Работа за ръка с кон

Целта на гимнастика - обучение гъвкав, здрав кон с добре развити мускули и се поддържа отлична физическа и психическа състояние на коня през неговия живот. Това може да бъде постигнато чрез прилагането на съгласувана система от гимнастически упражнения.Какво представлява траверс
Упражнение траверс (на английски език литература ще се сблъскате крупа-от гледна точка, Травърс, квартали-в) - вторият ключов упражняване, в който е построена гимнастика система. Първият ключов упражняване - едно рамо-ин.

Какво представлява траверс?

Traverse - хоризонтално придвижване на коня в три или четири песни. Предните крака са коне на стената, а в задната част на кутията се обърна навътре. Конят е огънат по посока на движение от главата до опашката.

крак Външен заден кон е поставена под корпуса и поема тегло.

Какво представлява траверс
траверса
Какво представлява траверс
Доближете се до правото

Упражнение рамо-вътре и траверс - две упражнения, в които е изградена изправяне на коня.

Те са противоположности един от друг, те са много тясно свързани в процеса на обучение и перфектно се допълват:

 • На рамото на вътрешния заден крак е доведен под центъра на тежестта. На бум външната обратно крак е доведен под центъра на тежестта.
 • На рамото на раменете на коня се обърна навътре. На бум се превърна в задника на коня.
 • На рамото във вътрешния заден крак пресича пред външната страна. Abeam конски външни кръстосани крака пред вътрешната.
 • На рамото на коня гледам вътре, движещи се по същото време директно. Abeam конят търси в посока на движението.
Какво представлява траверс
рамото в Traverse

Защо ви е нужен един траверс?

Целта на траверса - да преподават на коня да се провали външния заден крак под центъра на тежестта. При извършване на тази дейност извън крак се наведе и по-голяма тежест. Това има "събиране" ефект, за улесняване на раменете на коня.В това упражнение подобрява страничната флексия на коня и нейната координация на крайниците.

Traverse - отлична подготвителна тренировка за вземане на, пируети и галоп Menok крака:

 • Извършване на траверс диагонално - пропуск за
 • Извършване на траверс на малък кръг - пирует.
 • Когато един кон в галоп отива от ranversa право да преминават в ляво, има Менка крака.


Какво представлява траверс
3 или 4 песни?

Често говорим за изпълнението на траверса или 3 или 4 парчета. Но не се тревожете за тези условия! Точният брой на следи не е важно, те могат да бъдат 2,5 или 3. 97.

Важно е, че конят разочаровам двете задни лапи под центъра на тежестта! От конституция на вашия кон (дължината на гърба й и крака), ще зависи от това колко ще трябва да извършите песни траверс с цел постигане на оптимален баланс.

Кой се нуждае от траверс?

Traverse е необходимо, на първо място, на коня си, защото конят се учи постепенно да се издържат сами и с двата задни крака и по-добро преразпределение на вашето тегло и теглото на колоездача.

Вие не можете да направите, без траверс, ако искате:

 • научи кон да се направи красива испански стъпка
 • продължи да работи усилено за подобряване на маневреността на коня на упражнения ranvers, и преминават към пирует
 • подобряване събирането на кон
 • направи кон по-лесно на раменете си

Това, което преминават битката?

За разлика от упражнения рамо-вътре, описани неотдавна, които преминават през древността е бил използван за военни цели.

Задните крака на коня, които се движат в посоката на вектора сила на оръжия, като мечове или пика. Силата на задните крака на коня, така че добавя към силата на ръцете на ездача. В допълнение, на бум глава на кон не е на пътя на "атакува" ръце.

Не забравяйте това, когато преминават под върха! Визуализацията помага да се даде правилните команди.

Как да се научи на един кон да се направи траверса?

Травърс, ще бъдат изпълнени правилно, само ако предварителните изработване упражнения: кръг. рамото напред или рамото-ин. Важно е, че конят вече е възможно да се събере под тялото вътрешния заден крак, преди започване на работа по външната си заден крак.

Преди да ви научи на конна езда упражнение под ученици да го направя в ръцете на траверса. Можете да започнете с един малък кръг в предната част на стената, за да се създаде странична флексия. и при напускане на стената, за да поиска от коня да направи 1-2 терен в задницата. Обучение на физически упражнения увеличава броя на стъпките, докато конят ви няма да бъде в състояние да премине през целия дълъг траверс стената.

Какво представлява траверс

Какво представлява траверс

 • Можете да направите траверс на стената по диагонал върху криви и наоколо.
 • Упражнението може да се извърши на една крачка, тръс и галоп.
 • На траверс диапазона подобрява събирането, защото задните си крака се навежда и да поемат по-голяма тежест.
 • Честите преходи от рамото в Traverse подобряване на координацията и гъвкавостта на коня си, както и неговите екипи за съответствие.
 • Упражнението може да бъде направено по един повод, две юзди, се втурна, в горната част и на свобода.