Разберете! Как да се научите да правите салто - съвети за това как да се научите да правите салто назад и напред

Flip - акробатични основен елемент. Но, независимо от факта, че тя се използва в арсенала на професионалните спортисти, е възможно да се научат сами. И ясно доказателство за това е този вид на улица спорта като паркур. Така че днес ние ще разберете как да се научат на елемент като салта независимо и бързо.Съвети за това как да се научите да правите салто напред

Този вид превъртания е основа за по-нататъшното развитие и проучване на нови видове. Ето защо, ние ще започнем с него. Първото нещо, което трябва да прекарат известно време за укрепване на мускулите на краката, тъй като те действат като усилие на натиск и да се грижи за всички натоварването на приземяване. Можете да използвате въже, за да започне да се изпълнява в продължение на краката суап - това ще бъде достатъчно.

Първото и най-важното правило - скок трябва да се направи с чорапи, в никакъв случай не и с токчета и кацане трябва да бъде мека. По този начин, можете да се осигури безопасното изпълнение на елемента.

Веднага започват да се научат флип елемент не е необходимо. Като за начало това ще бъде достатъчно, за да научите някои подготвителни упражнения - салто и буркани. Когато тригер можете да работите на групата, да направите това упражнение изправяне, толкова дълго, колкото смятате, че тя е била доведена до автоматизъм. При осъществяване на по-добро от това да натиснете главата й към гърдите си, и да доведе колене близо до главата си, да ги поставят настрана.Буркани - упражнение, което ще ви помогне да свикнат с въртеливи движения и не дезориентирани при извършване на салта. Тя се осъществява с движение на проекта, ръцете се приведат в съответствие, направена малък скок и краката хвърлени над тялото. В този случай, ръцете действат като подкрепа.
По принцип тези упражнения ще бъдат достатъчни, за да започне да се проучи напред салто. След това отидете на елемента. За безопасността е по-добре да се в предната част на тепиха, но не забравяйте - тласък е направен от не положиха етаж. Вземете движение на проекта, преди да скочи вози нагоре ръце нагоре, се ръкуват по време на драматично сляза, като въртенето, а тялото на най-гъсто групираните. Правилното подреждане осигурява достатъчно въртене да ви върне обратно във вертикално положение.

Съвети за това как да се научите да правите резервно флип

Обратно флип, за разлика от предната част, взета от мястото, без да тичам. За да започнете да се наложи да изпълнява някои упражнения на батут. Скачане с разширяването на ръцете и тялото изправен и скачане с групата - елементи от данни се използва може да започне да се опита да извърши много обратно обръща. Чрез комбиниране на две подготвителни упражнения, трябва да се получи достатъчно усукване сила, за да се приземи безопасно на краката си, което прави завой назад.

За начало, можете да тренирате вашата позиция със застраховка или чрез използване на дупка за безопасност, които са оборудвани със спортни зали. Само тогава може да преминете към твърда повърхност.

Също така не забравяйте за укрепване на мускулите на врата. След неуспешните опити могат да доведат до падане.

След като научава основните видове превъртания можете да преминете към по- "екзотични" и ефектни елементи - арабски салто strikasat, overbag и др.