Работа следовател форум

JURID образование? и с други образование, които могат да работят там?


Ами моят приятел е работил като секретар началник на полицията. Чрез образование, да документира това. Е, трябва да има те счетоводители, една и съща чистачката. Още един приятел, той е служил в армията, завършили колеж, дойде в полицията и написа изявление, че той иска да работи. Кой работи в публично-частното партньорство. Дори и аз познавам, което е приблизително по същия начин, полицията дойде, но той работи и проучвания в юридическия факултет, защото той иска да бъде оперативна. Ако се интересувате от е професията на изследователя или изследователите, тогава ще трябва диплома по право.Ами моят приятел е работил като секретар началник на полицията. Чрез образование, да документира това. Е, трябва да има те счетоводители, една и съща чистачката. Още един приятел, той е служил в армията, завършили колеж, дойде в полицията и написа изявление, че той иска да работи. Кой работи в публично-частното партньорство. Дори и аз познавам, което е приблизително по същия начин, полицията дойде, но той работи и проучвания в юридическия факултет, защото той иска да бъде оперативна. Ако се интересувате от е професията на изследователя или изследователите, тогава ще трябва диплома по право.


Първият приятел в колежа или на Търнър учи, или нещо подобно, не си спомням точно.

Знаех, че един следовател. Всяка сутрин станах в 5 часа сутринта и духна по време на работа, без значение по кое време той дойде вкъщи. Те имат недостиг на персонал в цялата страна. отстъпка жените не го правят, вие сте полицай, не лек ФИФА. Причина по всяко време на деня или през нощта. Тъй като на работа, той не е бил на сватбата на най-добрия му приятел. След две седмици той работи на две смени, спеше в хола. Като цяло, много от които са били за дълго време, за да се опише.


отстъпка е дори правят на жени. следовател и там не се нуждаят по всяко време на деня или през нощта, ако това не е инцидент на пътя. най-важното, примамвали случая и се проведе в двора

отстъпка е дори правят на жени. следовател и там не се нуждаят по всяко време на деня или през нощта, ако това не е инцидент на пътя. най-важното, примамвали случая и се проведе в двораРаботил съм като следовател. Ако искате - опитайте, но и за възможности за подмяна, където можете да отидете да изглежда, защото не всички оцеляват. Работата наистина от сутрин до вечер, често трябва да работят в събота и неделя. Напълно не само работи, пряко свързана с разследването, но също така и на административния и хартия: вечен шах, санирани опашки критики стар visyakov. устойчивост на стреса е огромна нужда (вж куп момичета, които са в един и същи съд изрева заради набезите върху тях), тъй като те са изправени всеки ден с случаи на форсмажорни обстоятелства, за които можете да копаят само. Е, дори и ако адекватна власт, или много тъжен. Нерви, гастрит, язва и вечна параноя по този въпрос, че не се качват има някакъв малък неща от обвиняемия.
Но има и плюсове, то е действително много интересни, полезни контакти, както и ми хареса, че заради нередовен график вие сами планирате деня си: идват на работа не е точно 9, можете да подремне за един час допълнително, ако преди това напълно претоварени, има възможност по време на деня за решаване на собствените си проблеми, стига всички работници са моменти, без стълбовете. Въпреки това, аз мисля, че това е и благодарение на моите началници адекватни.
О, и не забравяйте, че там няма да отиде толкова лесно: проверете CSS, медицински, психолози и полиграф.


страхотни професионалисти. Седмица на работа до 12 през нощта, а след това веднъж на час, или така че можете да поспиш и хайде час по-късно. Благодаря.

След това уточни, че това е по-скоро изключение, отколкото правило. И младите хора днес четат, да мислят - в, отиде в полицията, през целия ден ще бъдат ангажирани в собствените си дела. В действителност, няма представа къде работите така, служителите са винаги в обхват, по-специално на шефа. Да речем, че трябва да отидете на гражданин на събирането на доказателства. И началник научих, че сте отишли ​​на среща, като звезда вложка, в действителност, и с право.

Работил съм в СС за 16 години. Аз ще кажа плюсовете: имам един апартамент, страхотна почивка с добри furloughed, безплатни пътувания до морето, в непосредствена близост до един куп хора, полезни връзки и познати, като се започне с адвокатите и на съдебната система, липсата на монотонност и рутинни, и разбира се на знанието. Недостатъци: 15 часа на ден само за работа, а за развод със съпруга си, детето си баба, стрес и нерви, постоянно напрежение, itog- заболяване. Преценете сами.

Работил съм в СС за 16 години. Аз ще кажа плюсовете: имам един апартамент, страхотна почивка с добри furloughed, безплатни пътувания до морето, в непосредствена близост до един куп хора, полезни връзки и познати, като се започне с адвокатите и на съдебната система, липсата на монотонност и рутинни, и разбира се на знанието. Недостатъци: 15 часа на ден само за работа, а за развод със съпруга си, детето си баба, стрес и нерви, постоянно напрежение, itog- заболяване. Преценете сами.

Мрежа издание «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)"

Информация за връзка с правителствени агенции (включително, за Roskomnadzor): woman@woman.ru