Синдром на манекени за красота с мъжките гени - истории - Санкт Петербург - пощенските на

След като те са били наричани вещици и изгорена на клада изгаряне грешен, предотвратяване очите си и се моли за спасението на душите на злото - днес те са трудно се различават от останалите уверени и харизматични красоти. Висок, слаб, много атрактивни жени, които с присъствието си причиняват стотици завистливи погледи от по-малко съвършени представители на справедливата половина на човечеството. Въпреки това, внимателно търсят недостатъци в идеален външен вид, и никой не подозира, че с една ужасна тайна те събудя всяка сутрин, без да разбира защо това фатално особеност ги избрали.БОРБА два старта

Мъжете отдавна са свикнали да виси на трофеите от победата и превъзходство, но това е разбираемо наука, не е предмет на логиката на човека. Когато се изчислява процентът на мъжки и женски жители на планетата, резултатът не се моля на никого: няма хора, които отчаяно се борят за увеличаване на населението, или жени, които все по-често са принудени да се примирят с по-малко. Ето защо, в борбата срещу един от трите X Y победа обикновено отива на женското начало. По думите на американския учен Джоунс: "Формирането на мъж - това е дълъг, рисковано и често опасен процес, борба срещу иманентна желание за женственост." Ще по-високи правомощия, определени, че в ембриона е по-лесно да се образува и да оцелеят само едно момиче. Това е основната причина, поради момичетата на планетата е роден на порядък по-голям от този на момчетата.

Въпреки това, в процеса на развитие на плода природата "отмива" много клопки. Поради провала на всеки малък детайл, който участва във формирането на нов организъм, има различни патологии. За първи път за един от тях говори генетик Морис, който преди няколко четиресет години дешифриран феномена на женски хермафродит.

Днес, тя често се нарича синдром на манекени, за жени, които "страдал" тази природна аномалия, надарен с изключително атрактивен външен вид, така че много от тях са добре известни и успешни модели.

Без да навлизаме в един дълъг биологичен схема на формирането на идентичността, като естествен вариант може да се обясни по следния начин: хора, които са родени със синдрома на тестисите феминизация генотипове са мъже, но фенотипно - една истинска жена. Външно, този висок, привлекателен, величествена красота, добре развита гърди, образувана женски полови органи и идеални черти на лицето. Въпреки това, в процеса на формиране, те са положени от двамата мъже имат съответния набор от хромозоми. Жени с синдрома Morris имат недоразвити мъжки полови жлези - тестисите, но могат да се образуват успоредна на матката е дефектен. При раждането си човек, идентифициран като момиче, родителите носят малко красотата им за вида на скрипт на жените, като се изключат всички характеристики на перфектната детето. Но с течение на годините, момичето се превръща в жена възрастен и разбира, че тя се различава от другите представители на нежния пол. Фактът, че жените с синдром на Морис наблюдавани аменорея (липса на менструация), и е основен сигнал за откриване на тази патология. След дълги и безплодни посещения на гинеколог, като повечето от тях се опитват да проникнат в същността на проблема. Въпреки това, тези, които преминават подробен генетичен анализ, не се колебайте героинята от популярния телевизионен сериал "Марго". Оказва се, че те са родени хермафродити.

Чрез силни черти на характера, присъщи на скритата мъжки, такива жени често постигат успехи във всяка област на дейност. Тяхното мото е - твърди и интелигентни решения, техните табута - всички женски слабости. В допълнение, тези жени имат по-висока интелигентност и силна издръжливост. Тяхната интелектуален капацитет е няколко пъти по-голяма от възможността за психично среда - Статистически мъжете, поради което те често са много професионални бизнес жени, които се борят за равни права с противоположния пол.При мъжете

Чудя се кой започна невярна теорията, че мъжете избягват силни жени? Може би този човек със сигурност не роден в този век, като модерните "рицари" за дълъг период от време и е щастлив, че е дал своите печеливши трофеи противоположния пол. И това, което би могло да бъде по-хубаво от това да се измести загрижеността си за силен, но все пак красив женски рамене. Мъжете са просто луди за тези специални жени, които отразяват истински разширяване на тяхната H. Често такива двойки вързани на брака връзка силни и добри отношения. Жените - хермафродит често съпругите на олигарсите, обаче, като недостатъците, те не могат да дават на децата избраните. Логично възниква въпросът: ако жените с този синдром Морис не може да има деца, как по принцип се предават тази патология? Въпросът е банална естествен подбор: синдром на Морис се случва случайно, в нарушение на този нов орган да му предостави в зародиш доста трудно. Такова отклонение може да бъде открит само чрез генетичен анализ на плода, и то сега го правят един.

Когато учените първо декодират феномена на жена с мъжки набор от хромозоми, те започват да учат нерешените фигури на миналите векове и в търсенето си на лице, заинтересовано да Девата на Орлеан, национална героиня на френския народ, една жена, една мистерия, която завинаги остава затворен - легендарната Жана д'Арк.

След това никой не можеше да разбере как това младо момиче живее толкова много смелост, вяра, борба и смелост. Дори и най-забележителните войниците от онези времена, изсъхнали на волята на неразрушимото освобождаване своя народ. След като в затвора английски, Жана д'Арк стана обект на специално внимание на своите служители. Няколко месеца, искат да се разгледа внимателно феномена на Девата от Орлиънс, охраната на английски затвор забелязал странности, които не са характерни за жените на нейната възраст. На голото тяло на млада французойка не е имал коса, освен това, Жана нямаше представа кое време на месеца. Някои исторически източници сочат, че лекарите британски разгледани Богородично забелязал необичайно структура на вътрешните полови органи на жените, и не могат да обяснят естествения аномалия, окован национална героиня дяволски окови. Особеността на тази жестока Кристиан започва своята фатална съдба, ужасен край в борбата за щастливо бъдеще за родината си. Жана д'Арк е обвинен в заговор с Сатана, назначен за грешен съблазнителка ужасна смърт. Националната героиня на Франция публично изгорени, без дори да си представим, че в рамките на няколко десетилетия той е канонизиран, а през вековете ще бъде в състояние да разчете явлението, което по-късно ще бъде наречено синдром на Жана д'Арк.

След говори за широки кръгове синдром Морис, той започна да се приписват много известни манекени. При пожар любопитни репортери хит на бразилския супермодел Zhizel Bundhen, беше обвинен Хермафродитизмът. Говореше се, че това е причината за края на нея дългосрочни отношения с Леонардо ди Каприо, който не може да приеме факта, че дългокраката си красота е наистина един мъж.

Въпреки това, след публикуването на Морис, неговите научни открития най-изявените спортисти пострадали. Поради своята физическа издръжливост и сила, те са различни от обикновените жени, собственици на национално признание започнаха да подозират за принадлежност към мъжкия пол. Когато повечето спортисти са минали подробен генетичен анализ, беше установено, че 1% от тях са генетично мъжки.

За да отговори на такава специална жена, според учените, е доста трудно. Сред 65 000 броя обикновени членове на нежния пол на синдром на Морис се проявява само една жена. Ако имате доверие на тази информация, а след това по улиците на града ни също могат да присъстват на "специални" дама.

Можем да предположим, че тези специални жени са аналози на древните жители - хермафродити, които, според легендата, обитавали нашата планета? От гнева на боговете те са завинаги разделен на две половини, като става оттогава черно и бяло безкрайност на ин и ян. Въпреки това, гледайки света през различни очи, анализ реалност в напълно противоположна на радиочестотния спектър, мъже и жени, вероятно ще имат никога не е бил такъв.

Тогава кои са те наистина? Amazon Древен или модерен бизнес жена на XXI век? Очевидно е, че не напразно характер ги прави специални, възлагане и наказването на тези съдбоносни красоти завинаги.

Илюстрация: Йожен Grasset

Хоби модерен Bolgariyanina
spbpost заяви, че няма пари в "културата" - 46% :)

Джак и Джил
spbpost казва Сандлър - красив!

Служители: от страница на екран
spbpost вярва, че българската премиера на филма "The Help" е насрочено за 16 Fe.

VG Belinsky: "Четенето Пушкин може да бъде възпитан в човешкото Me"
буда сигурен заслужаваше отговор на всички наскоро направи "yabolgarskim".

Човешкото тяло: мъртвите учат живите
spbpost каза изложбата продължава работата си в София, за да да.

Геополитически аспекти на външната политика на България в ХVIII век
Буда казва Да, българска държава не му харесва да се съмняваме в Sway страхотно.

Основи на революцията: как да се започне един прост анархист
Буда е казал, интересна гледка

Отрицателни главен поведение по отношение на роба
Sergey_Fursov обяви, че ще бъде ходене кошмар за подчинените си! :)

Романтичната представа за свобода в поемата Лермонтов "Mtsyri"
Буда е казал, че да, вдъхновяващо!