Схеми за крос бродерия от снимка - онлайн услуги

Как да се схеми за кръстосан бод от снимка - онлайн услуги

Онлайн услуги - схемата за бродерия

Тук трябва да се регистрирате и да потвърдите регистрацията си. След това отидете на страницата "Създаване на диаграма." Има и всички необходими настройки, включително възможността за създаване на черно-бяла версия, вижте Изтегляне на схема, а ако ви е удобно, изтегляне. Всичко безплатно. Между другото, тук е калкулатор и калкулатор платно памук и като цяло ми хареса услугата, прост, удобен и много полезна информация, включително и форум, където можете да поискате съвет от опитни майстори. Как да се схеми за кръстосан бод от снимкаВсичко това безплатно, без регистрация, настройки. Иди, кликнете върху "Създаване на схема за бродерия", добавяне на снимка, ние излагайте желаните опции и натиснете бутона "Създаване на диаграма." След това, ако е уверен, да го изтеглите на вашия компютър. Как да се схеми за кръстосан бод от снимка

Bourgeois безплатна онлайн услуга за създаване на схеми за бродиране с мъниста (добре, както и самата бродерия кука).

Онлайн услуги за създаване на схеми за бродерия

Можете да използвате минимални настройки, или да кликнете върху "Показване / скриване на разширени настройки" и настроите позицията на мъниста и дори нюанси. Не се изисква регистрация.Онлайн услуги за създаване на схеми за бродерия

Безплатна онлайн инструмент за създаване на схема за бродерия за снимка с минимум настройки. Добавяне на снимка или изображение, излагайте тип конци, брой цветове и брой на кръстове върху големите страничните панели. Ако не се излага, услугата все още ще даде доста приличен вариант.

Инструменти за създаване на схема за бродиране кръстове или мъниста

Ако установите, че опция не е доволен от него, да играете с настройките.

Тук, трябва първо да се регистрирате, след което потвърдите регистрацията си, като кликнете върху връзката в имейла, който идва по пощата. След това добавете на снимката (това може да се реже директно на сайта) и да изложи параметри.

схемите за създаване за бродиране

Настройки на този сайт много, но той е зареден. Сметката може да се възстанови чрез SMS или платежен терминал. Незаличимо впечатление на мен е направила разликата между цената на SMS, и сумата, която е за сметка на:

Сайтове за needlewomen

Сайтове за needlewomen

Стандартна регистрация и потвърждение, отидете на раздела "Създаване на диаграма", добавяне на снимка, използвайте настройките (там са много), кликнете върху "Напред" и изчакайте. След известно време, схемата ще се появи в "Моята схема", където могат да бъдат изтеглени по всяко време. Аз бях доволен от резултатите.

Сайтове за needlewomen

Друг безплатен начин да получите снимки на шаблон за бродерия. Добавяне на снимка, условия на дисплея, вижте резултата, а ако ви е удобно, разпечатате. Не се изисква регистрация.

Списък с полезни reskrsov за тези, които пресичат шевове или във форма на пръчки

Посочено 5 пъти
Хареса ми: 1 потребител