Scottish Fold котка снимка, хранене и грижи, описание порода, естеството, характеристиките,

Преглед на порода шотландски пъти не винаги е ласкателно. Тя твърди, че гените, отговорни за кошарата, може да се отрази неблагоприятно на здравето на шотландски котки. В същото време англичаните винаги са били силен имунитет и здраве.За разлика от кучетата, които оформят ушите коригират вендузи, Лоп-ухото шотландски котенца с ушите си не правят всяка манипулация - на 4-седмична възраст, котенца ушите си намалиха. Но не всички в една и съща част на носилка на котенца и остава pryamouhie.

За да се получи здрав потомство, има няколко характеристики на чифтосване шотландски котката.

На първо място, шотландски пъти се поберат само pryamouhie котка на същата порода. И обратното, ако котката ще Лоп-Уши, за да се получи гънка на носилка на котенца, майка-котка трябва да има изправени уши.

На второ място, котки за разплод се опитват да изберете един цвят, тъй като няма да бъдат необходими неравномерно оцветени котета.

Scottish Fold котка не е седнал на ръцете си, куц задни крака в предния или задния крак

Scottish Fold е доста самостоятелна и ако не искате да седне на ръцете си, а след това да я накара да мине време на колене - безполезно занимание. С тази нужда да се помирят.

Но накуцване на предния или задния крак, не трябва да се пренебрегва. Шотландските Сгънете котки са склонни към заболявания на опорно-двигателния апарат и по-рано лечението е започнало, толкова по-добре за животното. В противен случай, може да се наложи операция.

Scottish Fold цвят и заболяване на очите, сълзене на очите, ако, грижа за очите

Scottish Fold съгласно приетите стандарти, може да има зелени очи и мед кафяв оттенък. Хора с цветни очи са отхвърлени.

Друга особеност на окото котки от породата е неговото разкъсване. Това се отнася най-вече на котенцата. Причината за тяхната "пищи" се дължи на структурата на съкратен муцуната. Така че понякога четириноги приятели на дневна база е достатъчно, за да се измие разтвор очи лайка или силен чай.

Ако причината за прекомерно сълзене на заболяването е в окото (конюнктивит, увеит, заболявания на рог или лигавицата, и т.н.), трябва незабавно да се свържат офталмолог клиника. С очите заболявания не са били шегуваш!

Highland Fold шотландски Fold дългокосият

Порода Highland пъти - това е едно и също шотландски кошарата, за разлика от шотландските гънки има дълги коси капак, чрез които ушите на котките главата стават почти невидими, а муцуната на животното е подобно на главата на Бухала.Scottish Fold шотландски Fold или цена

Порода шотландски Fold шотландски Fold или придобиване на признание от "собственик котка". Цената на тази порода котенца варира в зависимост от кръвни линии, цвят, външен вид и възпитанието на животното и е средно около 100-200 долара.

Scottish Fold Наличен

Scottish Fold отнася до хипоалергенни породи, и все пак, преди да се установи в косматото си приятел с алергии не може да навреди да се уверите, че животното няма да ги предизвика остро заболяване.

Scottish Fold котка коняр, какво да направите, ако се изкачи вълна

Порода шотландски пъти пъти вълна - неговата биологична функция. Затова експертите настояват за ежедневно сресване на косата мъртъв. Проблемът е също частично елиминира чрез избора на компетентен животински диета и добавянето на храна, особено по време на линеене, витамини и минерални добавки.

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво

Scottish Fold котка лилаво