Риболовни тайни как да се съберат стръв

В момента, всеки може да си купи плувка прът, той ще бъде напълно готов за улов на риба по какъвто и езерце. И ако това е наистина така? Може ли същото да бъде универсални и аксесоари за средни езера и реки с изразена тенденция? Всеки риболовец, дори и с минимален опит, лесно опровергават тази възможност. Тогава възниква друг въпрос: "Как да се съберат стръв за риболов на различни видове водни басейни и различни риби?" И наистина, как? Има само личен опит, постоянно експериментиране и дребни препоръки ще го направя.Как да се съберат на плувка прът?

Как да се съберат на стръв плувка прът
Най-простите и все пак повечето хора се справят с обща плувка прът. Той е идеален за езера, езера, малки реки, канали и backwaters. Хвани с помощта на риба може да бъде както от брега и от лодка. Нека да видим как да се съберат на стръв за риба и кълвяха и нокти на куката. Първо, самата пръчка. Тя е с различна дължина и различна тежест. За реки и backwaters, където дълбочината започва малко по-далеч от брега, по-добре е да се вземе по-дълъг от тоягата и ако риболов възниква от една скала, тя ще се вписват перфектно и по-кратък. Що се отнася до теглото, а след това всичко зависи от удобството и комфорта на рибаря и размера на очакваната трофея. По-рано през плувка прът комплект инерционни барабаните на. В момента те все още запазват водещата си позиция. Но постепенно заменят своето нагреватели намотка. Те са удобни и практични, освен това, рядко се съборят.Как да се съберат на въдицата? Леса, куки и поплавък

Как да се съберат на стръв плувка прът
Следваща ще трябва да вземе решение по въжето. Тук не е необходимо да се експериментира. Wicker и други опции за предене на poplavochku не е необходимо. Номерът е как правилно да се съберат на въдицата е в простотата на оборудване. Риболов линия се навива на макарата обикновено, но ще трябва да избере диаметър в съответствие с теглото на рибата рибар ще ловят риба. Така че, за по-малките видове (яки, мрачна, хлебарка, Leucaspius) е съвсем наред 0.1-0.15 мм. Е, за трофеи големи (костур, хлебарка, шаран, лин) стръв се поставя диаметър монофиламенти 0,18-0,2 мм. По-плътна вземе справи не е необходимо. До края на въдицата е прикрепен малък печати. Сега за поплавъка. Той е избран в зависимост от тежестта на потока в резервоара. Нещо повече, дебелината на поплавъка. С цвета и формата трябва да експериментирате, като тези характеристики са уникални за всеки резервоар. Ако на мястото, където се извършва риболовът, има щука, то ще трябва каишка. Hook постави отново в съответствие с размера на рибата. Но това е по-малко на събранията, на върха трябва да бъде малко по-встрани е била отхвърлена. Така че рибата ще се намери.

Как да се съберат основание за риболов с въдица?

Как да се съберат на стръв плувка прът
Bottom въдица, за разлика от poplavochki, предназначени да не хване под самия бряг, и по-далеч, където тя е по-дълбоко. Разликата в тези съоръжения, които в Donkey плава отсъства. За ухапване уведоми алармата. Обикновено, това е камбаната или звънци окачени на върха на пръчката. Също така, в долната част има тежък товар на предавка. Има голям брой инструментална екипировка варианта, всеки от които е предназначен за конкретна риба. Често, вместо да се използва чрез печати.

Как да се съберат на стръв плувка прът