Сергей Vazyulin младежта равнява живота си на Laika - интервю с ТАСС

Държавният департамент отрече информацията за оставката Tillerson

Какво е zatseper

Ефтимова каза, че смехът й говори за конфронтация с американски крал

Какво е zatseper

Какво е zatseper

посланик на Катар в Русия: ще бъде домакин на Световното първенство по футбол 2022, въпреки бойкота и кризата в регионаКакво е zatseper

Замърсяването на въздуха намалява производството на слънчева енергия

Какво е zatseper

ООН призовава за развитие на туризма в Африка

Какво е zatseper

Съветът на федерацията одобри закон, който позволява "регистрация" в страната

Какво е zatseper

Dodon очаква да се срещне с Путин по време на срещата на върха на страните от ОНД в Сочи

Какво е zatseper

Американската крал постави световен рекорд по плуване в 100 м бруст

Каква е атракция? Открояват: "Не ми хареса всичко, може да направи повече от другите", и да получат своите хъскита. Очевидно не намери начин да изразят себе си по различен начин, като например в спорта. В допълнение, юноша психология засяга хазарт - всички видове игри-"стрелци". Това е до известна степен формира психологията - ". Както е убил, но все още има живот" И това се пренася в реалния живот. За съжаление, днес ние имаме млади хора животът е Лайка.

Младите хора не знаят на всяка технология, устройство или физични явления. Физически неподготвен се откъснат от автомобили. Много случаи на токов удар. Той смята, че ако се качи на покрива на влака в шахтата и не пипай, тогава всичко ще се окаже,

"Zatseping" опасност не само за тях, но и за други пътници - може да се случи верига и спешни случаи. Младите хора не знаят на всяка технология, устройство или физични явления. Физически неподготвен се откъснат от автомобили. Много случаи на токов удар. Той смята, че ако се качи на покрива на влака в шахтата и не пипай, ще успее. Но електрическата дъга се появява на разстояние до един метър и 27 500 волта, за да получите това неизбежно.

- Дали санкции строги помощ?

- За съжаление, санкциите все още не са пуснати бариера. Глоба от 100 рубли не е да се създаде психологическа бариера в съзнанието на тези, които участват, като "treynserfingom". И все пак, родителите трябва да разберат отговорността за децата - не достатъчно, за да заплашват с пръст. В централната апарат на Великобритания създаде междуведомствена група, която обсъжда какви са необходимите мерки.

Какво е zatseper

Сега има нови правила за отговорност за участието на малолетни и непълнолетни в опасни за живота и здравето на хобита. Ние се определи случаите, в които деца са въвлечени в играта с задачи - за да направите снимка на фона на движещ се влак, сложи главата си върху релсите. В Държавната Дума изменя Наказателния кодекс относно отговорността за спада на тийнейджър самоубийство. Мисля, че тази практика намира своята активна употреба. Защита на децата - задача, която поставя както на председателя на Великобритания първата до следователите.- Можем ли да говорим за банди zatseperov?

- Сред цялата железопътна мрежа в България се ръководи от статистиката за вредата трафик Московска област. В продължение на шест месеца - повече от 511 случая на нараняване на гражданите на подвижния състав, от които 174 - с фатални последици. Това означава, че всеки ден в Москва транспорт регион (Московска област) получават наранявания, включително железопътните несъвместими с живота, най-малко двама души. Тийнейджърка наранявания по пистите - това е 40% от общия брой на детските травми България.

Например, един от най-опасните райони - в Сергиев Посад. Има пешеходната пътека, но пътниците често прекалено мързеливи, за да ходят на 10 метра. И те отиват където няма начин дори и за железопътните работници.

Що се отнася до смъртта на близо Michurinets платформи Киев посока на Москва железници Джулия Хрушчов проверка все още не е завършен, интервюирани на водача и помощник-водача, свидетели на инцидента, роднините на жертвата. Железници са регенерирани материали от официалния разследването. Одитът ще оценят действията на всички участници в инцидента.

- Кои области се считат за най-опасни?

- Повечето от нараняванията - в Люберци, Сергиев Посад, Ramenskoye, Подолски, Пушкин, Волоколамск, Дмитров Kashira, Одинцово, Borodino райони, което е в почти всички части на железопътната линия в границите на населените места в района на Москва.

- Най приключи разследването силен aviastolknoveniya на Истра язовир и скорошната инцидент самолет летящ от Москва до Банкок?

Какво е zatseper

По отношение на инцидента на 1 май с самолета "Аерофлот", където 27 души са били ранени, летящ от Шереметиево до Банкок, изпитване е установено, че на самолета падна в нагоре въздушен поток, карайки го изхвърля нагоре от около 800 фута (240 метра). След около 30 секунди на самолета е бил в състояние да се върне на предварително определена траектория на полета. И 20 минути по-късно самолетът се приземи на летището в Банкок.

В резултат на аварията на 332 на борда 27 души са получили наранявания с различна тежест. Според пътниците и членовете на екипажа, имаше рязък идиот на самолета, няколко секунди по-късно е имало втори пробив, а след това самолетът продължил лети нормално. Стюардесите и лекари на борда, предвидени първа помощ на пострадалите, наземни услуги за самолети на Тайланд организират въздушен коридор по най-краткия път и самолета пристигна 20 минути преди очакваното време.

Членовете на екипажа в тази извънредна ситуация са действали в съответствие с инструкциите. Според предварителните оценки, случил инцидентът се дължи на атмосферни условия, което е изключително трудно да се предскаже.

- Тази година често правят закъснения на полети. В някои случаи, хората могат да разчитат на защитата на наказателното право?

- На първо място, тук Федералния закон за защита на правата на потребителите. Но ако стане известно, че закъснението се дължи на техническа грешка, и ако това е опасно за работата на самолета, тя става обект на проверка нашето разследване. Ние разберете, включително дали компанията спестява застрашават пътниците условия. В случай на закъснения на полети, дължащи се на атмосферни условия или икономически накладки е обект на производство на надзорни и регулаторни органи. Но ако има признаци на икономическата престъпност следствено звено ще се включи.

- Първо следствена служба в България, формирана с указ на Петър I през 1723, е създаден, за да се бори с корупцията. Има ли имате голям бизнес?

- Почти всеки трети случай, който ние търсим начини, или икономически проблеми или престъпление корупцията в транспорта. Такъв е случаят на незаконно присвояване на целеви програми и подкупите и корупцията факти по отношение на длъжностните лица, включително и митническите органи.

Например, съдът изпраща делото срещу шефа на Министерството на вътрешните работи в съответствие летище Внуково. Той е обвинен в незаконно възнаграждение за гарантиране, че отблизо вноса на "куфарни търговци" от Истанбул до Москва търговските пратки чрез "зелен коридор" летището. Разследването срещу членове на митническите Внуково в тези случаи все още продължава, ние установи всички факти Skip "совалки", без митническо оформяне. В допълнение, тази година е осъден по отношение на двама бивши началници на гарата Казан за изнудване от бизнесмени. Миналата година разкри схемата на злоупотреба от страна на началника на гарата и да го разследва, взе за злоупотреба с предшественика си.

Какво е zatseper

Има случаи на нарушения в системата за обществени поръчки в рамките на обществени поръчки в областта на транспорта. Следователите с оперативните служители прекарват много работа, за да се докаже, случаите на изтегляне на бюджета средства чрез безскрупулни схеми на поръчки, които са изкуствено завишени цени, които получават подкупи.

Завършване на разследването срещу редица служители на търговски фирми, които предават парично обезщетение на работниците и служителите на Централния акцизите Митница за ускоряване на процедурите за получаване бандерол. Това позволи на фирми - големи играчи на пазара на алкохол свободно да ги получат. Тя е пусната в експлоатация - 150 000 трансфери на месец за всяко по-нататъшно предаване на митническите служители. Редица наказателни дела на тези факти вече пред съдилищата.

Интервю на Александър Shashkov