Регионален консултативен и Диагностичен център за деца в Москва

Услугите, предоставяни в центъра, са ефективни поради работата на квалифицирани специалисти. Въз основа на регионалния консултативен и диагностичен център в Москва за деца получават такива лекари като нефролог, уролог, Аудиолог, логопед. В допълнение към тесния посоката на движение на лекарите и специалистите на стандартните области: педиатрия, кардиология, хирургия, офталмология и др.Центърът предоставя услуги за диагностичните тестове, включително и електрокардиограма, различни ултразвук, neurosonography, ежедневно следене на кръвното налягане и др.

в центъра на града е доста удобен за градски транспорт. Установяване се намира в непосредствена близост до метро станции "Тула" и "Серпухов" на пътуването им отнема около 10 минути. От "Dobryninskaya" метростанция можете да намерите на всеки транспорт и слезте на "Детска клиника", която ще бъде трети подред.

Като прочетете ревютата на интернет, имам опасения, когато се свързвате с агенцията. В действителност обаче, че е много по-добре, отколкото в ума ми. Първо се опита да достигне в системния регистър с мегафон, половината не биха могли да се оказа, че това е само проблем с клетъчна комуникация. След набиране на телефона с Beeline взети веднага, ние обясни всичко и помогна с рекорда, който вече бях доволен. След като излезе от бойното поле, ние всички се обяснява ясно и показано проведе здравословно състояние диагноза и дори помогна за привличането на САЩ бързо, без да среща.Като цяло, отношението на лекарите и медицинските сестри към пациентите и родителите са много приятелски, така че всичките ми страхове са неоснователни! Центриране прекрасен контакт тук и не се притеснявай!

Центриране достатъчно добър. Имахме проблеми със сина си след раждането си той е в интензивното отделение, но той е помогнал бързо и всичко се подобрява. След това все още имаше някои трудности с здраве син, но педиатър в центъра знае работата си, и ние бързо се справиха с всички проблеми. Много благодаря на болничния персонал за почтително отношение към малките пациенти и тяхното здраве!

Ние пристигнахме в болницата, като че ли бяха в паралелна реалност. Почти не опашки, медицинския персонал, работи добре, приятелски настроени и отзивчиви нагласа. Много щастлив с тази институция за винаги ще се прилага тук диагнозата.