от тази информация ще бъде интересно, а тези, които вече я притежава, може да си възстановят знанията. Така че, това е така:

  1. Отиди на VKontakte, след като въведете вашите лични данни за вход.
  2. В левия панел, потърсете редовете "Моите настройки" на, кликнете върху него.
  3. След това отворете раздела "Поверителност".
  4. Ще има списъци настройките, които могат да се променят по свое усмотрение. Тук можете също да се скрие стената. запис. приятели. Сред тях, потърсете "Кой може да видите на снимките, които споменах." Рамо до рамо има падащ списък, който ви позволява да изберете броя на хората, които могат да видят вашите снимки. Например, можете да изберете "Само приятели" или дори скриете изображенията от всички щракване "Само аз".


Как да видите затворен Vkontakte

След тези промени настройките влизат в сила незабавно.

Как да видите скрити снимки