Shellac у дома

Съвременната жена е винаги зает по време на работа и у дома, не е лесно да се намери време да се грижат сами за себе си: понякога е невъзможно дори за няколко минути на ден, за да маркирате. Въпреки това, приличен външен вид днес е една от най-важните условия за успех, и ръка - тази част от външния вид, който е винаги на ума. Грижа за ръцете. в т. ч. и маникюр. Тя изисква много време и лакирани нокти, необходими доста често. Това означава, че е било преди е имало шеллак - "революционна" покритие, което позволява да прекарват най-малко време и по-дълго време, за да се поддържа безупречна ноктите изглеждат.По вид на шеллак не е много различен от обичайния за нас да се лак, но изглежда много по-привлекателна от гвоздеите и не заема няколко пъти по-дълго. Нанесете шеллак също е различно, но нищо сложно в приложение №. Въпреки това, експертите смятат, че в противен случай салон, а не препоръчва да се експериментира като у дома си, но много мнения каже обратното: да овладеят процедурата можеше всяка жена, след като прекара малко време и да се покаже малко търпение.

Shellac лак у дома

Снимка: Shellac у дома

На свойства и предимства на шеллак

Shellac състав съдържа специфични полимери, които създават ноктите гланцово покритие износоустойчива висока якост. Той притежава, за разлика от други покрития, за две или три седмици, а понякога и по-дълго, но специални лампи, използвани за нейното изсушаване. Блясъкът се губи и няма да опетнят покритие не е покрита с пукнатини и не се разделят. Нанесете шеллак толкова лесно, колкото всеки лак за нокти, и я извадете още по-лесно: нокътната плочка не се влияе от тях, остават плоски и дори да стане по-силен.

Сега шеллак започна обажда различни лакове, което позволява да се поддържа маникюр в продължение на две седмици, и призова гел лак Повече шеллак, въпреки че това не е съвсем вярно. Както вече споменахме, много компании бързо се присъединиха в производството, но техните продукти с подобен ефект на оригиналния малко по-различно, и като цяло имат различен състав - не е завършена аналози на шеллак. Това CND шеллак от по-малко гел и лак повече: тя е по-скоро за нокти гел, който се основава на естествени, а не химически полимери.

Shellac лак у дома

Снимка: Shellac у дома

Състав шеллак включва вещества под въздействието на ултравиолетови лъчи, които твърд филм защита на повърхностно покритие от външни влияния. Последователността е осигурено разредители, и цвета - пигменти. Благодарение на структурните малките частици - олигомери, шеллак не сух по време на прилагането на ноктите, както се случва с обикновените бои - това се суши лампи. Тези частици не позволяват на агента да изсъхне или се изпари, ако флаконът е случайно оставена отворена.Shellac у дома си в етапа

за шеллак лампи се предлагат в различни видове: например, различни модели различно време на експозицията, така че имате нужда от точно това, което трябва да бъде избрано. За домашна употреба перфектен UV-лампа ниска мощност; там са доста скъпи модели, които са достъпни за почти всички - от 600 рубли. Въпреки това, твърде тънки устройства, по-малко от 36 вата, леко сухи и петното може да се появи на повърхността на покритие.

Повече ще се изисква: баба за полиране на ноктите - мека универсална пила за нокти, тъкани, кърпа без петролни за кожичките. Обезмаслител за нокти грунд, шеллак и отгоре (покритие) покриване на по-добро използване на същия производител като течността за отстраняване на слоя лепило. Вместо това, течността може да се вземат обичайните тампони със спирт.

Преди покритие трябва да се третират с ръце и нокти, за да дадат желаната форма. Оптимално да направи редовен маникюр без режещи инструменти, с помощта на портокал стик. За покриване на добре поддържан, ноктите трябва да бъдат сухи, така че миете ръцете си е по-добре по-рано.

След това, срещу растежа на ноктите, лак за нокти bafom табела: покритие по-добре ще се придържат към повърхността на ноктите. С баба, можете да се премахнат всички неравности и да се отървете от излишните мазнини върху ноктите, но все пак трябва да се обезмасли - обезмаслител или алкохол (най-отпред) премахва малки частици на нокти козметика и сапуни; В допълнение, се изисква дезинфекция. Заслужава да се отбележи: CND производител твърди, че техния продукт - истински Shellac, не изисква полиране на ноктите, а това се различава от медиите, наречени гел-лакове. Обезмасляване е достатъчно, и повърхността на ноктите не страдат, а не по-тънки.

След обезмасляване прилага грунд непременно запечатване на външния ръб на нокътя - тази защита и армировка, - и се сушат под ноктите лампата (в зависимост от вида на лампа от 10 секунди до 2 минути). След тънък слой, въвеждане на четка малко по малко, прилага шеллак - преди това трябва да се нагрява, тридесет секунди чрез задържане между дланите; външен ръб ноктите запечатан, както добре.

Шеллак слой се изсушава в лампата (сушене време на покрития обикновено равни, но крайният сушилнята - сушене всеки слой - може да продължи 3 минути), и се прилагат към друг, много тънка, но малко по-дебел.

Крайният приложните финала (отгоре) слой, по-гъста; когато това се суши, третира се нокти без купчина покривки или конвенционален накиснати в алкохол, за да се отстрани прилепнал слой. Довършителни лак е едновременно мат и гланц.

В заключение, на епидермиса и кожата на пръстите на ръцете да се прилага масло: това може да е масло от жожоба. покълнало жито. зехтин. От гроздови семки. или смес от тях, с добавянето на витамини и други хранителни вещества - средства сега произвеждат много.

В зависимост от опита и външната среда, правилата за прилагане на шеллак къща може да отнеме от 30 минути до един час.

Shellac лак у дома

Снимка: Shellac у дома

Препоръки и противопоказания

Без значение колко внимателно наблюдавате всякакви технологии, от проблемите на 100% никой не е имунизиран.

Ако има ексфолиращи нокти. те трябва да бъдат веднага след прилагането на основата за коригиране на структуриране гел за предотвратяване на чакъла. По същия начин се коригира извити нокти плочи или шеллак лъжа неравномерно.

Понякога тя губи замазват лаково покритие веднага - можете да добавите още един слой отгоре.

Ако приемате антибиотици, не се прилага по отношение на шеллак - той няма да остане дълго. И, изчакайте известно време след лечението.

И в присъствието на гъбичките по принцип не трябва да се използва за нокти и маникюр: необходимо е първо да се възстанови, ако не искате заболяването се влошава.

Не се препоръчва да отиде в парната баня или сауната на първите 2-3 дни след процедурата. Банята също е по-добре да не се предприемат.