Ремонт на шевни машини със собствените си ръце и регулиране на настройката

Това дойде в да се определи шевната машина? По отношение на продуктите, тъй като Сталин нищо ... Работи днес. Съвременните аварии измъчват, много бездомни кучета настройки, които изискват поправки, за да получите желания резултат. Нямам нищо против напредък, но обществото, загрижени за консумация, историци смятат междинния етап. Подобно на данък върху мостовете, построени в средновековните феодали да obkladyvat почит на пешеходци. Достигнал лудост: структури, изградени върху нивото на земята с цел печалба. Нередовни неща, подобни на древния необузданост, нещо от миналото. Ремонт на шевни машини със собствените си ръце, за да се направи хубаво! Слаба половината силен бродерия, когато у дома силен помощник.Как да се коригира шевната машина

Историята на шевната машина

През 1953 г. видях освобождаването на историята на Клифърд Саймък, пръстен около слънцето. Смисълът на парцела: в орбита са безброй безброй земи, разположени в паралелни вселени. Събития разгъната на фона на едно любопитно изобретение на вечните крушки. Тогава дойде vechmobili. Клифърд е описано падането на консуматорското общество, стоките се купуват веднъж, използвани за цял живот ... помня революция Сталин се е случило, на трудещите се, от страх да не загуби работата си, започна да смачка модернизираните растения, най-интересното нещо е построен от хора се придвижват между измерването. В пръстен около слънцето.

Преди 1829 сферата на изобретението на шевни машини се смята за неуспешно, въпреки че Леонардо да Винчи е създаден първите чертежи, което би било равно на бъдещите поколения. Ерата на французите произвежда шивач Timonen направи дървен модел, който веднага започна да копирате, възпроизвеждате. Един заменя няколко чираци. Дойде масовите демонстрации на майстори, които са видели заплаха за съществуването (Чудя се какво ще правят управниците, създаване на компютърни учени, вземането на решения, могат да се измъкнат, а след това да унищожи?). Нещата са отишли ​​далеч: разбила 200 местни шивачи магазин нови механични машини шевни, Тимон трябваше да бяга, страхувайки се за безопасността на живота. Не за първи път: изобретателя на стан Такава съдба сполетяла.

Как да се коригира шевната машина

Оцеляване в технологичната революция, плодовете

Вижте също: поялник коса с ръцете си

Brother се появи, Dzhanome, Bernina, както и други марки шевни машини. Хората се страхуват от промяна, но промяната е неизбежна. Революционерите спъват развитието. Представете си, ако изобретателите гласове за производство обещаваща технология. Човечеството ще продължи да изследва пещери и дървета вместо на градовете с високи сгради.

Как да се коригира шевната машина

Създаване на шевната машина

Веднага напомни на съвременните икономични лампи. Имаше възможност да говорите с един стар шевна машина, стана ясно, най-вероятно, тъй като изобретяването на технология, за да се запази принципът, конфигурация. Качество на данните не е било. Докато гладки повърхности са отворени (нанотехнологии), успяхме да изградим един силен сплави. Вътре, въведени от mainshaft преносната манивела. От работата си движещи се части на шевната машина. Какво ще бъде обсъдено по-долу, се състои в поправка на ръчни шевни машини:

  1. Иглата е пряко свързан с вала. С цел предоставяне на постъпателно движение нагоре и надолу, която се проведе в рамките предаване манивела. Окото на иглата се прави, когато това vdevaetsya нишка. При движение надолу на плата е пробита, цикълът се улавя от совалката движи в кръг в същата посока в другата. 1 на главния вал революция има време да тичам напред-назад.
  2. Совалката се задвижва от отделен вал, свързан към главната от коляното. Фазата на движение се регулира с един винт. Спомагателен вал може да се върти по отношение на основните. Постигната движение синхрон. Обсъдете ремонт на совалката шевната машина на.
  3. Третият компонент, който осигурява движение на тъкан по шева в желаната посока, ленти са назъбени. Изработен е от стомана, движейки се като човешко стъпало при ходене. Слез, върви напред, стани, се върна. На всеки бод има един цикъл.


Важно е да се постави вертикално положение на зъбни рейки. Когато намушкване на иглата в тъканта на горния ръб на зъбите са на нивото на масата за шевна машина.

За разлика от други устройства, зъбни рейки, задвижвани от два вала. Един от тях е отговорен за хоризонтално движение, а другият - за вертикалата. Метод за настройване на първото. Закачен на оста на съответния винт вал променя позицията на сегмент спрямо фазата на основния вал. Достигнал правилната настройка на предавките барове.

Важно е да се гарантира правилното положение на иглата по отношение на совалката. Не забравяйте трите забележителности, които са и гледат нагоре към. Забележка: Що се отнася до сегашните модели, старите подредени по различен начин и се изисква настройка веднъж на сто години (от изобретението два пъти)!

  1. В долно положение на иглата око 4-6 мм под дюза вертикална совалката.
  2. Чучур сравнение с ъгъла на игли кука - разстояние от горния ръб на гърлото дупки е 1 mm.
  3. Когато горният ръб на планката съвпада с долния ръб на дюзата за транспорт, последната трябва да надвишава иглата от 1 mm.

Вижте също: Система за домашно кино със собствените си ръце

А груба ориентация, можете да го използвате за украса на хоризонта за необходимостта от ремонт шевни машини със собствените си ръце.

Как да се коригира шевната машина

Една мъдра майка правилно инструктира дъщеря

Това се контролира от шевни машини

Ремонт на път с шевна машина не е единственото нещо, което можете да направите. Стегнете петата се регулира, така че тъканта вече не е обхождане. Това е специален винт. Вътре стои пролетта, тъй като корекцията може да бъде груб, нужда рядко. Що се отнася до продължителността на споменатите шевове. Препоръчва се по-често, голям за фини тъкани - рядко. В механични машини на дръжката е включен и да се обърне, неудобно, когато искате да шият кръпка, за надписите по-добре да не забравя.

Много по-важно да бъдат определени правилно стягане на горния и долния конец. Ако всичко е направено правилно, ще има редица неприятни ефекти, когато се използва шевна машина:

  1. Когато спокойна напрежение на горната нишка линия под волята на шева. Коригирана специален механизъм за корекции, докато резултатът е задоволителен. Може да отслаби долния конец на бобината зъб. Важно е да знаете: Не прекалено хлабав - шева не работи - твърде силен - нишка може да се счупи. Последните два случая са неуспехи, да вземат под внимание.
  2. Ще се направи на горния конец е твърде много - тъкан започва да се затегне. Тя може да се види на неравномерно ръбове издигане на. Можете да освободите горния конец, за да дръпнем дъното. Забележка: Да не стане твърде ревностен. Плъзнете конец се къса, както е посочено по-горе.

Когато тъп тънка игла се пропуска шевове. Брой нишки съответства на броя на иглата. В съвременните шевни машини, една функция, която трябва да се разглежда. За всеки един от иглата под повърхността на масата сложи ограничителя на ръководство не дава една крачка към върха. Разстояние до него е по-голяма от дебелината на плата. За съжаление, ние не може да доведе симптом, само имайте предвид: виждал такава обстановка. Ремонт подножието на шевната машина има специална функция: включването на дистанционно устройство. С изключение на разликата малък бутон. Ремонт педал шевна машина е по-близко дърводелство, запояване чл.

Кажете ми, моля, имам машина Minerva мс 80. Днес, написа нещо върху него, след известен период от време, тя започва да драска по много висока скорост, като натиснете "Стоп" - не спира, опита се да изключите педала - едно и също нещо, няма промяна.

Здравейте на всички. Аз имам две машини, Подолски и Чайка. Подолски, просто, не капризна и Seagull се нуждае от известно внимание. New беше много здраво по време на път. Трябваше да го развиват с помощта на паста ПИ. Совалката беше стегнат възел. Задвижващият ремък е бил слаб, в застой. Аз не съм намерил нова продажба, зашити с полу kapron нишка. Полуфабрикати кожени ми даде с дреха фабрика. Mashieka често разкъса горния конец. Едва по-отблизо, че здраво конец идва след бобината чрез малко устройство под налягане. Ами подсветка крушка изгаря, то е така, сменете крушката. Педал спрели да дават гладко протичане машина работи само при високи скорости. Известно време инерция показва с помощта на авто-трансформатор от стар тръба телевизия. Аз наскоро съди педала, създадена сега обикновено регулира настройките на педала на газта. Днес, дори и зашити с внучката й odezhku за кукли. Чайка добра кола, добре, може би имаме малко с по-долу. Въпреки че устройството за повече от 30 години, но успокоят - Работа жена много я шиене. Добър автомобил "Чайка", само да се грижи за нея, тя обича да се гали. А аз предпочитам Подолск, най-малко за нея и нямат никакви обрати, но непретенциозен ремонт на дрехи - това е всичко. Успех на всички вас.

Здравейте, имаше проблеми с моя скъп любим машина BERNETTE 55, спря да вземете конеца от калерчето. Аз трябва да кажа, че аз не съм начинаещ и с настройките, аз "вие". Вдигна транспорт - трансфер на буталото е в насипно състояние и не взема позиция позиция (той се мести в дясно). Разглобена тяло достига зъбно колело, което причинява буталото да се движи, в зъбни два винта (шестостенни), болт намаля значително се, вторият I развийте, изложени на буталото в желаното положение и се фиксира с винтове (съвпада с отвор в шахтата) и Но на втория винт не се изравни с отвора и я затегнете, не съм, защото Аз не виждам смисъл, защото тя не съвпада с отвора. Опитах се да мига на линията - всичко изглежда наред. Така че въпросът е, това означава ли, че колянови валове? Как се лекува? Аз разрови богата информация и наистина не го направи. Трябва да кажа, че градът е малък и няма майстор, така че единствената надежда за себе си.