работи с кристали технология

Как да изберем най-Кристали лепило?

Кристали идват в няколко форми:

  • шиене;
  • гореща фиксиране или лепило въз основа на които преди лепене необходимо подгряване (или специален поялник);
  • камъни студено фиксиране, което ще се нуждаете от лепило.

Последният вариант се използва за декорация на нокти, лице, коса, както и продукти, направени от плат и стъклени предмети.Изборът самозалепващи кристали, трябва да се придържат към следните насоки:

Кристали Свързващите
Магазините предлагат голямо разнообразие от лепила. Шивачка предпочитани марки като E6000, E8000 (това водоустойчив и гъвкав след сушене); Creartec (водна основа, без миризма); Viva (от немския производител); UHU (с ​​изключение на торинския стъкло и могат да бъдат използвани в дизайна на ноктите).

Лепене кристали върху лицето може да бъде прозрачно лепило за мигли, и трябва да се купуват специално лепило за тялото, което понякога се продава в магазините спортни стоки.

Как да нанесете лепило, за да поставите на ноктите

За да залепите кристали върху ноктите си, ще ви трябва специално лепило, дребни камъни, клечка за зъби и пинсета под ръка. На работното място трябва да следва ясна последователност от действия.

1. Герб лака за нокти избран и ги оставете да изсъхнат добре. Просто вижте това, можете да преминете към следващата стъпка.

2. Да не се прилага лепилото директно на кристали върху ноктите. Необходимо е да изтръгне един празен лист хартия в малко количество. След това вземете една капка лепило с клечка за зъби и го постави на нокътя, на мястото, където камъкът ще бъде.

3. Бързо вземе пинсети кристали и постави на върха на лепилото. Изстискайте малко бижу. Трябва да се работи много бързо, за да залепите кристали не са имали време да изсъхне.

Кристали Свързващите
4. След всички камъни са залепени, е необходимо да се приложи друг слой от лак или безцветно фиксатор.

Премахване на кристалите може да бъде течност, премахване на лак за нокти.

Грим с кристали

Когато създавате зрелищна вечер грим лепило кристали често са по лицето на върха или под долния клепач. Като правило, този път със специален лепило цилиарното. Той е напълно безопасен, не предизвиква дразнене и зачервяване.Кристали Свързващите
Лепило кристали да се прилагат върху лицето, осеян с памучен тампон. Първо, тя трябва първо да изтръгне върху лист хартия. След това потопени в стик лепило и сложи край на зоната, в която имате намерение да се залепи камъка. След това, с помощта на пинсета бързо да реши кристали. Подобни действия се извършват с останалите камъни.

Кристали лепилото косата

Перфектното допълнение празнична прическа ще кристали в косите си. Те са много подходящи за къса коса и дълги къдрици, изискан стил и сплетени плитки. Косата може да избере за маникюр или плат кристали студена фиксация. И двете са еднакво добри задържане на косата.

Повечето от момичетата за фиксиране на камъните, за да изберете къдрици BF-6 - евтино медицинско лепило. За кристали на гел за коса е подходящ за коса фиксиране свръхмощните или специално лепило за мигли. Използването на един от тези средства, е възможно да се определи камъните гарантирани за 6-8 часа.

Ако искате да лепене кристали за по-дълъг период от време, а след това те се прилагат в началото на безцветен лак за нокти. В този случай, за да се отстранят камъните от косата, това ще отнеме специална лакочистител или ацетон, който прави нерентабилно коса.

За да залепите кристали, освободен с дебелина нишка в размер до 10 на коса. Лепилото се нанася с памучен тампон върху скала и много малко на брега, а след това на втория фиксиран страс косата на задната страна на гредата. По този начин, когато камъни за декорация прически се използват по двойки.

Как да лепило кристали върху стъклото

Преди да се пристъпи към стъклото, украсена с кристали, в основата, необходима за обезмасляване на употреба на алкохол. Лепило за кристали върху стъкло е поставена директно върху камъка. По-добре е да използвате клечка за зъби. След лепилото се нанася върху паста, тя може да бъде залепена към стъклото, като леко смилане на твърдото вещество от по-горе за фиксиране.

Кристали Свързващите
По подобен последователност останалите части са декорирани стъкло. След изсушаване, точка на лепило може да се използва за други цели. По този начин можете да украсите стъкло фото рамки, свещници и др. Г.

Лепене кристали до плат

Преди да започнете, трябва да се измие тъканта без използването на климатик или антистатичен агент. В противен случай, отделна част може да бъде обработен значение алкохол. Това ще позволи на тъканта, за да обезмасли и по-силни лепило кристали.

Кристали Свързващите
За да се създаде модел на дрехите се прехвърлят в тъканта с помощта на паус, в който прави малък отвор в местата, където те трябва да се поставят кристали. Самите камъни държат пинсета с тънки крака. След това се прилага по отношение на специално лепило паста върху тъканта, и внимателно да се прилага по въпроса. Необходимо е внимателно да се изравнявам на камъка, че е добре да го оправя. Ако кристали дават прекалено много лепило, на първо място трябва да бъдат отстранени с лист хартия. Ако това не бъде направено, моделът на плата ще изглежда помия.

Работа с кристали е модула, но в резултат можете да получите нещо уникално, прическа, маникюр или грим. Основното нещо - не икономисвайте при избора на лепилото и да я използват точно както е предписано.

Кристали Свързващите