Shellac у дома за начинаещи стъпка по стъпка

Наскоро, шеллак придоби огромна популярност сред момичетата, които мечтаят за траен и красив маникюр. Мога ли да създам дизайн с Shellac у дома, и че необходимостта от това? Ние говорим в нашата статия.Предимствата на такава маникюр

Shellac у дома - процедура, която е само на пръв поглед изглежда просто. В действителност, поради плътността и лепкавостта на средства, за да се справят с него чрез прилагане за първи път може да не всяко момиче.

Сам шеллак - универсален и устойчиво покритие, което помага да се създаде ефектен маникюр държи невен най-малко три седмици. Какви са предимствата на такава процедура може да се нарече?

Shellac лак у дома

 1. устойчивост покритие позволява да запазвате ефектна дизайн за няколко седмици, значително спестяване на време.
 2. Shellac е абсолютно безопасен за ноктите, така че рискът от проблеми с плочите е изключително ниска.
 3. Shellac е доста лесно да се отстрани с помощта на пила за нокти или специални пластмасови пръчки.
 4. Разнообразие от нюанси покритие осигурява доста широк избор на дизайн и маникюр идеи.

Разбира се, основното предимство на такава процедура - това е траен маникюр. Тъй като шеллак продължава нокти за дълго време, без корекция, маникюр изглежда свежа и красива, дори и след 10-15 дни след поставянето.

Shellac лак у дома

Сега в специализирани магазини можете да намерите голямо разнообразие от нюанси на шеллак. Дори и за френски маникюр, има няколко възможности за декориране. Например, за дупката, можете да използвате по-леките или по-тъмни нюанси, използвайте цветен лак.

Специалистите съветват начинаещите да овладеят първо един цвят оцветяване, и едва след това преминете към експериментирате с различни рисунки и френски език. В противен случай, как да създадете красива картина може да отнеме цял ден, а резултатът ще бъде под въпрос.

Това е само за създаването на такъв дизайн на малки желания и на шеллак, защото ще трябва да закупите серия от допълнителни устройства.

Какво е необходимо за шеллак в дома?

Какво ви трябва за тази маникюр - доста често срещан въпрос. Работата е там, че неопитни дами първо се опитват да прилагат шеллак, както обикновено ноктите, и се сблъскват с редица проблеми.

Ето защо много хора пред независима процедура е препоръчително да посетите професионален майстор, за да видите как тя работи с този състав, както се прилага.

За високо качество на прилагане на лекарството на невен се нуждаете от следните инструменти:

 • специален набор за сух лак за нокти, който може да се намери в специализирани магазини;
 • шеллак желания цвят;
 • определяне на Специалното покритие, което помага да се направи маникюр по-устойчива на външни шокове;
 • средства за базовия слой и отстраняване шеллак;
 • Специално ултравиолетова лампа;
 • обезмаслител, който ще спомогне за облекчаване на процедурата за кандидатстване на шеллак нокти.

Shellac лак у дома
желания цвят на шеллак
Shellac лак у дома
определяне капак
Shellac лак у дома
базисна
Shellac лак у дома


средства за отстраняване на шеллак

Комплект за Shellac обикновено се намери във всеки магазин специалност, както и придобиването няма да доведе до проблеми. експерти препоръчват също да се запасите на памучен тампон и кърпички, с което ще бъде възможно да се отстранят остатъци от боя, случайно падна на повърхността на кожата, или кутикулата.

При извършване на такъв маникюр, че е важно да следвате инструкциите, които са станали отдавна свикнали с професионалист. Нанесете на парче основа, шеллак и закрепващите средства е невъзможно, тъй като последователността на операциите зависи от качеството на последния пирон.

Стъпка по стъпка инструкции за работа с шеллак

Изпълнете стъпка по стъпка маникюр винаги е удобно и лесно, защото момичето може да забележите някакви недостатъци процедури и отстраняването им в бъдеще. В допълнение, инструкции стъпка по стъпка, за да се избегне всякакъв риск от увреждане на ноктите, и след това се прилага шеллак може да бъде без допълнителни притеснения за състоянието на собствените си нокти плочи. Така че, какво могат да се идентифицират стъпките в процедурата?

Shellac лак у дома

 1. Събирането, за нокти, отстраняване на кожички и елиминиране брилянтни слой плочи с помощта на пила за нокти.
 2. Подготовка на повърхността с обезмаслител и праймер.
 3. Приложение на база слой и последващо сушене.
 4. Прилагане на шеллак.
 5. Прилагането на финишното покритие за фиксиране на целия маникюр.
 6. последният пирон обезмасляване на и прилагането на специален хранителен масло върху епидермиса.

Разбира се, новодошлите всички тези дела, изглежда много сложно, но в действителност те професионален отнеме само няколко часа. Първото нещо, което да се направи - носете си собствени нокти в ред. Кожички отстранява внимателно, невен чрез nailfiles придават желаната форма, той също се отстранява горния слой лъскав плоча. Това е необходимо, се дължи на факта, че блестящ слой от шеллак притежава по-малко, така че и той маникюр няма да живеят по-дълго от няколко дни.

Първите етапи на работата, извършвана без лампа. Например, отложен върху повърхността на праймер плоча трябва да изсъхне естествено. Сушене на основния слой се постига най-добре с помощта на UV лампа, тъй като това ще ускори значително работата. След като основата се суши, прилага първи слой от шеллак, без запечатване на краищата на ноктите. След сух шеллак, следва да се прилага втори слой да стане по-наситен цвят и непрозрачен.

Shellac лак у дома
приложения на база данни
Shellac лак у дома
сушене базисният в UV лампа
Shellac лак у дома
нанасяне на първи слой от шеллак
Shellac лак у дома
нанасяне на втори слой от шеллак

Следваща само ще извършва довършителните работи по отстраняването на слоя лепило на шеллак с обикновен плат с капка ацетон. Това трябва да се направи, за да се маникюр изглеждаше грандиозно и служи по-дълго. След окончателното обезмасляване може да се предположи, че маникюр направено.

Специалистите съветват начинаещите не се грижат за графика и изискан дизайн, защото първо те трябва да овладеят самата процедура. Всичко, което е необходимо за шеллак може да се намери в специализирани магазини, но само със значително търпение и желание, хората ще могат да се завърши процедурата.

Дали работа с шеллак без UV лампа?

Всичко, което трябва да шеллак, можете да си купите най-много, но има и много други подобни материали. След като прекарва по различните комплекти за начинаещи, преди жената да стане перспективата за закупуване на специална лампа за нокти сушене. Специалисти казват, че без такова устройство, което да се постигне ефектен и устойчиви нокти почти невъзможно. Има следните алтернативи:

Shellac лак у дома

Още по-специално закупуване на комплект за CND шеллак с лампа, тъй като това ще опрости процедурата за кандидатстване се цялата необходима покритие и да се подобри устойчивостта маникюр. Когато сушите шеллак естествено дамата ще трябва да изчакат около час, докато слой изсъхва, и по този начин неговата трайност е под въпрос.

Алтернативата, разбира се, може да бъде специален лак с ефекта на обвивката на гел, но също така и неговата трайност повод за загриженост. Обикновено такъв маникюр изглежда по-зле за износване след една седмица.

Работете с лампата е съвсем проста, тъй като тя шеллак изсъхва само за 3-5 минути. Ако момичето се чувства силно усещане за парене в процеса, е необходимо да дръпнете пръстите на устройството, духна върху тях и след това да ги изпрати обратно.

Сега дори се продават специални стартови комплекти за шеллак с лампа с малък капацитет и сравнително ниска цена. Това е само за в бъдеще, ако тя реши да направи маникюр не само себе си, но също така и на многобройните приятелки, трябва да смените лампата, тъй като липсата на енергия значително да се намали скоростта на капитана.

CND шеллак комплект помага в ранните етапи да се справят ефективно с прилагането на няколко слоя от различни покрития върху ноктите. Може би, в началото, такава процедура и може да изглежда трудно, но постепенно можете да свикна с него. В допълнение, ефективен и дълготраен маникюр би било голяма награда за цялото си време!