С каква цел, в който живеем, или как да направят живота ви по - наистина смислен! (За тези, които имат

Всички ние сме представители на човешката раса така да се каже на своя бог дал на нас или някой друг не е отпусната определен период от време се опитва да живее живота си както искаме. Наистина, в повече случаи, ние не живеем както бих искал и се оплакват от съдбата си.Мисля, че много пъти много от нас трябва да си зададем този въпрос: "Защо живеем? "Или" Какъв е смисълът на живота ни и къде отиваме? "

Всеки от нас има свои собствени цели и планове за това как да се разпределят своя живот и в каква посока да изпратят своите стремежи, защото много от нас имат една мечта. Задайте си въпроса, имате ли мечта?

Ако не е, тогава определено трябва да се промени нещо в живота си. Мисля, че не съм единственият, който иска да ви посъветва да промените живота си и да го направи интересен и смислен.

На примера на себе си, ще ви кажа, че аз лично направи живота ми смислен и интересно. Но как? Отговорът е прост: Аз не съм намерил по нещо за всеки, и тази дейност е пряко свързана с моята мечта, която мисля, че през цялото време. Какво е мечта? A: Искам да стана финансово свободен човек и не се нуждаят от пари, които работят за пари за някои чичо! Може би си мислите, че, добре, това е една стара песен, а това за дълго време и всеки иска, че всичко не е толкова лесно, колкото изглежда в действителност.

Моят отговор е: Знаете ли кой през цялото време в нещо съмнение и страх от промяната, и ще стагнира. Разберете, че животът ви не се променя, ако ще правя само това да мечта и съмнение. Кой може да промени живота ви към по-добро? A: Само вие!

Знаете ли какво се е случило с моя marovozreniem когато чета тези книги, които аз препоръчвам една от моя добър приятел? Животът ми е наистина изпълнен със смисъл! Предполагам, като повечето почтени наемни работници днес все още ходя на работа и да работят за пари, както вие мислите. Къде отивам?

Къде сме главно харчат парите си след всяка редовна заплата? Разбира се на себе си и на другите, с техните зависимости, различни дреболии, че ние никога не могат да бъдат необходими. И колко сега пиян бира и пушат цигари?

Имайте предвид, че, без да се чака за следващия ден на плащане - всичко спечелил парите ни просто изчезват, а ние не знаем къде да получите повече.

Аз съм човек като вас, аз нямам специални таланти, с изключение на това, че две висше образование неизползвани. Разликата между теб и мен не е толкова голяма, защото аз съм просто обикновен инвестират част от парите в инвестиционни инструменти. Това не е толкова трудно и рисковано, колкото сте избрали в началото. Основното нещо е да не се бърза наоколо, за да разбере.Аз ще ви кажа просто: "Плати първо себе си!"

Аз не искам да се обадите, за да се гарантира, че вие ​​сте в нещо в момента отказан. Далеч от това, мисля, че няма да е трудно, след като всеки от неговата заплата да бъде изолиран от общия размер на само 10 или 20% от парите, за да те инвестират в са най-добрите финансови инструменти, които с течение на времето ще ви донесе големи печалби, и в края на краищата може би 10 години, считано от сега - 15 - ти ще бъдат финансово независими!

Ако не вярвате, а след това просто трябва да се направи необходимото четене литература и посещаване на специални семинари за обучение по инвестиции.

Знаеш ли как се чувствам в момента? О, добре, защото имах доверие в това, че сега имам една сбъдната мечта и животът ми се изпълни с истинския смисъл на думата!

Колко хубаво да се чувстват, че не са глупави труда в "Чичо", а след това да прекарат всички спечелени. Можете работи усилено за това, така че не се работи за пари, но парите сами ще работи за вас! Как те ще работят за вас?

Много просто. В действителност, много от тях мислят, че знаят какво е пасивен доход?

В много от тях знаят разликата между просто отлагане на пари под възглавницата или в банка от тази умишлено поставяне на парична сума в най-добрите финансови инструменти. В крайна сметка, ако това се прави редовно и не се страхувайте, защото това е рисковано. В крайна сметка, след дълъг период от време, може да се превърне в милионер долар със солидно пасивен доход е нещо около 2 - 3 хиляди долара на месец. И може би повече. Всичко зависи от това колко можете да редовно да инвестира в тези средства, които са от парите, вземане на повече пари и в какъв процент.

Нека не заобикалки. Името на тези средства. Защо пари? Да, защото не е необходимо да се правят пари от нещо като божество или смисъла на живота му.

След като прочетете съответната литература и посещения в сайтове като.

и други подобни, аз мисля, че няма да се колебае да се предположи, че се инвестира -

това е твърде рисковано.

След като се запознае с инвестиционния свят и да получите отговори на вашите въпроси от тези, които най-малкото, аз ви доведе тук, вие ще разберете

Какво запаси, за да изберете, ако сте решили да инвестират в собствения си без чужда помощ, информация може да се намери, като напишете в търсачката "Най-добри запаси за инвестиции" или посетете Промоции - FinCake. Ако сте нов - в избора на ограничение, само на "сините чипове".

Ако имате нещо много да се инвестира, да получите втора работа, или да разбере как - или малък бизнес. Не забравяйте, че колкото повече вие ​​ще имате възможност да се инвестира, толкова по-скоро дойде на дългоочаквана си мечта! Име, което - финансова свобода! Така че, защо се колебайте и се хвърлят пари на вятъра? Започнете пътя си към голяма мечта е само с една малка крачка. Силно започва да инвестира част от парите във финансови инструменти, и вие ще бъдете приятно изненадани от това, което се е случило с парите си! Най-важното е, че го правя редовно, разделете си инвестиционен портфейл за няколко вида депозит и е необходимо в дългосрочен план! В края на краищата, ние сме инвеститори, а не търговци. които не се изгради своя капитал и да се спекулира с акции в краткосрочен план. За да научите как впоследствие да поддържа своята натрупан капитал вие сте длъжни да се научи, след като изпадна в интересния свят на инвестиране.

Подобряване на знанията си и съм сигурен, че ще дойде ден, когато сте без никакво съжаление вълна към "чичо" писалка и кажете сбогом! Струва си да се вземат на сериозно вашите финанси и днес, защото утре може вече да е станало твърде късно!

Рови, давай напред и да се постигне целта, която със сигурност ще ви направи силно мотивиран човек и да запълни живота си с полезен смисъл!

Как да спечелим пари в писане на статии за уеб сайтове?