Scottish Fold люляк

Scottish Fold люляк изключително красива и изящна. Бляскави нюанси на сребристо сиво и розови цветя и махвам с инсулт и галят нежно създание товаScottish Fold люляк

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold люляк

Scottish Fold котка лилав цвят напомня на незабравки. Цялото тяло, включително и огледалото за носа, кантиране лигавица и лапите имат отлична лилаво. През тялото от корените към краищата равномерно разпределени аристократичен цвета на козината. В тази порода изключено наличието на включвания на други цветове, не само по цялата дължина на косата, но също така и по различни части на тялото на животното.Доста често има шотландски Fold котка лилаво, която преобладава подкосъм е леко по-светъл нюанс на косата, която се образува прекрасна козина на животното. Въпреки това, определена разлика се наблюдава от експерти досега.

Scottish Fold котка лилаво

В малки котета (две - три седмици) може да намерите малко петно ​​на палтото, но с възрастта постепенно изчезва. На място можете да определите какъв цвят котката е била премината с котката за разплод.

Преобладаващият цвят на очите от шотландски клепоух породата се счита за оранжево лилаво и злато, но също така установи, мед.