Ресторанти и банкетни зали за сватби в Москва, където да прекарат сватба

Ресторанти и банкетни зали за сватби в Москва Къде да прекарват сватба


Трапезария за сватби

- Максимум капацитет на помещението не трябва да бъде по-малко от 30% повече. от броя на гостите ви- ястия от менюто на тегло банкет (добив в гр.) за 1 гост трябва да бъде поне 1 кг (ако по време на банкет най-малко 5 часа)

- осигуряване на всички условия на банкета, вие сте посочен в договора с ресторанта. Не забравяйте, че на първоначалния договор, подписан от лицето, което отговаря на ресторанта трябва да бъде в ръцете си, преди времето на банкета.

През лятото, когато има мнозинство от сватбени тържества, най-популярният избор на място - палатка на терасата на природата или лято.

Палатка в Pleasant Стандартна конструкция купол голям десет милиона тона, изработена от PVC. Marquee оборудвана за всякакви метеорологични условия. Удобна банкет с капацитет до 130 души, в менюто от 3000 рубли, на 4 км до Околовръстен път, близо до палатката на реката (воден).

Палатка "Forest вила" в имението се намира в елегантна живописно място в гората, близо до езерото.

Режимът на банкет в продължение на до 60 лица за прием на 100 души.
Минималната цена на менюто банкет за 1 човек. 3500 рубли. + 15% за обслужване.

Цената на наема на шатрата включва: перде плат цвят мек крем (тавана на шатрата и странични стени). подови настилки (ламинат) слонова кост, стационарен тоалетни Vip-класа с всички необходими удобства, допълнително десет тон под Welcome зона в случай на студено време са на разположение, газова гъбички, одеяла и чадъри за гостите!

Луксозен зона за банкети за престижните празници

Банкет меню от 5000 рубли.

Ресторант Lounge - 200 души.

Лято terrrasa - 300 души.

Beach Club - 200 души.

Мини палатка - 40 души.

Палатка площ от 460 кв.м.
Минимална кацане от 90 души.
Депозит 400 000 в колекцията, 350 000 от понеделник до петък, Sun

Палатка банкет от 30 до 120 души. Седящите договорености за кръглите маси за Европейски парламент.
Наемете палатка: PT 50000 рубли. SC 60000 рубли. Sun-Thu 40000 рубли.
Цената на менюто банкет за 1 човек. 2750 рубли. (Вкл. 10% услуга).
Алкохолните напитки са разрешени в случай без "корк такса".
Срещи текстил (тапицерия за мебели, покривки за маса, бели салфетки) се предоставят без допълнително. дъска.
** При поръчка на банкет на 50 души отстъпка за отдаване под наем.

Зала "остров" от 20 до 65 души. Седящите договорености за европейските правоъгълни маси.
Зала под наем 17 500 търкайте. / 8 часа.
Срещи текстил (тапицерия за мебели, покривки за маса, бели салфетки) се предоставят без допълнително. дъска.
Цената на менюто банкет за 1 човек. 2750 рубли. (Вкл. 10% услуга).
Алкохолните напитки са разрешени в случай без "корк такса".

Зала "Green Grove" от 40 до 140 души. Седящите договорености за европейските правоъгълни маси.
Зала под наем 21 000 търкайте. / 8 часа.
Срещи текстил (тапицерия за мебели, покривки за маса, бели салфетки) се предоставят без допълнително. дъска.
Цената на менюто банкет за 1 човек. 2750 рубли. (Вкл. 10% услуга).
Алкохолните напитки са разрешени в случай без "корк такса".

Зала на "Слънчева долина" от 50 до 180 души. Седящите договорености за европейските правоъгълни маси.
Зала под наем 30 000 търкайте. / 8 часа.
Срещи текстил (тапицерия за мебели, покривки за маса, бели салфетки) се предоставят без допълнително. дъска.
Цената на менюто банкет за 1 човек. 2750 рубли. (Вкл. 10% услуга).
Алкохолните напитки са разрешени в случай без "корк такса".

"фрегати" банкетната зала 50 - 350 души.

"Лагуна" Ресторант на 10 - 40 души.

"Лагуна" банкетната зала 20 - 70 души.

"Cabin Cafe" Ресторант на 10 - 40 души.

"Claw" Лятна Tent 60 - 300 души.

"Малки Палатка" 20 - 100 души.

"На кея" павилион 10 - 40 души.

Най-популярните сватбени ресторанти:

Удобното разположение и достъпни цени от 1500 рубли на човек. Банкетната зала от 50 до 250 души.

Прекрасен ресторант за всяка празнична банкет. Заслужаваше репутация като ресторант в продължение на години. Това наистина е доказан място, където специалисти работят. Добро местоположение на Grand грузинеца. Две стаи за банкети за до 150 души

Банкет меню от 3500 рубли.

Синята стая - 40 души.

White Hall - 50 души.

Срещи менюта от 3 000 търкайте.

Само на 7 км от Москва до Киев магистрала, както и ще се озовете в Park Manor "Valuevo", където можете да отпразнуват сватбата си в палатка или в балната зала. Beauty Valuevo може да се превърне в шикозен фон за най-красивата сватба.Банкетна зала "Градина Da Vinci" - 70 души.

Банкетната зала "София" - 50 души.

Банкет меню от 2400rub

В непосредствена близост до кольцо, на Orlikov алея разположен на два етажа мултиплекс ресторант, "Колелото на времето".

В менюто на ресторанта се сервира традиционна европейска кухня, както и ръководи кухня добре известен готвач от Сърбия. Ресторантът е разположен на два етажа и разполага с 4 стаи и лятна тераса. Всяка от стаите е готов да приеме банкет по повод сватба, годишнина или фирмено събитие. Стаи доста изолирани и гости разнообразие от дейности в различни стаи, няма да се припокриват и да си влияят взаимно.

Main Hall (на 2-ри етаж) - 200 души.

Малка зала - 20 човека.

Камина стая - 50 души.

Лятна тераса - 20 души.

Зала партер - 50 души.

Банкет меню от 3000rub.

Ресторантът на Воронцов Паркът е особено добра своите мебели в светли цветове и по тази причина е опция печеливша за сватба. На лятната тераса на ресторанта, за съжаление не се провеждат банкети.

Банкет меню от 4000 рубли.

Основна Зала 75 - 160 души.

Камина стая - 45 души.

VIP зала - 20 човека.

Лятна тераса - 100 души.

Уютна прекрасен ресторант. Има добро осветление и озвучаване, има концерти. Удобно разположен в близост Метро Червената порта. Hall е най-подходящ за банкет за 40 души.

Банкет меню от 2300 рубли.

В северозападната част на столицата, банкет комплекс "Imperial Hall", разположена на Ленинградски Avenue в близост до спирка на метрото станция "Динамо". Институцията разполага с две просторни зали. Първоначално е било планирано да отвори казино, но времето е направила своите собствени корекции във връзка с промени в закона трябва да бъде променен спешно концепция.

Не е далеч от "Imperial Hall", е голям Палатка "Емералд" в двора на хотел "Аеростар". Палатка е оборудван с всички необходими технически средства за банкети през цялата година.

Зала "колона" 150 - 200 души.

"Империал" зала (огледало) 150 - 180 души.

Палатка "Емералд" - 250 души.

Просторните стаи за гости с високи тавани и кристални полилеи, изработени в класически стил преминали топки с кралското семейство. Ето защо, в "Консулът" може да се чувства "статус" ниво на събитието - интериора и атмосферата на.

Банкетната зала "Консул" в Ostozhenka провежда сватба и корпоративни банкети, чествания на годишнини и дипломирането. Вътрешността на голямата зала е идеална за всеки празник, и в своята "основен проект". Ние предлагаме разнообразие от ястия на европейските, руски и ориенталски ястия. Гамата включва традиционни и вкусни ястия.

Голямата зала - 130 души.

Камерна зала - 45 човека.

Веранда - 100 посетители

Просторен банкети за 200-250 посетители.

Граничи с просторна тераса с изглед към живописния бряг на река Москва и снежнобелите яхти - любимо място на посетителите в летните месеци.

Като част от мащабни социални събития, които често е домакин на ресторант «Fusion», дневна зона и коктейл за добре дошли за гости, намираща се в близост до входа на ресторанта, в зеленина кафенето уютна зимна градина «Азия».

Fusion отдавна спечели симпатиите на публиката Москва. Стилен, модерен, хладно - така казват за ресторант "Fusion" в City Mall на Crocus.

Размерът на минималната ред в края на местата, на банкета - 500 000 рубли.

Просторен банкети за 200-250 посетители.

Граничи с просторна тераса с изглед към живописния бряг на река Москва и снежнобелите яхти - любимо място на посетителите в летните месеци.

Голямата зала - 80 места.

Средна стая - 50 души.

Малка зала - 20 човека.

Банкет меню от 2500rub.

Ресторант "Manor - Парк" - самостоятелна къща със собствен територия на брега на реката в Serebryany Бор. В допълнение към стаи в ресторанта, "Manor Park" е една голяма поляна, която е с лятна тераса с много маси и кей с малка палатка банкети.

"Manor Park" Сребърен бор съчетава просторна дървена "имение", открит кафе на открито веранда, пясъчен, тревните плаж с шезлонги, детска площадка, зимна пързалка. Всеки уикенд игра tapor. През лятото, откритата зона на Serebryany Бор държим концерти, организира джаз вечери. Целият сезон работен кей за лодки. Посетителите могат да се потопят в чистите води, плувни на надуваеми "Чийзкейк" и топки, бадминтон и тенис. През зимата, Сребърния гора може да отиде с кънки или пързалки - на ledyankah.

В Сребърна гора ", Manor Park" разполага със собствен паркинг за автомобили (100 паркоместа). Също така тя предоставя удобен паркинг за две колела транспорт. В "Barsky къща" две стаи - с открит огън (до 70 души) и панорамен, с изглед към река София. Стилният интериор е създаден с помощта на само естествени материали.

Право на брега на езерото в централния парк "Останкино" е малък жилищен дом с евтини квартири. Къщата е облицована с дървена ламперия и малко като уютна кабина. Това е "български чай."

Банкети за до 60 гости

Банкет меню от 2500 рубли.

Детска площадка край езерото - 350 души.

Банкет меню от 10 000 търкайте.

Минималният размер на банкет в "Довил" 1,5 милиона рубли

В елитния село със същото име "Довил" е платформа за празниците. Историята на селото датира от 18-ти век, когато на това място е имението е известно в момента на търговеца и филантроп Korzinkin. Ресторант "Довил" е направено в класически френски стил "модерно" край на 19- началото на 20 век. Това е една красива къща, разположена на брега на голямо езеро. Ресторант "Довил" - просторна зона за банкети на брега на езерото, с достатъчно място за уединена почивка, включително красива ковано желязо беседка, разположен на брега на езерото. Капацитет банкет район "Довил" ресторант в банкетната режим до 350 души в режим на коктейл, до 1000 души. Ние имаме всичко необходимо в случай на лошо време. В центъра на сайта фука голям отопляем басейн. Ресторант "Довил" - е идеалното място за провеждане на сватбени тържества, корпоративни събития, годишнини, презентации. Той предлага плавателни съдове за удоволствие. По желание можем да организираме фойерверки, фонтани и т.н.

В ресторант зала - 120 души.

Банкетната зала - 500 души.

Перголи - 250 души.

Банкет меню от 1500 рубли.

Държава ресторант "Lakada" се намира на обособената територия със собствен езеро, различни павилиони от 12 до 25 души, някои от които са точно на водата, както и главната сграда на два етажа.

Площта на имота е наистина голям! На сватби има перспективи за фотосесии, може би дори и за настаняване на гости, посещаващи относно регистрацията на брака, както и, организиране на фирмени мероприятия и частни празненства, има много места, където в топлите месеци на годината можете да организирате коктейл за добре дошли.